Lanti Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Anti szlalom http://youtu.be/nQOLo-7OUak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Pehi szlalom, amin látszik hogy miért ő nyert. nagy tehetség! (0:09s) http://youtu.be/IPl1XuB2hNU Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Nem volt szívem két kupát is elhozni a szlalomról... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Jah... és a Veki ma sikeres műszaki vizsgát tett! Tök jó értékekkel... ;) Úgyhogy 2014.08-ig mindenkibekaphassssa... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Jah... és a Veki ma sikeres műszaki vizsgát tett! Tök jó értékekkel... ;) Úgyhogy 2014.08-ig mindenkibekaphassssa... :D :D akkor mégse bontod el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Rólam nincs véletlen Lanti? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 ez a kettő van, sajnos nem volt kedvem fényképezni/videozni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 akkor mégse bontod el? Sose... max eladom :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 ez a kettő van, sajnos nem volt kedvem fényképezni/videozni :) Oks, köszi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Nem volt szívem két kupát is elhozni a szlalomról... :D Kettőőőt? :huh: :evilgrin: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Kettőőőt? :huh: :evilgrin: :D tudod nincs pénze saját normális autóra aztán kölcsönautókkal janizik :D bár az egyik ürhajó volt szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 tudod nincs pénze saját normális autóra aztán kölcsönautókkal janizik :D bár az egyik ürhajó volt szerintem :D Azt az űrhajót Én is megkergettem volna azért. :smartass: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Rólam nincs véletlen Lanti? :) Blitz weekend topicban van sook link egyiken rajta vagy...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Blitz weekend topicban van sook link egyiken rajta vagy...... Tudom, azt már láttam köszi. Ilyen jobb minőségűt keresek. Azon sajnos elég rossz a hang, kíváncsi vagyok kívülről milyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 kíváncsi vagyok kívülről milyen. :D Fehér. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Azt az űrhajót Én is megkergettem volna azért. :smartass: :D Igen, mert Balázskáéval mentem, azzal megvertem Csabit, aztán, hogy fair legyen Csabi is ment vele... persze szarabb időt mint én... :D :D A corsaval meg mentem egy 36-os időt, csak úgy finoman, mert vittem a gyerekeket... :D Na ezt a kupát így viszont átpasszoltam Csabinak... :hug: ;) Nem éreztem fairnek, mert ez tényleg űrtechnika volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Na várjál Anti, Balázskáéval azért nem mentem jobbat nálad mert mégis a kövi autómat nem kéne lelakni :D az ürtechnikát meg nem adtad nehogy úgy járj mint tavaly :D :D de legalább 3an elvoltunk bár Sága Zoli is jól ment idén :icon1: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Na várjál Anti, Balázskáéval azért nem mentem jobbat nálad mert mégis a kövi autómat nem kéne lelakni :D az ürtechnikát meg nem adtad nehogy úgy járj mint tavaly :D :D de legalább 3an elvoltunk bár Sága Zoli is jól ment idén :icon1: ;) Mindig csak a kifogások... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Mindig csak a kifogások... :D :D :D :D mindig??? :D tavaly én hallgattam :D de mernék én a rendezővel szembe menni? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 na vesszetek össze h ki kinek mikor mit... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 na vesszetek össze h ki kinek mikor mit... :D :D adminnal? normális vagy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Jövőre, ha megveszem a sperr-t és fel lesz nornálisan programozva az autóm, hozhatjátok a Nürburgring Corsát is. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 kori képei között találtam..... még mindig magassss :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 adminnal? normális vagy? :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Jövőre, ha megveszem a sperr-t és fel lesz nornálisan programozva az autóm, hozhatjátok a Nürburgring Corsát is. :P :D Rajtunk nem fog múlni... :sneaky: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts