Atommanó Elküldve Július13, 2012 Megoszt Elküldve Július13, 2012 na mind1, majd folytatom én a küzdelmeket, eddig csak 1 házasságot ölt meg ez a kocsi, szóval van még benne :D :D :D :D :D De az is lehet, hogy Detti a kék-fekete miatt szeretett belém... és akkor még több van még benne... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július13, 2012 Megoszt Elküldve Július13, 2012 Na ezt írd le nocheinmal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 Na ezt írd le nocheinmal. :D Jéééééé... Tud olvasni... :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 2 hétig nincs most Vekim... :unsure: :o Nincs pénz tankolni ? :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 Hát ha én bevállaltam a 2 napos fényezéssel... akkor ne is legyen kérdés... a zőőőd már rég megszáradt... :D a szélvédőragasztó még nem biztos, kimaradt az aktívátor:)))))) (nem, nem a szélvédő fog leesni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 Jéééééé... Tud olvasni... :evilgrin: Direkt nem is idéztem, mert tudtam hogy átjavítod még az Én kommentemben is. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 Nincs pénz tankolni ? :evilgrin: Nincs benne a belseje... :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 Direkt nem is idéztem, mert tudtam hogy átjavítod még az Én kommentemben is. :P :D Na látod... :D :D :D Ezért kell printszkrín... :evilgrin: :sneaky: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 Lököst miért nem teszed már fel??? Dinit ki beszélte rá erre a baromságra??? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 Lököst miért nem teszed már fel??? Dinit ki beszélte rá erre a baromságra??? :D :D nem kell az rá... amugymeg Diny mögém rakta, amit felrúgtam és összebasztam a fényt rajta :icon4: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 nem kell az rá... amugymeg Diny mögém rakta, amit felrúgtam és összebasztam a fényt rajta :icon4: :icon13: szlalomra jó lesz... :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 rallycrossra :) egyébként 1x már el tudtuk neki szúrni :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 rallycrossra :) egyébként 1x már el tudtuk neki szúrni :) :) Naaaaaaaa... phasenullla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 Gyári.... amúgy jó akar lenni, fékkel szopok kicsit... meg szerintem nem volt jól felrakva a légtömegmérő csöve és berángatott.. de lambda érték, hangja, mindene hibátlan.. még nem is füstöl.... (majdfog) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 Gyári.... amúgy jó akar lenni, fékkel szopok kicsit... meg szerintem nem volt jól felrakva a légtömegmérő csöve és berángatott.. de lambda érték, hangja, mindene hibátlan.. még nem is füstöl.... (majdfog) Majd fél év múlva amikor ezt olvasgatod... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 nem kell az rá... amugymeg Diny mögém rakta, amit felrúgtam és összebasztam a fényt rajta :icon4: :icon13: hát ezt nem hiszem el, lassan az összes elemet sikerül összb@sznod? :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 hát ezt nem hiszem el, lassan az összes elemet sikerül összb@sznod? :omg: Majd még úgy is fényezve lesz nem? :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július15, 2012 Megoszt Elküldve Július15, 2012 Majd még úgy is fényezve lesz nem? :evilgrin: ja tényleg, ez még csak az alapozó, erre megy a kék-fekete szín :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július15, 2012 Megoszt Elküldve Július15, 2012 hát ezt nem hiszem el, lassan az összes elemet sikerül összb@sznod? :omg: hát ez most nekem is fájt, mert leglátványosabban az elejét sikerült összerondítani..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július15, 2012 Megoszt Elküldve Július15, 2012 hát ez most nekem is fájt, mert leglátványosabban az elejét sikerült összerondítani..... :( :omg: :o :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július15, 2012 Megoszt Elküldve Július15, 2012 majd rakok rá ragtapasz matricát :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július15, 2012 Megoszt Elküldve Július15, 2012 majd rakok rá ragtapasz matricát :) :( ennyire megkarcolódott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július15, 2012 Megoszt Elküldve Július15, 2012 majd rakok rá ragtapasz matricát :) :( Hellokittyst... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július15, 2012 Megoszt Elküldve Július15, 2012 Hellokittyst... :D az a géptetőre megy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts