rtomi Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Gyönyörű. :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 1000éves :evilgrin: :hug: :P :P Van aki 1000 éve ismert videókat nézeget, van aki 1000 éve lefutott LET GSI-ket épít... :smartass: :hiya: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Közben látom Tomi, hogy bekockásodott a piri... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Van aki 1000 éve ismert videókat nézeget, van aki 1000 éve lefutott LET GSI-ket épít... :smartass: :hiya: :D :D még mindig magam szórakoztatására csinálom ;) ;) :hug: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 még mindig magam szórakoztatására csinálom ;) ;) :hug: Lesz ebből még sírás is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Majd az lesz ez is... :evilgrin: :D Már foglalt a turbós hely,így ebben már nem lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 hazaértél Dinike akkor ezek szerint? Reginek beadagoltad a kadettot hamár elvitted pihenni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 http://subba.blog.hu...n_budapesten_80 Ascona... csaj nem kicsit van betépve... :D Ezt még nem láttam,nagyon durva :D :D :pinch: hogy beleáll az ajtóba :pinch: besírtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 hazaértél Dinike akkor ezek szerint? Reginek beadagoltad a kadettot hamár elvitted pihenni? :D Jaaaaaa... hogy Reni nem tudta, hogy mi történt... hát megesik az ilyesmi... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Jaaaaaa... hogy Reni nem tudta, hogy mi történt... hát megesik az ilyesmi... :D :D ŐŐő....már hogyne tudna róla. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Közben látom Tomi, hogy bekockásodott a piri... ;) Photoshop. :icon1: Úgy néz ki holnap délután mennek a kerekeid. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 hazaértél Dinike akkor ezek szerint? Reginek beadagoltad a kadettot hamár elvitted pihenni? :D jaja hazaértem holnap kint leszek,mert sok dolgom van :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Photoshop. :icon1: Úgy néz ki holnap délután mennek a kerekeid. ;) Jaaaaaa... Greg mondta...kösziiiiiii! Pénz Blitzen, vagy utaljak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Jaaaaaa... Greg mondta...kösziiiiiii! Pénz Blitzen, vagy utaljak? Majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Jaaaaaa... hogy Reni nem tudta, hogy mi történt... hát megesik az ilyesmi... :D :D ismerős a helyzet mi? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 jaja hazaértem holnap kint leszek,mert sok dolgom van :icon1: délután megyek én is mert le kell szedni a veki motorról a cuccokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 jaja hazaértem holnap kint leszek,mert sok dolgom van :icon1: Írtam neked mail-t :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Írtam neked mail-t :) elméletileg válaszoltam is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Akkor az valamerre eltévedt, mert nálam nem jött semmi sem.. ( most nyálaztam át 2500 mail.t ) mire küldted el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Diny meg a számítógépek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Diny meg a számítógépek :D Azért annyira nem lehet vészes, vagy mégis? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Azért annyira nem lehet vészes, vagy mégis? :blink: hát tudnék mesélni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Azért annyira nem lehet vészes, vagy mégis? :blink: Szerintem egyszerűbb,ha felhívod. Bár már volt ,hogy Blitz Weekend előtt telefonba megígérte,hogy elhozza a cuccot és elfelejtette.Pedig indulás előtt 2 nappal beszéltünk. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Szerintem egyszerűbb,ha felhívod. Bár már volt ,hogy Blitz Weekend előtt telefonba megígérte,hogy elhozza a cuccot és elfelejtette.Pedig indulás előtt 2 nappal beszéltünk. :icon1: Ez egy baromi jó 5let :) csak a bibi ott van hogy én még két hétig Németben vagyok.. szal kicsit költséges lenne a dolog :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 röhögjetek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts