Gelko Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 az első ajtóra milyen csavarokkal van felfogatva a kárpit ? a helyeket sztem megtaláltam....nem tudom felhúzni az ablakot :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 nekem így volt megoldva egy vízcső mikor Balutol megvettem a bocit, és amíg NE volt benne addig ez a cső is úgy volt hagyva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 Mással azért még poénkodhatok? Szóljatok légyszi, ha nem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 Poénkodás mehet, csak akkor amikor írtam épp elszállt az agyam az idegtől, szóval ezért elnézést. sok minden van manapság itt... -.- mekkora nyomás uralkodhat a hűtőrendszerben üzemhőmérsékletnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Szeptember26, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2012 Meg reklamáltam a vízcsövet és a következő választ kaptam: Utánajártam többedmagammal a problémának és a következő információhoz jutottam: A csövet, aminek a gyári számát megadta nekem, azon a cikkszámon már nem gyártják és nem rendelhető. Ilyenkor az autógyárak megadnak egy új cikkszámot, ami felváltja a régit. Ezen a cikkszámon lévő csövet rendeltem meg Önnek és küldtem is el. Tehát az Ön által keresett cikkszámú csövet a gyár erre a csőre váltotta fel. Vagy ezzel a csővel kellene megoldani a problémát, pl: "ledugózni", vagy pedig tessék visszaküldeni a csövet és felkutatni egy bontott darabot a régi fajtából. Ez a két megoldás létezik jelenleg. Viktor: innentől adhatjátok horror árban! :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Szeptember26, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2012 E közben mi 2nap alatt 1200km ebből 300 azzal a 3tonnás kosaras szarral a hátunk mögött... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember26, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2012 Meg reklamáltam a vízcsövet és a következő választ kaptam: Utánajártam többedmagammal a problémának és a következő információhoz jutottam: A csövet, aminek a gyári számát megadta nekem, azon a cikkszámon már nem gyártják és nem rendelhető. Ilyenkor az autógyárak megadnak egy új cikkszámot, ami felváltja a régit. Ezen a cikkszámon lévő csövet rendeltem meg Önnek és küldtem is el. Tehát az Ön által keresett cikkszámú csövet a gyár erre a csőre váltotta fel. Vagy ezzel a csővel kellene megoldani a problémát, pl: "ledugózni", vagy pedig tessék visszaküldeni a csövet és felkutatni egy bontott darabot a régi fajtából. Ez a két megoldás létezik jelenleg. Viktor: innentől adhatjátok horror árban! :D :D :D :D :D Félig igaz a történet, mert most nézem, hogy neked nem XE van, hanem NE (én xe hez néztem), a cső megszűnt, de az, hogy erre változik az csak félig, nekünk is be van írva, hogy az ecotecét add, de ott a megjegyzés, hogy másképp néz ki, de más nincs. Szóval marad a dugózás sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Szeptember26, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2012 nos a teszt futás megvolt. várom hogy hüljön a víz és utánna átnézem megint hogy minden Okés. remélem hogy ezzel megoldottam a víz bajt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember26, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2012 Ha esetleg nem jött be a ledugózás, lehetséges hogy Én majd tudok segíteni használt NE cső kutatásban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Szeptember26, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2012 Ha esetleg nem jött be a ledugózás, lehetséges hogy Én majd tudok segíteni használt NE cső kutatásban. :) eddig cseppmentes a vizesrész. pedig ma hajtottam a vasat. megzabáltam egy audit:-D holnap még megnézem a vizet hogy hogyan áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember26, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2012 Parkolt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Szeptember26, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2012 Parkolt? :D lófact. 110el városba. bevágott élem én meg satúfék ott durrant el az agyam. padló 1 2 3 volt. csak lesett hogy elmentem mellette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2012 most miért ne? komolyan nem volt még használva új cső :icon1: ha meg nem tetszik az ötlet akkor ennyi nem kell poénkodni :smartass: én csak kérdeztem... Miért vetted át? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Szeptember27, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2012 Miért vetted át? azért vettem át mert zárt csomagban volt és a futár nem engedte felbontani. de a lényeg hogy jó lett és minden Okés:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2012 azért vettem át mert zárt csomagban volt és a futár nem engedte felbontani. de a lényeg hogy jó lett és minden Okés:-) xar ügy, de legalább már megoldódott Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Szeptember28, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2012 xar ügy, de legalább már megoldódott Igen megoldottnak néz ki eddig. vízet utántöltöttem még, meg egy bilincset meghúztam jobban. azóta nem láttam semmi küllönöst sem. jöhet a többi baj :) lehet neki ugrok a hűtőventillátor problémámnak is. most kapcsolóval megy a ventillátor, de ez nem egy örökéletü dolog.. 3ik kapcsolónál járok már... a szakim átnézte a vasat de nem tudott rájönni a bajságra.elméletileg minden vezetéknek jónak kell lenni. Vigyem el villamosságis szerelőhőz vagy tudok ebben is segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember30, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2012 mentem 1 kört zöldikével :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember30, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2012 mentem 1 kört zöldikével :) és utána gondolom visszaültél a szürkébe.....(a bőség zavara) :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember30, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2012 így van.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember30, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2012 na most akkor melyiket adod el? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember30, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2012 Mazsi is jött :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2012 mentem 1 kört zöldikével :) Én 1 hónapja a Vekit használom nap, mint nap... sokat járok a városban is mostanában, és jópofa...most végre kihasználom... :icon1: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2012 Mazsi is jött :) Like... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Október1, 2012 Megoszt Elküldve Október1, 2012 Hétvégi termés: Műanyagok ki, teljes takarítás, tetőkárpit le - régi kárpit le - Új kárpit fel ( fekete sherpa ) - műanyagok vissza, bazi nagy vigyor a fejemen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Október1, 2012 Megoszt Elküldve Október1, 2012 Íme Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts