Atommanó Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Kecsó! Tudod mennyi mindent kihagytál :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 lehet jobb is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Mi olyanok vagyunk mint a brókerek... hasznot nem termelünk, de forgalmat azt igen :D :D "Egy bróker és egy spekuláns sétálgatnak az utcán. Találkoznak egy kutyapiszokkal, mire a bróker azt mondja a spekulánsnak: - Ha megeszed, adok neked tízmillió forintot! Jól van, a spekuláns nem is tud ellenállni a kísértésnek. Falatozni kezd... A bróker már épp kezdené megbánni az ígéretét, amikor ismét találnak egy kutya piszkot. Megszólal a spekuláns: - Ha megeszed, én is adok tízmilliót. A brókernek sem kell több, rögvest kajálni kezd. Kicsit később újra egymás mellett sétálgatnak. Így a spekuláns: - Hallod, de szomorú dolog ez, hogy ennyit kínlódtunk és nem kerestünk semmit. Mire a bróker: - Hát igen, de húszmilliós forgalmat bonyolítottunk." egy élménnyel mind gazdagabbak lettünk.. a rossz élmény is élmény :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Frontera kell nektek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Frontera kell nektek... Igazad van, nem tudjuk még mi az a szívás!!! Egy jó turbós frontera... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Gelko köszi!!! hónapok óta töprengek mi kell,mi kell.... már holmi G astrákat nézegettem.... de most fényt mutattál az alagút végén! köszi :D :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Akkor a licit indul :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Akkor a licit indul :D és asszem véget is ért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 kell valami veszélyes anyag eltávolításról papír h kivonathasd a kocsid a forgalomból azt hol lehet beszerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 kell valami veszélyes anyag eltávolításról papír h kivonathasd a kocsid a forgalomból azt hol lehet beszerezni? véglegesen kivonatni? mert ahoz bontós papír szükséges.... leadod a kocsit és ad a bontós... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 jó de még használni akarják erdőbe járósnak és ahhoz tán kell az a veszélyes anyagos szarság azt meg itt senki se vállalja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Külföldi állampolgárnak kell eladni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Külföldi állampolgárnak kell eladni Na a jogász... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 na még1x.. váltózárast tud valaki?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Boxutca Vettel szabálytalanul előzött Interlagosban, a versenybírók figyelmét elkerülte az eset. Hamarosan jövünk a részletes cikkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 http://www.motorsportal.hu/forma1/vettel-szabalytalanul-elozott-interlagosban--video-c47271.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Sziasztok! Azért szerintem manapság is szép számban lehet GSi-ket látni az utakon, nyilván nem az a szint, mint mondjuk 5-6 éve, de én pl. naponta járok az enyémmel, és azért hetente 1-2szer szembeköszön 1-1. Nem népautó, sosem volt az, de például Corsából sokkal-sokkal ritkábban látni, mint Astrából. Valahogy az összetartás hiányzik a tulajokból, oké, Ti ittvagytok, 6-8 ember, akik már évek óta ismeritek egymást, de nagyon sokan nem veszik a fáradtságot a klubéletre sajnos. Szerintem. Hali. Ha jól emlékszem, tőled vettem annak idején a gsi hátsó hidat. Azóta is jól van, köszöni szépen. :D Kapott egy stabilizátort is. Apropó klubélet, Lurdyhoz kijársz néha? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Anti?: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_2.0-16v_gsi-6344289 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 ha vkinek kell a motor a héten viheti akciósan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 ha vkinek kell a motor a héten viheti akciósan... :D :D :D Kell a hely a felniknek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Anti?: http://www.hasznalta...16v_gsi-6344289 Láttam már valamelyik nap... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 ennyit dumálni, nem szoktam én ehhez hozzá, több oldal írogatás nahát :D egyébként Lantinak kimaradt a c kadett projekt, az se kicsi sz.pás volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 ... egyébként Lantinak kimaradt a c kadett projekt, az se kicsi sz.pás volt Mert Antinak nem... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 "Ti ittvagytok, 6-8 ember, akik már évek óta ismeritek egymást" kezdem azt hinni h egy kis homok is került a gépezetbe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts