J0hnny Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 hihetetlen, h megint 1 előzés nem volt a F1-en.... Megint? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 monaco... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 monaco... Adódik a pályák karakteréből, nincs ebben semmi meglepő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Box-ban volt. :icon1: Klicskó előzött??? :blink: :goofy: :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Klicskó előzött??? :blink: :goofy: :evilgrin: :omg: ez fájt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 :omg: ez fájt :blush: :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Nagyon kipihente biztos magát a 7végén mert nem volt mit csinálni a vekin :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Majd a Bliccen elfárad. (lehet az még rosszabb?) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Nagyon kipihente biztos magát a 7végén mert nem volt mit csinálni a vekin :) De-de... hála Viktor és Balázska segítségének visszakerült a zene... állat lett... :icon10: Aztán meg jól kitakarítottam belülről... :D Jah... és pöccre indult motormosás után... :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Majd a Bliccen elfárad. (lehet az még rosszabb?) :D :D :D Majd csütörtökön rápihenek...és nem sörözök... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Szombat este rughatsz csak be :D addig észnél kell lenni :whistle: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Szombat este rughatsz csak be :D addig észnél kell lenni :whistle: Valahogy a napok mindig összefolynak... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Valahogy a napok mindig összefolynak... :D :D vasárnap reggel beülsz a kapuba várni a résztvevőket :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 vasárnap reggel beülsz a kapuba várni a résztvevőket :D :D :D Tavaly sem volt gond... reggel nyolckor már a kapuban vártuk az érkezőket... fekve... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Tavaly sem volt gond... reggel nyolckor már a kapuban vártuk az érkezőket... fekve... :D :D :D Alig ismertél fel olyan másnapos voltál! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 :icon13: :lol: Alig ismertél fel olyan másnapos voltál! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Szombat este rughatsz csak be :D addig észnél kell lenni :whistle: az nem lesz jó, pénteken muszáj lesz mert szombaton este én már jövök haza :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Alig ismertél fel olyan másnapos voltál! :D Mert még aznapos voltam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 az nem lesz jó, pénteken muszáj lesz mert szombaton este én már jövök haza :blush: Jól van Csabi, ne aggódj! Majd leitatjuk Gelkot, és csak utána iszunk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Tavaly sem volt gond... reggel nyolckor már a kapuban vártuk az érkezőket... fekve... :D :D :D sose felejtem el h szombat f10kor már mindenki jön be 1000-el a BW-rea kapuba senki ott keresstük Gelkót, h mivan!? aki épp akkor ébredezett :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 De-de... hála Viktor és Balázska segítségének visszakerült a zene... állat lett... :icon10: Aztán meg jól kitakarítottam belülről... :D Jah... és pöccre indult motormosás után... :evilgrin: zene???? öregszel... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 :hiya: :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 :hiya: :hiya: francba... tegnap még reménykedtem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 francba... tegnap még reménykedtem :D :D én még ma reggel is :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 sose felejtem el h szombat f10kor már mindenki jön be 1000-el a BW-rea kapuba senki ott keresstük Gelkót, h mivan!? aki épp akkor ébredezett :) :D na arra én is emlékszem, ott álltunk 3an asszem még Dinivel és ők meg sehol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts