Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Azért még várd meg mennyire sikerült ismét eltalálni ezt a szint:) :) :) :)

gyöngyház, minden szögből másként tükröződik :D :D :D

csomiba viszem le...

sírok a röhögéstől.....

próbál visszaírni, csak nem találja a Szia-hoz az nagy "S"- t :D :D

Lanti humorbonbont reggelizett :icon13:

Elküldve

ajtókárpitok fent... már csak a nagytakarítás van hátra... :D szokatlan... még van egy teljes nap... :D

porszívócsővel szét lehet még húzni egy két kábelt(nem mintha lógna akármi is) amit csak péntek reggelre találsz majd meg......

Elküldve

porszívócsővel szét lehet még húzni egy két kábelt(nem mintha lógna akármi is) amit csak péntek reggelre találsz majd meg......

Tesztkör is megvolt... :evilgrin: :icon10:

Elküldve

Mi a büdös francnak nagyobb? Soha nem fogom megérteni!

Max ha ott a gyerek, akkor ok, de úgy sem világos...van itt klubbon belül, aki visszasírja a 3 ajtós corsát. :D

Jó tudom, én vagyok a csülök, mer ha lehet, akkor mér ne vennék nagyobbat...

Ebbe most lehet hogy beletaláltál :D

Elküldve

visszavonom az előzőekben említett " szemétláda turbos g.ci" kijelentésemet :D :D :D

Ezt alátámasztom, és rájöttem arra is, hogy nem kell az awd... :-D Nyiknyiknyikkkk.....nyiknyikkknyik...nyiknyiknyikkkkk... aztán jöhet a négyes... :D :icon10:

Elküldve

Ezt alátámasztom, és rájöttem arra is, hogy nem kell az awd... :-D Nyiknyiknyikkkk.....nyiknyikkknyik...nyiknyiknyikkkkk... aztán jöhet a négyes... :D :icon10:

Ezzel vigasztalod magad? :D

Egyébként tényleg hülyeség is, hogy csak simogatod a gázpedált mert kíméled az osztóművet... :D

Elküldve

hát Antiról lehet bármit is mondani, csak azt nem hogy kímélte..... van asszem videom, megkeresem

Hogy fogom így eladni... :D :D :D

Na ide azzal a videóval...

Rudi teljesen készen volt amikor beértem, és utána végig letekerte az 1-2-3-at... és ő meg pont kikapcsolta a kamerát... :unsure: :omg:

Elküldve

csak az egyik oldalon nem fogott, de ezt bátorsággal pótoltam.... :D :D

Tényleg! Csak az egyik oldalát néztem meg. :blush:

Annyira szép lett,hogy nem mertem körbejárni. :icon1:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.