Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Oksi... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Ha kell valakinek műszakin egy ksi segítség a haverom a Mozaikban dologzik... :wink: :roll: Ezt kérdezem már mióta. Ha felmegy hátra a tárcsás hátsóhíd, asszem lesznek gondjaim... Vagy ez sportkiadás, így jött Németo-ból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Jóvanna tegnap tudtam meg én is, hogy ott dolgozik... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Jóvanna tegnap tudtam meg én is, hogy ott dolgozik... :wink: Ehhez meg külön garatulálok! :lol: Jó volt tegnap a punnyadás? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Hát elég gyorsan bealudtam... Lelkileg készülök az elkövetkező hetekre... :roll: Már szereztem egy kölcsön kispolskit...avval fogok járni vagy 2 hétig... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Miért meddig tart majd a projekt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Hát mindenestül bitztos lesz 3 hét...és 18-án már megyünk Balcsira... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Hát mindenestül bitztos lesz 3 hét...és 18-án már megyünk Balcsira... :roll: Ej-ej! :lol: Akkor asszem megleplek majd Titeket valamelyik nap! Vagy ha csúszás van, akkor utánatok viszem a verdát. :wink: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Hát ha csúszás van azt hiszem még akár vonatozni is képes leszek...Ez nagy szó... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Anti milyen project van most? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 titok projekt... :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Ezt Bazsnak... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 titok projekt... :wink: :lol: már kérdeztem de akkor sem választoltál: ülésekkel mi a helyzet??? mikor lehet már kipróbálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Ennek a kombinak a lököse nem Subarus egy kicsit?Mert olyan érzésem van. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 már kérdeztem de akkor sem választoltál: ülésekkel mi a helyzet??? mikor lehet már kipróbálni? Az egyik már megvan, a másik rendelés alatt. De amelyik megvan az is csak korlátozott körülmények között kipróbálható :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Ennek a kombinak a lököse nem Subarus egy kicsit?Mert olyan érzésem van. :roll: Gondolo a ködlámpa miatt :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Akalira lesz benne, ott majd kipróbálhatod... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Ennek a kombinak a lököse nem Subarus egy kicsit?Mert olyan érzésem van. :roll: csak 1 picit! :lol: de nekem tessik! Anti most végül a másik sráchoz viszed a fos.. a kocsid? :lol: Mert én meg közben avval a csókával kezdtem tárgyalásokba akit a megyerin fárasztottunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Neked is megadta a számát??? Mit dumcsiztatok, modjad már... :roll: Még szerdán megyek egy fószerhez... :wink: Aztán döntök... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Ezexerint :lol: Hívtam a fényezőm és ez a f@stóz vette felés nekem is csak negyed óra után esett le... És árról persze még mindig shemmi... Majd kitaláljuk.... :roll: címszóval... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Hamár volt szó: a sárvédő szélesítésről akkor ez igazán yó. Nekem legalábbis tetsz viszont spoilert is kell hozzá igazítani! Meg az autó szinéről elérhető összegben akkor ez is szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Fogadjunk, hogy Redi a felsőt választaná.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Ennek a kombinak a lököse nem Subarus egy kicsit?Mert olyan érzésem van. :roll: Szten nem kicsit. És nekem személy szerint nem jön be nagyon.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Nah ez a kettő viszont tetszik.. elsőn az optika. másodikról meg a szín.. nagyon pöpec! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 :computer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts