Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

talira nem jár

ti könnyen vagytok...kb olyan mint nekem egerbe beugrani max 20km onnan még haza is lehet tolni :D nálam egy csütörtöki lurdys kiruccanás ott kezdődik h 20

mondjuk mostanában voltam többször is pesten sőt csütörtökön is csak hát vagy túl korán vagy már túl későn meg nem is a gsivel

Megosztás:

szervezz.Egerbe.gsi.talit:)

volt már tavaly és meglepően sokan jöttek el :) ha jól emlékszek 35 autót számoltam a teszkó parkolóban

a szépasszonyvölgyben a főzésen már csak olyan 20-25 autó volt de aki már járt ott az eltudja képzelni mit dobhatott h a közepén levő parkos rész körbe opellel

Megosztás:

azóta kb az autók fele tuti elkopott/eladódott... sajnos ezt be kell látni h 8éve voltak ezek autók, nem most :(

az enyém 2 évig papíron még autó marad :D leműszakizott ma...nem volt olcsó de legalább fék futómű ügyileg hibátlan...kicsit még kopog a hidrotőke, lakatolni kéne, fényezni kéne, egy új belső kéne, nyárigumi kéne.....

Megosztás:

hétfőn feltettem újra a kiskutyákat és a kőrkorszaki emil címem kicseréltem a mostanira... azóta záporoznak a jobbnál jobb ajánlatok :D

30e /db-re van hirdetve

érdeklődő 1 : Meg vannak a kutyusok? nekem kellene mindd de csak 60ezremlenne rájuk adod? -erre nem reagáltam 4 kutyát 60ba? elment az esze

érdeklődő 2

xy: 15 ezer ft /db esetén megvenném mindd a 3 at :D

én: meg még helybe is vigyem... sajnálom de viccnek is rossz

xy: hát valamiből meg kell élni,nem is gondolnád menyi ilyen balek van

de a telefonosak a legjobbak visszahívó sms, ingyenes sms oldalról sms meg akkor megcsörgetnek ezek hol élnek?

de a mai mindent visz reggel 8tól 11ig volt 11 névtelen csörgetésem aztán 11kor jön egy sms h minek nekem telefon meg ha már hirdetek akkor legyek már elérhető..... -ja h te vagy az a borjú aki névtelenül csörget... -elnézést az előbbi sms-ért

Megosztás:

HELP

Ma kivillogtattam a kocsit, mert pár napja rángat meg nem megy ha gázt adok...

A következőket kaptam: 73, 74, 21, 31,

a 73 és a 74 okés hogy a légtömegmérőm. a 21 a fojtószelepé és hogy a 31 a fordulatszám szenzoré.

ezek közül a fordulatszám szenzor az amit nem tudok helyileg megtalálni. Ez merre van?

tud valaki ezekre adni egy megoldást hogy a szakiig eltudjak vele menni? valaki plz help mert szétbasz az ideg már...

Megosztás:

a 31 hiba azért van benne mert nem jár a motor...ha működő motornál villogtatod akkor nem adja... szóval az nem valós hiba!

Ezen gondolkodtam éppen :D tudsz valami más ötletett egyébbként a többire, ami nem csere? a csere a legutolsó a listámon :)

Megosztás:

Az egész történet úgy indult hogy: másik Fastrát akartam indítani bikázva... a történet után ami volt: az az hogy az aksim cserés lett. csere után a kocsi már dadogva indult és szaggat mint a franc se alapjárat nincs se a hírtelen gázadásra sem reagál, ha lassan pörgetem fel a mocit akkor okés, de hírtelenre nem reagál úgy ahogyan kellene. Amikor melegszik kicsit akkor már nem annyira rángat, de rángat, és alapjáratom is van, igaz nem az igazi de van valamennyi.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.