Gelko Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Szándéknyilatkozatot teszek hogy belépjek a GSI Club Hungary-be :D vagy face kontrol is van ? :) exPistaexLaliexDemó GSi Caravan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Szándéknyilatkozatot teszek hogy belépjek a GSI Club Hungary-be :D vagy face kontrol is van ? :) exPistaexLaliexDemó GSi Caravan :) Te minden szart megveszel??? :D :D :D A facekontrolltól most eltekintünk, mert azért az mégis milyen, hogy a klubelnök nem fér át a rostán... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus23, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2012 Nyugodtan jöhecc :D :D :D , de sajna mindenki csak felhasználói szinten ért a gépekhez ezért nem nagyon lesz GSI.hu weboldal :D :D :D Viccenkivül jó h a clubbos autók bent is maradnak......Eladó a Zöld, nah jó annyira nem utálok senkit :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus23, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2012 a zöld eladó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus23, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2012 gsivel jöttem dolgozni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus23, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2012 megkapta az új/felújított wastegate-t...köszönet érte Sonique-nak Szerintem jobb lett, bár tesztelni nagyon nem akartam, mert a munkába menetelt egy olvadt dugó eléggé megnehezíti... de ahogy néztem most tölti a gyári 0.55-0.6-ot... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus23, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2012 megkapta az új/felújított wastegate-t...köszönet érte Sonique-nak Szerintem jobb lett, bár tesztelni nagyon nem akartam, mert a munkába menetelt egy olvadt dugó eléggé megnehezíti... de ahogy néztem most tölti a gyári 0.55-0.6-ot... :wub: Nem 0.7 a gyári??? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus23, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2012 Nem 0.7 a gyári??? :blink: nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus23, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2012 szerintem a PH2 a 0.9.. de én marha okos vagyok ebben a témában szóval, majd az okosok elmondják :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus23, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2012 a fene tudja.. talán ez tünt e legértelmesebbnek amit találtam :) 0.6 bar is standard 8psi boost as factory set. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus23, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2012 láttam ma egy ilyet.. gondolom Chrysler 300c koprodukció Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus23, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2012 Amióta a Fiat megvette a Chrislert vagy fordítva azóta a Lanciák átemblémázott Chrislerek lettek. Én láttam már Dodge-t is Fiat emblémával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus23, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2012 Te minden szart megveszel??? :D :D :D A facekontrolltól most eltekintünk, mert azért az mégis milyen, hogy a klubelnök nem fér át a rostán... :D :D Nem szar. Tök jó hogy nem zörög az utastér, nem lóg a futómű és semmi ilyesmi. A hidrotőkék is csak kevés ideig csattognak "hidegen".....Jön megy....Fel lesz políroztatva és akkor szebb is lesz...Lali és Demó szépen összerakták, amire Demo az eladás elött rá is tett egy lapáttal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus23, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2012 Amióta a Fiat megvette a Chrislert vagy fordítva azóta a Lanciák átemblémázott Chrislerek lettek. Én láttam már Dodge-t is Fiat emblémával. Jaja, Voyagerek is vannak Fiat emblémával...szegények :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus23, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2012 Közhírré tétetik, hogy Lantinak megjött az esze...bár még nem teljesen... már phase 2... pont hívtam Sonique-ot, és hallom, hogy nyikk-nyikk... mondja, hogy Lanti vezet... rögtön gyanús lett, hogy a 0.4 bar nem mondja kétszer, hogy nyikk... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2012 Közhírré tétetik, hogy Lantinak megjött az esze...bár még nem teljesen... már phase 2... pont hívtam Sonique-ot, és hallom, hogy nyikk-nyikk... mondja, hogy Lanti vezet... rögtön gyanús lett, hogy a 0.4 bar nem mondja kétszer, hogy nyikk... :D :D Legszebb öröm a káröröm? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus23, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2012 hiénák Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus23, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2012 hiénák Így 0.4-gyel még az NKH-nál is elhiszik, hogy xe... :D :D Most tényleg kiszedtétek... Szerintem vegyél bele egy boostcontrollert, és be kell állítani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus24, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2012 ezek puding gecik, ott remegnek hogy 1 bár sok a tirbósnak, jól megy de mivan ha, hát nem azért van hogy b@sszuk nekik? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2012 Na Csabi benned azért még látok egy kis reménysugarat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus24, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2012 Tegnap is meg ma is láttam Coupe sárgáját... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus24, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2012 ezek puding gecik, ott remegnek hogy 1 bár sok a tirbósnak, jól megy de mivan ha, hát nem azért van hogy b@sszuk nekik? :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus24, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2012 Na Csabi benned azért még látok egy kis reménysugarat... :D ne reménykedj nekem sose lesz rá pénzem :blush: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus24, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2012 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a nagyok beismerik a hibáikat :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus25, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2012 Gellért! Hány autód van most? Belegondoltál,hogy amit az utóbbi időben autókra költöttél milyen szépen rendbe rakattad volna a cabriót? Nem bacogatni akarlak csak érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts