Atommanó Elküldve Október3, 2012 Megoszt Elküldve Október3, 2012 900ért el is vinnék ;) hozd a vevőt... :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október3, 2012 Megoszt Elküldve Október3, 2012 szép dolog... 900é... forgét azért vedd ki előtte :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2012 Megoszt Elküldve Október4, 2012 szép dolog... 900é... forgét azért vedd ki előtte :) és 300é eladom... és máris ott az 1.2m :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október5, 2012 Megoszt Elküldve Október5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=rR3tpYnF0t4&list=UUT8Rf6QQeFADwyyPTrGgT4Q&index=1&feature=plcp 0:32nél azért egy opc is megvillan Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október5, 2012 Megoszt Elküldve Október5, 2012 2:21nél :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október5, 2012 Megoszt Elküldve Október5, 2012 az avruk dányájukat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október5, 2012 Megoszt Elküldve Október5, 2012 Skacok! Sokan bontottatok már kocsit, vagy legalább belsejét ki-be. A hátsó ablakmosó csöve a "tetőben" hogy megy el? Rögzítve van gyárilag valamivel? A lényeg, hogy megint (jó pár év után) eltört a gumi hernyóban a cső. Mostmár nem elég a toldáshoz a hossza. Vettem egy méter csövet a csergőben, hogy a gumi "hernyó"nál rátoldva a spoilerben lévő spricniig kicserélem a csövet. Viszont ahogy elhoztam a csövet, és tapasztaltam, hogy milyen "puha" ami meg benne van milyen kemény már, gondoltam arra, hogy lehet ki kellene cserélni az egészet. Nehogy már a tetőben törjön el nekem legközelebb, és szétáztassa a tető kárpitom. Szóval a kérdés. az vajon járható út lenne, hogy az ablakmosó tartálynál rácsatlakoztatnám a régi csőre az új végét, kesztyűtartó ki (ha jól tudom ott jön be valahol a motortérből),A oszlop borítás le, majd szépen elkezdeném a régivel áthúzni az újat ki hátul a harmonikánál vagy hernyónál ha jobban tetszik. Persze menet közben rásegítve mondjuk a kesztyű tartónál, A oszlopnál.... Ha bontani kell a tető kárpitot is, lehet csak betoldok, oszt csók :blush: Ja.. és csipje meg a ló.. Tényleg jól látom, hogy a régi GSI hátsó lámpa, nem ugyanolyan méretre, mint a facetliftes astra hátsó lámpája? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október5, 2012 Megoszt Elküldve Október5, 2012 az elejét elolvastam... de a többit nem bírom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október5, 2012 Megoszt Elküldve Október5, 2012 azért a hungárián megmutattok milyen a turbos vas... köcsögök szívjátok csak a vérem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 hát a tegnapiért ha nem kapunk csekket akkor nem volt rendőr egész budapest és környékén :D de ge.i jó volt hosszú idő után megint kicsit nyomni neki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 hungárián meg csak el lett kenve a nagyarcu audis meg egy alfás szája, két öreg szarral :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 hungárián meg csak el lett kenve a nagyarcu audis meg egy alfás szája, két öreg szarral :D hol voltak ezek? én nem láttam őket... biztos lemaradtak..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 video van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 video van? Áh.. esélytelen.. volt szerinted rá idejük? :D Lanti: "elejét elolvastam..... " méééért is nem vártam mást?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 a mai világba mindent meg kell örökíteni és azonnal posztolni is kellene... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 Ja egyből Névvel, címmel, rendszámmal, alvázszámmal meg elérhetőséggel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 azért a hungárián megmutattok milyen a turbos vas... köcsögök szívjátok csak a vérem :D ja de Budapest tábláig hetvennel mentél.Pont megettük a vacsit mire odaértél:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 Valaki a hungaroringen ragasztott Opel Motorsportos logót a hátsó szélvédőjére ( talán Dini volt vagy Sárga :unsure: ) Azt a matricát hol vettétek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 ja de Budapest tábláig hetvennel mentél.Pont megettük a vacsit mire odaértél:) miután a traffi infoba pont az adott időpont szerepelt így mellőztem a tempót :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október6, 2012 Megoszt Elküldve Október6, 2012 Valaki a hungaroringen ragasztott Opel Motorsportos logót a hátsó szélvédőjére ( talán Dini volt vagy Sárga :unsure: ) Azt a matricát hol vettétek? Diny volt és Sárga Zoli csináltatta Agressor andrissal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október7, 2012 Megoszt Elküldve Október7, 2012 Voltam a héten kipuffogósnál az astrával mert 3 ezernél elég hülye hangja van a kipuffogónak és 130-140 felett meg rohadt hangos...sikerült megállapítani hogy hibátlan a rendszer ami alatta van és a gázgyorsítós középdobot leszámítva gyári is...azt mondták hogy attól nem lehetne hangosabb...ez így nem jó...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október7, 2012 Megoszt Elküldve Október7, 2012 Diny volt és Sárga Zoli csináltatta Agressor andrissal! Köszi, írtam Sárgának privit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Október7, 2012 Megoszt Elküldve Október7, 2012 készül a váltószoknyám:-) kép hamarosan:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október7, 2012 Megoszt Elküldve Október7, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október7, 2012 Megoszt Elküldve Október7, 2012 hátha :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts