Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

jóvan bááááááz de merre?

szerintem ez is egy túlbonyolított kérdés, bárhol be lehet szopni nem kell ahhoz a nagyfaluba jönni, menj úgy ahogy a legegyszerűbb azt kész.

Elküldve

amúgy én bemennék a hungáriára... mostanában nem szokott baj lenni vele.. inkább mint 70km-t menjek a M0-án... :S

hungária kerepesi és erzsébet híd ? hősők tere fele mizu?

Elküldve

szerintem ez is egy túlbonyolított kérdés, bárhol be lehet szopni nem kell ahhoz a nagyfaluba jönni, menj úgy ahogy a legegyszerűbb azt kész.

én szívem szerint a kerepesi felé mennék csak h van e ott valami szarság a keletinél

Elküldve

hungária kerepesi és erzsébet híd ? hősők tere fele mizu?

most néztem a tréfigyelő kamerát és az egyik zebrán a nénike kicsitt lassabban ért át mint a töbiek így majdnem késöbb indult el a kocsisor de mégsem :D

Viccen kivül mindenki nyaral uh nagy dugó sehol sem lehet, inkább indulj el minthogy gép elött ülsz úgyis jön a "vihar".... ;)

Elküldve

most néztem a tréfigyelő kamerát és az egyik zebrán a nénike kicsitt lassabban ért át mint a töbiek így majdnem késöbb indult el a kocsisor de mégsem :D

Viccen kivül mindenki nyaral uh nagy dugó sehol sem lehet, inkább indulj el minthogy gép elött ülsz úgyis jön a "vihar".... ;)

majd csütörtök hajnalba...viharra meg szarunk inni megyünk :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.