Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Egy autóépítés nem azzal kezdődik hogy a sárvédő a helyére kerül szerintem.... :omg:

Én kérek elnézést, hogy nem értek hozzá... :omg:

Elküldve

Én vagyok vaksi vagy ennyire szarul fut az övvonal a zödön oldalt? :blink:

géptető sincs még rajta, a sárvédőket is két-két csavar tarja...

Elküldve

De lököttek vagytok! :D

Szép lesz ez a kis paripa.. :icon13:

Hogy jó is lesz-e.. hááát majd kiderül túúúúúrbóóóós :devlish:

Gratula srácok!

Elküldve

úhh bazz nem adtam garázs kulcsot, hogy addig tudd csinálni még nyaralok :D :D :D

Úgy is nagyon meleg van körbe-körbe tologatni a parkolóban... :D

Csabi! Te meg ha ennyire ráérsz nincs kedved billentyűzetet cserélni a laptopunkban? Detti elmosta szépen... most tiszta... de pár gomb nem működik... a fóliával lehet valami bibi...

Elküldve

nem jó még.. cserélek minap egy alapjárati motort, mert szerintem a sok állástól odalett.. remélem az megoldja a problémát

jó helyre volt dugva a két kábel!

Elküldve

miket írok... még nem jó... sose lesz jó :D

De Lanti! Most a jó!!! Ezt az állapotot becsüld meg, és próbáld fenntartani... ha nem megy... tudod a számom... :D

Elküldve

Nem hiszem, hogy alapjárati motor lenne, nem szokott az tönkremenni, legalábbis nekem még egyet se kellett cserélni.

Tud a diagnosztikai műszerem alapjárati motort is tesztelni, kivezérelni, mielőtt jól megszívatod magad a cserével, lehet inkább meg kéne dugni, hogy elmesélje mi a kínja :D

Elküldve

úhh bazz nem adtam garázs kulcsot, hogy addig tudd csinálni még nyaralok :D :D :D

ne nagyzolj ma úgy is hazajöttök mert Noémi már nem bírja az astra nélkül :D :D (ez majdnem olyan mint Diniéknél Regi a szürke nélkül) :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.