Atommanó Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 soseleszkész :D Ma hátsó szilentek is kicserélődtek, meg cseréltünk elöl rugót...hát épp egy picivel lett lejjebb... ha holnapig nem lesz egyformán lent az eleje is, jön a flex... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 nem viszek kisautót az astrára meg megmondtam hogy örök project :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 ménem hozol kisautot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 most feladta a leckét, hogy javítás és eladás, vagy motorcsere és megtartás. De igazából ha leteszem a vecit, egy nagyobb kocsi kellene egy 3 ajtós corsától. Dilemma. Mi a büdös francnak nagyobb? Soha nem fogom megérteni! Max ha ott a gyerek, akkor ok, de úgy sem világos...van itt klubbon belül, aki visszasírja a 3 ajtós corsát. :D Jó tudom, én vagyok a csülök, mer ha lehet, akkor mér ne vennék nagyobbat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Ha Antit nem zavarja akkor BW plakát is lehet felőlem :D nah az azé odab@szna Ma hátsó szilentek is kicserélődtek, meg cseréltünk elöl rugót...hát épp egy picivel lett lejjebb... ha holnapig nem lesz egyformán lent az eleje is, jön a flex... :D Flex, Road hogs matrica mi kell még...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Jópofa a kis Nürnburgring Edition OPC... ha nem lenne ilyen csajos, még kéne is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Jópofa a kis Nürnburgring Edition OPC... ha nem lenne ilyen csajos, még kéne is... :D nekem meg Gelko felajánlotta a Vivarot.....szép mondhatom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 nekem meg Gelko felajánlotta a Vivarot.....szép mondhatom :D Degecc. Abban el sem érnéd a pedálokat. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Szerintetek felmegy az ajtókárpit a kiemelőkeretre??? Persze, hogy pont nem... flex...fűrész... :goofy: :evilgrin: :omg: :sick: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Anti.. még ha a futóművet mondanád, érdekes lenne, h szét kell vágni és összeragasztani... de 1 geyszerű kiemelőkeretnél???? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Anti.. még ha a futóművet mondanád, érdekes lenne, h szét kell vágni és összeragasztani... de 1 geyszerű kiemelőkeretnél???? :D :D Felrakom a hangszórókat kábelkötegelővel... kb ott tartok... :D Habár ebben szerintem semmi meglepő nincs... :omg: :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 nem is értem eddig miért szívtál vele :) holnap délelőtt talán el tudom hozni a kocsimat.... idén se kapkodtuk el a dolgot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 nem is értem eddig miért szívtál vele :) holnap délelőtt talán el tudom hozni a kocsimat.... idén se kapkodtuk el a dolgot :D Azért még várd meg mennyire sikerült ismét eltalálni ezt a szint:):):):) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 ugyan.. alig kell rajta fújni valamit, nem lesz feltünő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 ménem hozol kisautot? meminek, szlalomon elleszünk az üdülőben meg nincs hely, amúgy sem akarok ott pöcsölni vele, és nincs pénzem megint egy motor felújíításra sem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 ha elromlik, elrakjuk :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 ha elromlik, elrakjuk :D :D vagy felrakjuk azt is majd a trélerre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 nem lesz baj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 nem lesz baj :) géptetőt azért majd kötözd le... :goofy: :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 csomiba viszem le... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 ha elromlik, elrakjuk :D :D ...a turbósok közé... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 nem is értem eddig miért szívtál vele :) holnap délelőtt talán el tudom hozni a kocsimat.... idén se kapkodtuk el a dolgot :D Én már el is hoztam a cuccokat és elég jó is lett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Én már el is hoztam a cuccokat és elég jó is lett. :D még jó hogy írtam, de nem kell válaszolni <_< :blink: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 még jó hogy írtam, de nem kell válaszolni <_< :blink: :blush: próbál visszaírni, csak nem találja a Szia-hoz az nagy "S"- t :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts