kiskecso Elküldve December18, 2012 Megoszt Elküldve December18, 2012 ma lőttem... szerintem linóleummal volt lefedve a motortér Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve December18, 2012 Megoszt Elküldve December18, 2012 Jelentem kiszedtem a fordulat szenzort..... hát mit ne mondjak azzal a lendülettel ki is bacctam a kukába... a szigetelés már letört róla!!!! nem repedt csak szépen lepotyogott.... kb fél km celluxot!!!!! szedtem le a maradék kábellről, meg ugyanennyi szigszalagot.... de könyörgöm miért kell ennyire kókányolni :sowwy: :sowwy: :confused: :brooding: :icon7: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 ma megcsodálható a gsi a lurdyba, hacsak nem fog esni az eső :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 milyen motorral? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 majd azt mondom amit szeretnél hallani ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 akkor nem megyek fel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 mázli ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 nem megy ez neked :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 én feladom... ma már volt normális alapom . a kocsi marha nehezen indult el és indításnál villog a check lámpa. ez mi lehet? kódot már nem villog csak a 12es. járás közben világít a check lámpa. holnap megnézem a vezetéket a légtömegmérőnél de ha akkor sem lesz jó akkor felgyújtom a gecibe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 köszönöm h a subarus pont mögém jött a m3 kivezetőn és köszönöm h szúrta neki... asszem megleptem kicsit :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 köszönöm h a subarus pont mögém jött a m3 kivezetőn és köszönöm h szúrta neki... asszem megleptem kicsit :D :D zsííír ügyes fiú látod mondom én hogy ez így jó ahogy van egyébként hazafelé 3 rendőrautóval és két civil járőrrel találkoztam Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 vehetnétek egy ilyet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 marha nagy köd volt este... nyárigumival.. volt h 5öst is váltottam.... kibírta :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 2007ben talán nagy szám volt .... de most? :DDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 mindjárt írja Anti h már akkor se :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 marha nagy köd volt este... nyárigumival.. volt h 5öst is váltottam.... kibírta :D :D Akkor mikor találkozunk? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 mindjárt írja Anti h már akkor se :D :D :D :D :D :hug: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 Akkor mikor találkozunk? :D :D :D ha száraz idő van és mentek a vktr-hoz csörgess meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 idén több talin is volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 5x114-et nem tudunk felrakni mozgókupossal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December21, 2012 Megoszt Elküldve December21, 2012 5x114-et nem tudunk felrakni mozgókupossal? Szerintem nem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve December22, 2012 Megoszt Elküldve December22, 2012 remek hír... nincs szikra. meg van sok sérült kábelem. mi lehet a baj? trafó? mit nézzek meg? trafó és az osztófedél közötti kábel miért nem szikrázik ha aksiról nézem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2012 Megoszt Elküldve December22, 2012 remek hír... nincs szikra. meg van sok sérült kábelem. mi lehet a baj? trafó? mit nézzek meg? trafó és az osztófedél közötti kábel miért nem szikrázik ha aksiról nézem? Nincs kedved meglátogatni vele Vörös Petit? Mert azért van ott bibi nem kicsit... Én pl már biztos, hogy kábelköteget cseréltem volna... ott valami nagyon szét van baszarintva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve December22, 2012 Megoszt Elküldve December22, 2012 mennék én csak a kocsi nem akar indulni. volt hogy beindult de utánna már nem. csak teker szóval nem mozdul:-\ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts