Gelko Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 hajnalig ittunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 hajnalig ittunk :) hallottuk hírét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 hallottuk hírét :D Tanultunk a hibából...idén nem fekszünk le :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Tanultunk a hibából...idén nem fekszünk le :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Tanultunk a hibából...idén nem fekszünk le :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Na első két ülés kész, hátsó alsó üléslap kész... többit szerdán kapom meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Alig ismertél fel olyan másnapos voltál! :D Tavaly sem volt gond... reggel nyolckor már a kapuban vártuk az érkezőket... fekve... :D :D :D Sose felejtem el az Abádszalóki talit, mikor úgy kellett valakit vissza támogatni a szállásra, és másnap reggel kutya baja sem volt. Nem tudom ki volt már az a személy, de hátha Anti tud segíteni beazonosítani :D :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Sose felejtem el az Abádszalóki talit, mikor úgy kellett valakit vissza támogatni a szállásra, és másnap reggel kutya baja sem volt. Nem tudom ki volt már az a személy, de hátha Anti tud segíteni beazonosítani :D :hiya: Én voltam reggel a legfittebb... zavarba is hoztalak ezzel Titeket... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 na arra én is emlékszem, ott álltunk 3an asszem még Dinivel és ők meg sehol :D Vip vendégeknek ez jár :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Én voltam reggel a legfittebb... zavarba is hoztalak ezzel Titeket... :D :D nem kicsit :icon1: . Vekid tip top lesz BW-re? Enyém lepukkant állapotban lesz ha sikerül eljutnom, idén semmi időm nem volt már komolyabban foglalkozni vele, elég volt a váltó meg osztómű. Karosszéria meg fényezés majd remélem jövőre. De most első a corsa, hajtókar csapágyas lett és összecseszte már a főtengelyt is. 150 lenne a javítás kb., most feladta a leckét, hogy javítás és eladás, vagy motorcsere és megtartás. De igazából ha leteszem a vecit, egy nagyobb kocsi kellene egy 3 ajtós corsától. Dilemma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Vip vendégeknek ez jár :P :D :pinch: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Sose felejtem el az Abádszalóki talit, mikor úgy kellett valakit vissza támogatni a szállásra, és másnap reggel kutya baja sem volt. Nem tudom ki volt már az a személy, de hátha Anti tud segíteni beazonosítani :D :hiya: igen megvan a két kép Csak múltkor linkeltem, Gelko túl erősnek gondolta sajna:)))))))))))) törölve lett....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 ...Vekid tip top lesz BW-re? Ha tip top nem is... de patika minimum... :D :D Szó mi szó... rajta vagyunk az ügyön... épp itt van Vörös Peti, és bütykölgetjük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 szerda-csütörtöktől kánikulát mond! :icon13: Dénesnek nem fog kelleni fél rekesz sör h leitassuk a tűző napon....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Ha tip top nem is... de patika minimum... :D :D Szó mi szó... rajta vagyunk az ügyön... épp itt van Vörös Peti, és bütykölgetjük... ha már úgyse lesz kész, hozd már el a lefujó szeleped, had próbáljam ki! :) :D köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 csabiiii kisautót hozzál BW-re :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Ha tip top nem is... de patika minimum... :D :D azaz kell hozzá pár szem Xanax és úgy minden OK :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 ha már úgyse lesz kész, hozd már el a lefujó szeleped, had próbáljam ki! :) :D köszi :D Kész lesz... most épp én vagyok Petinél... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Diny!! motyeszt hozol nekem Bliztre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 igen megvan a két kép Csak múltkor linkeltem, Gelko túl erősnek gondolta sajna:)))))))))))) törölve lett....... Ha Antit nem zavarja akkor BW plakát is lehet felőlem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Ha Antit nem zavarja akkor BW plakát is lehet felőlem :D Na annyi emberre azért nem vagyunk berendezkedve amit az idevonzana... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Na annyi emberre azért nem vagyunk berendezkedve amit az idevonzana... :D :D :D Vannak fajin fényképeim. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Kész lesz... most épp én vagyok Petinél... :D ma még fillerbe volt az autóm.... :icon4: :icon4: :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 ma még fillerbe volt az autóm.... :icon4: :icon4: :icon4: :icon4: hát jó lenne ha már kivennék onnan,mert sürget az idő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 soseleszkész :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts