Gelko Elküldve Augusztus22, 2012 Elküldve Augusztus22, 2012 Szándéknyilatkozatot teszek hogy belépjek a GSI Club Hungary-be :D vagy face kontrol is van ? :) exPistaexLaliexDemó GSi Caravan :)
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2012 Elküldve Augusztus22, 2012 Szándéknyilatkozatot teszek hogy belépjek a GSI Club Hungary-be :D vagy face kontrol is van ? :) exPistaexLaliexDemó GSi Caravan :) Te minden szart megveszel??? :D :D :D A facekontrolltól most eltekintünk, mert azért az mégis milyen, hogy a klubelnök nem fér át a rostán... :D :D
sárgaGSI Elküldve Augusztus23, 2012 Elküldve Augusztus23, 2012 Nyugodtan jöhecc :D :D :D , de sajna mindenki csak felhasználói szinten ért a gépekhez ezért nem nagyon lesz GSI.hu weboldal :D :D :D Viccenkivül jó h a clubbos autók bent is maradnak......Eladó a Zöld, nah jó annyira nem utálok senkit :D :D :D
Lanti Elküldve Augusztus23, 2012 Elküldve Augusztus23, 2012 megkapta az új/felújított wastegate-t...köszönet érte Sonique-nak Szerintem jobb lett, bár tesztelni nagyon nem akartam, mert a munkába menetelt egy olvadt dugó eléggé megnehezíti... de ahogy néztem most tölti a gyári 0.55-0.6-ot... :wub:
Atommanó Elküldve Augusztus23, 2012 Elküldve Augusztus23, 2012 megkapta az új/felújított wastegate-t...köszönet érte Sonique-nak Szerintem jobb lett, bár tesztelni nagyon nem akartam, mert a munkába menetelt egy olvadt dugó eléggé megnehezíti... de ahogy néztem most tölti a gyári 0.55-0.6-ot... :wub: Nem 0.7 a gyári??? :blink:
Lanti Elküldve Augusztus23, 2012 Elküldve Augusztus23, 2012 szerintem a PH2 a 0.9.. de én marha okos vagyok ebben a témában szóval, majd az okosok elmondják :)
Lanti Elküldve Augusztus23, 2012 Elküldve Augusztus23, 2012 a fene tudja.. talán ez tünt e legértelmesebbnek amit találtam :) 0.6 bar is standard 8psi boost as factory set.
Lanti Elküldve Augusztus23, 2012 Elküldve Augusztus23, 2012 láttam ma egy ilyet.. gondolom Chrysler 300c koprodukció
rtomi Elküldve Augusztus23, 2012 Elküldve Augusztus23, 2012 Amióta a Fiat megvette a Chrislert vagy fordítva azóta a Lanciák átemblémázott Chrislerek lettek. Én láttam már Dodge-t is Fiat emblémával.
Gelko Elküldve Augusztus23, 2012 Elküldve Augusztus23, 2012 Te minden szart megveszel??? :D :D :D A facekontrolltól most eltekintünk, mert azért az mégis milyen, hogy a klubelnök nem fér át a rostán... :D :D Nem szar. Tök jó hogy nem zörög az utastér, nem lóg a futómű és semmi ilyesmi. A hidrotőkék is csak kevés ideig csattognak "hidegen".....Jön megy....Fel lesz políroztatva és akkor szebb is lesz...Lali és Demó szépen összerakták, amire Demo az eladás elött rá is tett egy lapáttal :)
Gelko Elküldve Augusztus23, 2012 Elküldve Augusztus23, 2012 Amióta a Fiat megvette a Chrislert vagy fordítva azóta a Lanciák átemblémázott Chrislerek lettek. Én láttam már Dodge-t is Fiat emblémával. Jaja, Voyagerek is vannak Fiat emblémával...szegények :(
Atommanó Elküldve Augusztus23, 2012 Elküldve Augusztus23, 2012 Közhírré tétetik, hogy Lantinak megjött az esze...bár még nem teljesen... már phase 2... pont hívtam Sonique-ot, és hallom, hogy nyikk-nyikk... mondja, hogy Lanti vezet... rögtön gyanús lett, hogy a 0.4 bar nem mondja kétszer, hogy nyikk... :D :D
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2012 Elküldve Augusztus23, 2012 Közhírré tétetik, hogy Lantinak megjött az esze...bár még nem teljesen... már phase 2... pont hívtam Sonique-ot, és hallom, hogy nyikk-nyikk... mondja, hogy Lanti vezet... rögtön gyanús lett, hogy a 0.4 bar nem mondja kétszer, hogy nyikk... :D :D Legszebb öröm a káröröm? :)
Atommanó Elküldve Augusztus23, 2012 Elküldve Augusztus23, 2012 hiénák Így 0.4-gyel még az NKH-nál is elhiszik, hogy xe... :D :D Most tényleg kiszedtétek... Szerintem vegyél bele egy boostcontrollert, és be kell állítani...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus24, 2012 Elküldve Augusztus24, 2012 ezek puding gecik, ott remegnek hogy 1 bár sok a tirbósnak, jól megy de mivan ha, hát nem azért van hogy b@sszuk nekik? :D :D
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2012 Elküldve Augusztus24, 2012 Na Csabi benned azért még látok egy kis reménysugarat... :D
Gelko Elküldve Augusztus24, 2012 Elküldve Augusztus24, 2012 Tegnap is meg ma is láttam Coupe sárgáját...
Zsoltee Elküldve Augusztus24, 2012 Elküldve Augusztus24, 2012 ezek puding gecik, ott remegnek hogy 1 bár sok a tirbósnak, jól megy de mivan ha, hát nem azért van hogy b@sszuk nekik? :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pehi Csabi Elküldve Augusztus24, 2012 Elküldve Augusztus24, 2012 Na Csabi benned azért még látok egy kis reménysugarat... :D ne reménykedj nekem sose lesz rá pénzem :blush: :huh:
Pehi Csabi Elküldve Augusztus24, 2012 Elküldve Augusztus24, 2012 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a nagyok beismerik a hibáikat :D :D
rtomi Elküldve Augusztus25, 2012 Elküldve Augusztus25, 2012 Gellért! Hány autód van most? Belegondoltál,hogy amit az utóbbi időben autókra költöttél milyen szépen rendbe rakattad volna a cabriót? Nem bacogatni akarlak csak érdekel.
Recommended Posts