Elfix Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 A képen a 3as. ;) Azt megtaláltam csak nekem az egyenes végén is van egy csatlakozási pontom, ami a robbantott képen nincs rajta. azt nem tudom hova tenni mert az a gumislag nekem a motorhoz megy. pont az a rész van fényképezve az első képen... ezért vagyok tanácstalan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 Azt megtaláltam csak nekem az egyenes végén is van egy csatlakozási pontom, ami a robbantott képen nincs rajta. azt nem tudom hova tenni mert az a gumislag nekem a motorhoz megy. pont az a rész van fényképezve az első képen... ezért vagyok tanácstalan. C20XE? :goofy: Rotor vagy DIS? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 honnan tudom megállapítani ezeket? majd csinálok képet és meglátod :) most megyek kiszedni a csővet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 honnan tudom megállapítani ezeket? majd csinálok képet és meglátod :) most megyek kiszedni a csővet... Ha 2.0 16V, akkor C20XE, ha 2.0 8V akkor C20NE. Ha pedig C20XE, akkor ha szemben állsz a kocsival, a szelepfedél jobb "alsó" sarkán van rotor amiből kijönnek a gyertyakábelek vagy nincs? Ez a rotoros verzió. Egyébként ha kiveszed a csövet, akkor rajta van a szám. Azt hittem addig nem akarod szétszedni amíg nincs meg a csere darab :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 Ha 2.0 16V, akkor C20XE, ha 2.0 8V akkor C20NE. Ha pedig C20XE, akkor ha szemben állsz a kocsival, a szelepfedél jobb "alsó" sarkán van rotor amiből kijönnek a gyertyakábelek vagy nincs? Egyébként ha kiveszed a csövet, akkor rajta van a szám. Azt hittem addig nem akarod szétszedni amíg nincs meg a csere darab :) C20NE-m van az tuti, mert a motor elején vannak a gyertyáim. kiszedtem a csővet, vízem ugyse sok volt benne.. megtaláltam a kis rohadékot is... Nah ilyen csővet keresek :) 3 leágazása van... és itt a rohadék ami miatt elfolyt a magzatvízem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 ráadásul az XE-é csak 2 csöcsös, az Ne meg 3.. múltkor Soly keresgélt ilyet hetekig, mert ő se akart 1Xe ért újat venni... ilyet nehezebb találni :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 Hát ha ezzel kezded... C20NE Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 ráadásul az XE-é csak 2 csöcsös, az Ne meg 3.. múltkor Soly keresgélt ilyet hetekig, mert ő se akart 1Xe ért újat venni... ilyet nehezebb találni :S Az XEV csöve nem jó hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 ráadásul az XE-é csak 2 csöcsös, az Ne meg 3.. múltkor Soly keresgélt ilyet hetekig, mert ő se akart 1Xe ért újat venni... ilyet nehezebb találni :S remélem nekem hamarabb sikerül ráakadni egyre... okt1ig csatarendbe kell állítani a vasat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 Le kell dugózni azt az egy plusz csöcsöt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 Az XEV csöve nem jó hozzá? de az ugyanaz Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 de az ugyanaz Ez az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 Ez az? Ott a kép róla már :) sztem nem UA. JAVÍTÁS: de ugyanaz, csak a kép zavart meg :) rtomi: ha azt ledugom akkor sztem nem lesz belső fűtésem.. téllen nem nagyon akarozok megfagyni a kocsiban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 Ott a kép róla már :) sztem nem UA. rtomi: ha azt ledugom akkor sztem nem lesz belső fűtésem.. téllen nem nagyon akarozok megfagyni a kocsiban. Nekem is gyanus... Én felhívnám a csergőt, hogy milyen és mennyiért van, aztán ha nagyon drága esetleg, akkor bontóban nyomulnék, esetleg legyártatnám fémből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 Nekem is gyanus... Én felhívnám a csergőt, hogy milyen és mennyiért van, aztán ha nagyon drága esetleg, akkor bontóban nyomulnék, esetleg legyártatnám fémből. Holnap reggel startolok a bontósba és szétnézek ott hátha akad egy darab. remélem sikerül és nem valami horror árban lesz... bárha belegondolok hogy ha szakihoz vinném vissza.... nah inkább megcsinálom én... Csergő: a weblapon nézelődtem de sehogyan sem tudtam feljutni az árlistára.. vagy regisztrálni.. ismerős valaki azon az oldalon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 ilyenen gondolkodtam én is most este... csak kéne találni valakit aki megtudná csinálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 ilyenen gondolkodtam én is most este... csak kéne találni valakit aki megtudná csinálni... Aki kicsit is ügyesen bánik a rézcsővel és lágyforrasztással nem téma neki. Szerintem először telefonálj és kérdezőskődj körbe a boltokban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 Aki kicsit is ügyesen bánik a rézcsővel és lágyforrasztással nem téma neki. Szerintem először telefonálj és kérdezőskődj körbe a boltokban... még a végén kiderül megtudom csináltatni :D de ez majd kiderül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 Csergő: a weblapon nézelődtem de sehogyan sem tudtam feljutni az árlistára.. vagy regisztrálni.. ismerős valaki azon az oldalon? Senki, csak Viktor! :D De ő nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Szeptember20, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2012 még mindig keresek csővet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Szeptember20, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2012 kérdés! ha tudok szerezni C16NZ-s vízcsővet, aminek csak a felfogatása más, azt fel lehet hackelni a kocsira úgy hogy átszabdalom a felfogatási pontot és a 2 darab kis fémkarikát beleszabom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2012 biztos megoldható bármi.... :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember20, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2012 hát ebből nem fogsz tudni csinálni felfogatást, amúgy ebben si volt 2-3 csöcsös ahogy nézem, nem http://www.ebay.de/itm/Opel-astra-f-CC-1-6i-Wasserschlauch-90354839-/190698948711?pt=DE_Autoteile&hash=item2c668b0867 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Szeptember20, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2012 hát ebből nem fogsz tudni csinálni felfogatást, amúgy ebben si volt 2-3 csöcsös ahogy nézem, nem http://www.ebay.de/i...=item2c668b0867 sikerült rossz képet néznem :D még szerencse hogy tegnap nem vettem meg az NZ-s csövet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts