Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
  On 2012. 07. 29. at 21:30, J0hnny írta:

Alig ismertél fel olyan másnapos voltál! :D

On 2012. 07. 29. at 21:04, Atommanó írta:

Tavaly sem volt gond... reggel nyolckor már a kapuban vártuk az érkezőket... fekve... :D :D :D

Sose felejtem el az Abádszalóki talit, mikor úgy kellett valakit vissza támogatni a szállásra, és másnap reggel kutya baja sem volt. Nem tudom ki volt már az a személy, de hátha Anti tud segíteni beazonosítani :D :hiya:

Elküldve
  On 2012. 07. 30. at 20:46, MOR16V írta:

Sose felejtem el az Abádszalóki talit, mikor úgy kellett valakit vissza támogatni a szállásra, és másnap reggel kutya baja sem volt. Nem tudom ki volt már az a személy, de hátha Anti tud segíteni beazonosítani :D :hiya:

Én voltam reggel a legfittebb... zavarba is hoztalak ezzel Titeket... :D :D

Elküldve
  On 2012. 07. 30. at 11:14, Pehi Csabi írta:

na arra én is emlékszem, ott álltunk 3an asszem még Dinivel és ők meg sehol :D

Vip vendégeknek ez jár :P :D

Elküldve
  On 2012. 07. 30. at 21:14, Atommanó írta:

Én voltam reggel a legfittebb... zavarba is hoztalak ezzel Titeket... :D :D

nem kicsit :icon1: . Vekid tip top lesz BW-re? Enyém lepukkant állapotban lesz ha sikerül eljutnom, idén semmi időm nem volt már komolyabban foglalkozni vele, elég volt a váltó meg osztómű. Karosszéria meg fényezés majd remélem jövőre. De most első a corsa, hajtókar csapágyas lett és összecseszte már a főtengelyt is. 150 lenne a javítás kb., most feladta a leckét, hogy javítás és eladás, vagy motorcsere és megtartás. De igazából ha leteszem a vecit, egy nagyobb kocsi kellene egy 3 ajtós corsától. Dilemma.

Elküldve
  On 2012. 07. 30. at 20:46, MOR16V írta:

igen megvan a két kép Csak múltkor linkeltem, Gelko túl erősnek gondolta sajna:)))))))))))) törölve lett.......

Elküldve
  On 2012. 07. 30. at 22:03, MOR16V írta:

...Vekid tip top lesz BW-re?

Ha tip top nem is... de patika minimum... :D :D Szó mi szó... rajta vagyunk az ügyön... épp itt van Vörös Peti, és bütykölgetjük...

Elküldve
  On 2012. 07. 31. at 6:34, Atommanó írta:

Ha tip top nem is... de patika minimum... :D :D Szó mi szó... rajta vagyunk az ügyön... épp itt van Vörös Peti, és bütykölgetjük...

ha már úgyse lesz kész, hozd már el a lefujó szeleped, had próbáljam ki! :) :D köszi :D

Elküldve
  On 2012. 07. 31. at 6:46, Lanti írta:

ha már úgyse lesz kész, hozd már el a lefujó szeleped, had próbáljam ki! :) :D köszi :D

Kész lesz... most épp én vagyok Petinél... :D

Elküldve
  On 2012. 07. 31. at 6:32, sárgaGSI írta:

igen megvan a két kép Csak múltkor linkeltem, Gelko túl erősnek gondolta sajna:)))))))))))) törölve lett.......

Ha Antit nem zavarja akkor BW plakát is lehet felőlem :D

Elküldve
  On 2012. 07. 31. at 15:22, Gelko írta:

Ha Antit nem zavarja akkor BW plakát is lehet felőlem :D

Na annyi emberre azért nem vagyunk berendezkedve amit az idevonzana... :D :D :D

Elküldve
  On 2012. 07. 31. at 16:24, Atommanó írta:

Na annyi emberre azért nem vagyunk berendezkedve amit az idevonzana... :D :D :D

Vannak fajin fényképeim. :icon1:

Elküldve
  On 2012. 07. 31. at 12:05, Atommanó írta:

Kész lesz... most épp én vagyok Petinél... :D

ma még fillerbe volt az autóm.... :icon4: :icon4: :icon4: :icon4:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.