Gelko Elküldve Július30, 2012 Elküldve Július30, 2012 hallottuk hírét :D Tanultunk a hibából...idén nem fekszünk le :D
Pehi Csabi Elküldve Július30, 2012 Elküldve Július30, 2012 Tanultunk a hibából...idén nem fekszünk le :D :D
Atommanó Elküldve Július30, 2012 Elküldve Július30, 2012 Tanultunk a hibából...idén nem fekszünk le :D :D :D
Atommanó Elküldve Július30, 2012 Elküldve Július30, 2012 Na első két ülés kész, hátsó alsó üléslap kész... többit szerdán kapom meg...
MOR16V Elküldve Július30, 2012 Elküldve Július30, 2012 Alig ismertél fel olyan másnapos voltál! :D Tavaly sem volt gond... reggel nyolckor már a kapuban vártuk az érkezőket... fekve... :D :D :D Sose felejtem el az Abádszalóki talit, mikor úgy kellett valakit vissza támogatni a szállásra, és másnap reggel kutya baja sem volt. Nem tudom ki volt már az a személy, de hátha Anti tud segíteni beazonosítani :D :hiya:
Atommanó Elküldve Július30, 2012 Elküldve Július30, 2012 Sose felejtem el az Abádszalóki talit, mikor úgy kellett valakit vissza támogatni a szállásra, és másnap reggel kutya baja sem volt. Nem tudom ki volt már az a személy, de hátha Anti tud segíteni beazonosítani :D :hiya: Én voltam reggel a legfittebb... zavarba is hoztalak ezzel Titeket... :D :D
Vktr Elküldve Július30, 2012 Elküldve Július30, 2012 na arra én is emlékszem, ott álltunk 3an asszem még Dinivel és ők meg sehol :D Vip vendégeknek ez jár :P :D
MOR16V Elküldve Július30, 2012 Elküldve Július30, 2012 Én voltam reggel a legfittebb... zavarba is hoztalak ezzel Titeket... :D :D nem kicsit :icon1: . Vekid tip top lesz BW-re? Enyém lepukkant állapotban lesz ha sikerül eljutnom, idén semmi időm nem volt már komolyabban foglalkozni vele, elég volt a váltó meg osztómű. Karosszéria meg fényezés majd remélem jövőre. De most első a corsa, hajtókar csapágyas lett és összecseszte már a főtengelyt is. 150 lenne a javítás kb., most feladta a leckét, hogy javítás és eladás, vagy motorcsere és megtartás. De igazából ha leteszem a vecit, egy nagyobb kocsi kellene egy 3 ajtós corsától. Dilemma.
sárgaGSI Elküldve Július31, 2012 Elküldve Július31, 2012 Sose felejtem el az Abádszalóki talit, mikor úgy kellett valakit vissza támogatni a szállásra, és másnap reggel kutya baja sem volt. Nem tudom ki volt már az a személy, de hátha Anti tud segíteni beazonosítani :D :hiya: igen megvan a két kép Csak múltkor linkeltem, Gelko túl erősnek gondolta sajna:)))))))))))) törölve lett.......
Atommanó Elküldve Július31, 2012 Elküldve Július31, 2012 ...Vekid tip top lesz BW-re? Ha tip top nem is... de patika minimum... :D :D Szó mi szó... rajta vagyunk az ügyön... épp itt van Vörös Peti, és bütykölgetjük...
sárgaGSI Elküldve Július31, 2012 Elküldve Július31, 2012 szerda-csütörtöktől kánikulát mond! :icon13: Dénesnek nem fog kelleni fél rekesz sör h leitassuk a tűző napon.......
Lanti Elküldve Július31, 2012 Elküldve Július31, 2012 Ha tip top nem is... de patika minimum... :D :D Szó mi szó... rajta vagyunk az ügyön... épp itt van Vörös Peti, és bütykölgetjük... ha már úgyse lesz kész, hozd már el a lefujó szeleped, had próbáljam ki! :) :D köszi :D
redline Elküldve Július31, 2012 Elküldve Július31, 2012 Ha tip top nem is... de patika minimum... :D :D azaz kell hozzá pár szem Xanax és úgy minden OK :D
Atommanó Elküldve Július31, 2012 Elküldve Július31, 2012 ha már úgyse lesz kész, hozd már el a lefujó szeleped, had próbáljam ki! :) :D köszi :D Kész lesz... most épp én vagyok Petinél... :D
Gelko Elküldve Július31, 2012 Elküldve Július31, 2012 igen megvan a két kép Csak múltkor linkeltem, Gelko túl erősnek gondolta sajna:)))))))))))) törölve lett....... Ha Antit nem zavarja akkor BW plakát is lehet felőlem :D
Atommanó Elküldve Július31, 2012 Elküldve Július31, 2012 Ha Antit nem zavarja akkor BW plakát is lehet felőlem :D Na annyi emberre azért nem vagyunk berendezkedve amit az idevonzana... :D :D :D
rtomi Elküldve Július31, 2012 Elküldve Július31, 2012 Na annyi emberre azért nem vagyunk berendezkedve amit az idevonzana... :D :D :D Vannak fajin fényképeim. :icon1:
Lanti Elküldve Július31, 2012 Elküldve Július31, 2012 Kész lesz... most épp én vagyok Petinél... :D ma még fillerbe volt az autóm.... :icon4: :icon4: :icon4: :icon4:
Rattesid Dénes Elküldve Július31, 2012 Elküldve Július31, 2012 ma még fillerbe volt az autóm.... :icon4: :icon4: :icon4: :icon4: hát jó lenne ha már kivennék onnan,mert sürget az idő
Recommended Posts