Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

igen, mivel a 90 módosítható adat 90%-a módosítva lett... befecskendezés ideje, helye...turbónyomás pl csak 4%-kal lett megemelve..

hát már a BMW gyári se az igazi... magyarul eddig xarvolt most jólesz? :D :D

Elküldve

Szerintem Anti arra gondol, hogy a mért értékek most teljesen mások, mint amilyenek előtte voltak és ugye resetelve is lett a computer, ezért újra be kell magát kalibrálnia. Sok adattal dolgozik ugye az ECU és folyamatosan mindig a legjobb teljesítményt illetve fogyasztást akarja kihozni a kocsiból, ezért most újra kell tanulnia, mi a jó és mi nem. :)

Elküldve

én értem, hogy változtatva lett sok minden de magától állítgatja vagy mi hogy annyi km kell neki, nem úgy van, hogy megírják a progit akkor az annyi és kész?

Anti csak azt irta ha 90adat 90%át módosították.. valószínű van benn 1000 adat ami ezekhez tartozik...

Elküldve

én értem, hogy változtatva lett sok minden de magától állítgatja vagy mi hogy annyi km kell neki, nem úgy van, hogy megírják a progit akkor az annyi és kész?

kb így van... vesz alapértékeket, amikhez, amik között kompenzál... a subaru is ilyen volt...

Elküldve

öcsém micsoda technológia :D nekem tényleg 3 perc volt ma is a kadi mire aksi rátétel után beállt az alapjárat, onnantól kezdve ha elkezd melegedni a moci lehet nylezni neki :D :D

Elküldve

öcsém micsoda technológia :D nekem tényleg 3 perc volt ma is a kadi mire aksi rátétel után beállt az alapjárat, onnantól kezdve ha elkezd melegedni a moci lehet nylezni neki :D :D

és még az a 3p is szarnak számit mert egy rendes XE azonnal hibátlan :D :D

Elküldve

Valahogy az összetartás hiányzik a tulajokból, oké, Ti ittvagytok, 6-8 ember, akik már évek óta ismeritek egymást, de nagyon sokan nem veszik a fáradtságot a klubéletre sajnos.

Szerintem.

:D :D :D Valahogy ezt mindenki észreveszi.......

Gelko, gyári állapotú forgalmi nem elég??? ;)

Elküldve

most már vagizol.... előtte meg be se merted szúrni mert még egy xe is megszorongatta :icon6:

:D :D :D :D

Azért a Veki még itt van, ha bármi gond adódnak.. :evilgrin: :icon10:

Elküldve

:D :D :D :D

Azért a Veki még itt van, ha bármi gond adódnak.. :evilgrin: :icon10:

azonnal harcba fogható.... most legalább 1 óra kéne mire újraéleszted :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.