Gelko Elküldve November1, 2012 Megoszt Elküldve November1, 2012 jó az szín csak a forma nem tetszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 tegnap egy óra keresgélés után beleakadtunk egy fehér RS focusba... mentünk 1-2őt, nagyon jól megy... tuti nem gyári, mert olyanokat lángolt... olyan 3asig tudtam tartani de utána elment azért...persze nem állóból hanem gurulóból, mert ugye neki a sperr nem kicsit számít... jóvolt :) kéne valami futóművet cserélnem mert a mosatni az borzalom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 azok szoktak kamerázni..hátha felvették :D amúgy 400le Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 azok szoktak kamerázni..hátha felvették :D amúgy 400le reális lehet, nagyon jól ment.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 http://suchen.mobile.de/auto-inserat/audi-s4-rs4-s4-avant-3-0-v6-biturbo-qauattro-830ps-dunavarsany-budapest/169743067.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=333&minPowerAsArray=KW&maxFirstRegistrationDate=2000-12-31&negativeFeatures=EXPORT máris eladó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 Milyen futómű van most alatta? Ha jól emlékszem Vastagszáras Bilstein nem? Az annyira rossz lenne? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 Milyen futómű van most alatta? Ha jól emlékszem Vastagszáras Bilstein nem? Az annyira rossz lenne? :blink: Szerintem a difire gondolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 ja, nem... a gsire gondoltam vastagszárú bilstein van benne, de nem ekkora ültetéshez való és fel van ülve a felütés gátlóra így semmit nem rugózik... nem jó :| Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 Lanti te most mit is vettél ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 Lanti te most mit is vettél ? :) én semmitse.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 Lanti.. nem gondoltam volna, hogy képes vagy tényleg megvenni... :omg: :unsure: ennél nem tudtam eldönteni hogy a subarut vetted meg vagy Anti az ATS-ekre gondolt....az ATS.ek nagyon királyak amúgy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 ja, nem... a gsire gondoltam vastagszárú bilstein van benne, de nem ekkora ültetéshez való és fel van ülve a felütés gátlóra így semmit nem rugózik... nem jó :| Nekem is ez a bajom, lejjebb kéne tenni, de a Koni-k miatt nem merem, a Koni így működik jól... :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 ennél nem tudtam eldönteni hogy a subarut vetted meg vagy Anti az ATS-ekre gondolt....az ATS.ek nagyon királyak amúgy :D eljön az is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 Nekem is ez a bajom, lejjebb kéne tenni, de a Koni-k miatt nem merem, a Koni így működik jól... :goofy: én már ott vagyok h leszarom ha magasabb lesz, csak legyen jól használható futómű alatta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/calibra/opel_calibra_2.0_16v_4x4-6094391 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 én már ott vagyok h leszarom ha magasabb lesz, csak legyen jól használható futómű alatta Én nem a kinézet miatt tenném lejjebb, ha 50cm lenne a hasmagasság és úgy fordulna mint egy gokart, nekem az is jó lenne, csak érződik hogy kellene még egy kicsit ültetni hogy jobban kanyarodjon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 én már ott vagyok h leszarom ha magasabb lesz, csak legyen jól használható futómű alatta Na.az enyem ezert ilyen ronda magas. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 hát igen Lanti astrájában nulla a rugózás és konkrétan a tükörsima úton is alig bírtam, bár a focus ellen mikor mentünk az amúgy makulátlan hungárián ez elfelejtődött :D a fék viszont iszonyat jó lett. Ja és a focus tulaja egy olyan 20 év körüli srác volt, de jól vezetett, nem pánikolt akkor sem mikor majdnem egy barom lezúzta, mert ugye úgy kell sávot váltani hogy mikor a kormányt tekered akkor kapcsolod az indexet is így nem kell levenni a kezedet a kormányról. Idiot <_< :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 egyébként 350LE alapból a focus nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 305, a 350 verzió a rs500 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 gratula hozzá! remélem tudod, hogy az MV6 csak felszereltségi szintet jelöl :D :D mai világban egy kis fogyasztású diesel mindig jó döntés :D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 gratula hozzá! remélem tudod, hogy az MV6 csak felszereltségi szintet jelöl :D :D mai világban egy kis fogyasztású diesel mindig jó döntés :D :D:D Akkor megint átvertek. :D Egyébként köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 szerintetek ez angel lefóliázva? mennyire lehet szabályos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November4, 2012 Megoszt Elküldve November4, 2012 valakinek ismerőse esetleg.. B1-es poszter kellene nekem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts