kiskecso Elküldve November21, 2012 Megoszt Elküldve November21, 2012 mert megölte az arcoskönyv ezt a forumot is ahogy sokmás oldalt és nem látom értelmét már most heti 2-3-4 friss hozzászólásnál tartunk és mi lesz később ? amúgy se nagyon netezek mióta nincs fészbúkom :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November21, 2012 Megoszt Elküldve November21, 2012 talira nem jár ti könnyen vagytok...kb olyan mint nekem egerbe beugrani max 20km onnan még haza is lehet tolni :D nálam egy csütörtöki lurdys kiruccanás ott kezdődik h 20 mondjuk mostanában voltam többször is pesten sőt csütörtökön is csak hát vagy túl korán vagy már túl későn meg nem is a gsivel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November21, 2012 Megoszt Elküldve November21, 2012 már lassan nekünk is annyi 1 lurdy tali... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November21, 2012 Megoszt Elküldve November21, 2012 nem a beülökaturbosgsimbefeltekerem1,5overbúúúúúúsztosztkia######agyerekrőlbeszélek mert én is betudok gurulni egerbe 5000ből is de van h 2,5 is elég pedig a táv meg az autó is stimmel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November21, 2012 Megoszt Elküldve November21, 2012 nem a beülökaturbosgsimbefeltekerem1,5overbúúúúúúsztosztkia######agyerekrőlbeszélek mert én is betudok gurulni egerbe 5000ből is de van h 2,5 is elég pedig a táv meg az autó is stimmel akkor minek mész a gsivel?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November21, 2012 Megoszt Elküldve November21, 2012 mondjuk én már a trélerest is belekalkuláltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 szervezz.Egerbe.gsi.talit:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 Téma újra nyitva mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 akkor minek mész a gsivel?? csak viszonyítás kép írtam h én is megtudom etetni 40-45km-en 11lityivel is Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 szervezz.Egerbe.gsi.talit:) volt már tavaly és meglepően sokan jöttek el :) ha jól emlékszek 35 autót számoltam a teszkó parkolóban a szépasszonyvölgyben a főzésen már csak olyan 20-25 autó volt de aki már járt ott az eltudja képzelni mit dobhatott h a közepén levő parkos rész körbe opellel Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 Téma újra nyitva mindenkinek! akkor lehet újra előfizetnék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 voltak még lent a parkolóban is meg a másik oldalon is de ott nem tudtak így felállni így azt nem is fotóztam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 ez mikor volt ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 2011.04.15 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 2011.04.15 azóta kb az autók fele tuti elkopott/eladódott... sajnos ezt be kell látni h 8éve voltak ezek autók, nem most :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 Szépasszony völgybe autós tali :omg: Ki vezetett? :unsure: Amúgy nem rossz ötlet, csak hát a sok boros pince :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 azóta kb az autók fele tuti elkopott/eladódott... sajnos ezt be kell látni h 8éve voltak ezek autók, nem most :( az enyém 2 évig papíron még autó marad :D leműszakizott ma...nem volt olcsó de legalább fék futómű ügyileg hibátlan...kicsit még kopog a hidrotőke, lakatolni kéne, fényezni kéne, egy új belső kéne, nyárigumi kéne..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 Hidrotőke meg van még :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 az el lett felejtve :D és nem is akarom hogy eszembe jusson :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 hétfőn feltettem újra a kiskutyákat és a kőrkorszaki emil címem kicseréltem a mostanira... azóta záporoznak a jobbnál jobb ajánlatok :D 30e /db-re van hirdetve érdeklődő 1 : Meg vannak a kutyusok? nekem kellene mindd de csak 60ezremlenne rájuk adod? -erre nem reagáltam 4 kutyát 60ba? elment az esze érdeklődő 2 xy: 15 ezer ft /db esetén megvenném mindd a 3 at :D én: meg még helybe is vigyem... sajnálom de viccnek is rossz xy: hát valamiből meg kell élni,nem is gondolnád menyi ilyen balek van de a telefonosak a legjobbak visszahívó sms, ingyenes sms oldalról sms meg akkor megcsörgetnek ezek hol élnek? de a mai mindent visz reggel 8tól 11ig volt 11 névtelen csörgetésem aztán 11kor jön egy sms h minek nekem telefon meg ha már hirdetek akkor legyek már elérhető..... -ja h te vagy az a borjú aki névtelenül csörget... -elnézést az előbbi sms-ért Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 Hát nehéz a kupecek élete... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve November23, 2012 Megoszt Elküldve November23, 2012 HELP Ma kivillogtattam a kocsit, mert pár napja rángat meg nem megy ha gázt adok... A következőket kaptam: 73, 74, 21, 31, a 73 és a 74 okés hogy a légtömegmérőm. a 21 a fojtószelepé és hogy a 31 a fordulatszám szenzoré. ezek közül a fordulatszám szenzor az amit nem tudok helyileg megtalálni. Ez merre van? tud valaki ezekre adni egy megoldást hogy a szakiig eltudjak vele menni? valaki plz help mert szétbasz az ideg már... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November23, 2012 Megoszt Elküldve November23, 2012 a 31 hiba azért van benne mert nem jár a motor...ha működő motornál villogtatod akkor nem adja... szóval az nem valós hiba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve November23, 2012 Megoszt Elküldve November23, 2012 a 31 hiba azért van benne mert nem jár a motor...ha működő motornál villogtatod akkor nem adja... szóval az nem valós hiba! Ezen gondolkodtam éppen :D tudsz valami más ötletett egyébbként a többire, ami nem csere? a csere a legutolsó a listámon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve November23, 2012 Megoszt Elküldve November23, 2012 Az egész történet úgy indult hogy: másik Fastrát akartam indítani bikázva... a történet után ami volt: az az hogy az aksim cserés lett. csere után a kocsi már dadogva indult és szaggat mint a franc se alapjárat nincs se a hírtelen gázadásra sem reagál, ha lassan pörgetem fel a mocit akkor okés, de hírtelenre nem reagál úgy ahogyan kellene. Amikor melegszik kicsit akkor már nem annyira rángat, de rángat, és alapjáratom is van, igaz nem az igazi de van valamennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts