Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

208379_371122852959097_541675693_n.jpg

Ma kitakarítottam a vasat... hát ne mán vagy fél kiló homok volt benne meg vagy 20 éves retek :S komolyan mondom nem értem hogy miért vannak ilyen hanyag tulajok hogy nem épolgatják a kocsijukat :S

200670_371123096292406_1260346613_n.jpg

Itt kb látszik mire gondoltam :S

530021_371123316292384_1953442309_n.jpg

De a végére csillog és villog minden...

Csak annyi a bajom most, hogy nem tudom hova tünik el a vizem... az olajam nem habzik és nem is sok... járó mocinál sem bugyog a tartályban a víz... valakinek valami 5let? a csőveket átnéztem és sehol sem láttam friss folyást (hajtás után).. termosztátnál elszivároghat??

Megosztás:

Amint lesz időm ezt lecsekkolom.. kérdés az a cső merre leledzik? vagy esetleg egy képet kérek róla... gyorsan kéne mert a jövőhéten elég nagy utam lesz és nincs nagy kedvem folyamatosan utánna töltögetni :S az normális hogy ami a hűtő felső rászánál van balra ilyen S alaku cső, hogy az nyomás hatására kitágul vagyis megnövekszik? ez normális vagy ott is baj van?

Megosztás:

Igen eredetileg piros volt, de valaki áthuzatta kékre, ami klafa szin lett:) a mai nap eredménye lett az is hogy a bal oldalon lévő horpadást is sikerül eltüntettni és a fényezés sem sérült :) azt a két csővet is megnéztem, és azt is ami a vezérműszíj mögött csatlakozik sehol sem éreztem vizet, de párszor megégettem a kezem... de aminek örülök hogy a padlólemezem épp és egészséges:)

Megosztás:

Jelentem egyben és gond nélkül kijutottunk Kolozsvárra! 350Km negyed tankkal! nagyon kellemeset csalódtam a kocsiban de huhuuuuu volt olyan klafa szerpentines szakasz hogy csak vigyorogtam :D A víz ügyem pedig ugynéz ki hogy megoldva, de ma mág nem néztem hogy fogy-e.. sikerült megtalálnom előző tulajt és megtudtam tőle hogy több mint valószínű hogy a hűtőm a lyukas. toltam bele ilyen hűtő tőmitős valamit, és ugy fest hogy bevállt. jah és szégyen szemre sikerütl a kocsi oldalát meghúznom :((((

Megosztás:

Jelentem egyben és gond nélkül kijutottunk Kolozsvárra! 350Km negyed tankkal! nagyon kellemeset csalódtam a kocsiban de huhuuuuu volt olyan klafa szerpentines szakasz hogy csak vigyorogtam :D A víz ügyem pedig ugynéz ki hogy megoldva, de ma mág nem néztem hogy fogy-e.. sikerült megtalálnom előző tulajt és megtudtam tőle hogy több mint valószínű hogy a hűtőm a lyukas. toltam bele ilyen hűtő tőmitős valamit, és ugy fest hogy bevállt. jah és szégyen szemre sikerütl a kocsi oldalát meghúznom :((((

3.5 l/100 km... ugye azért nem baj, ha nem hisszük el... :D :D

Telitank után a műszer a felső tartományban mindig lassabban megy lefele... aztán a fele alatt már hupsz... zúz majd lefele... :blush:

Hűtő tömítős trutyi azért nem annyira favorit... tömít az ott is néha ahol nem kéne... és összetaknyol mindent... nem olyan horror egy új hűtő bele... vagy akár egy bontott... de majd moshatsz át minden csövet cserébe...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.