Atommanó Elküldve Június30, 2012 Megoszt Elküldve Június30, 2012 És az lemaradt... hogy brutálgigajól néz ki... büszke vagyok rád Lanti... szóval mennyi is? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június30, 2012 Megoszt Elküldve Június30, 2012 már csak le kéne ültetni :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június30, 2012 Megoszt Elküldve Június30, 2012 Én vagyok vaksi vagy ennyire szarul fut az övvonal a zödön oldalt? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június30, 2012 Megoszt Elküldve Június30, 2012 Én vagyok vaksi vagy ennyire szarul fut az övvonal a zödön oldalt? :blink: Egy autóépítés nem azzal kezdődik hogy a sárvédő a helyére kerül szerintem.... :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június30, 2012 Megoszt Elküldve Június30, 2012 Egy autóépítés nem azzal kezdődik hogy a sárvédő a helyére kerül szerintem.... :omg: Én kérek elnézést, hogy nem értek hozzá... :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június30, 2012 Megoszt Elküldve Június30, 2012 Sokat kell olvasni a fórumon és majd idővel beletanulsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június30, 2012 Megoszt Elküldve Június30, 2012 Én vagyok vaksi vagy ennyire szarul fut az övvonal a zödön oldalt? :blink: géptető sincs még rajta, a sárvédőket is két-két csavar tarja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 ... a sárvédőket is két-két csavar tarja... Pont elég... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 géptető sincs még rajta, a sárvédőket is két-két csavar tarja... két csavar és a többi úgy is gyorskötő lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 jaj de vicces mindenki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 jaj de vicces mindenki :D Mai videjóóóóóóóó??? :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 De lököttek vagytok! :D Szép lesz ez a kis paripa.. :icon13: Hogy jó is lesz-e.. hááát majd kiderül túúúúúrbóóóós :devlish: Gratula srácok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 jaj de vicces mindenki :D nyugi most még viccelődik de ugye tudjuk....... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 Mai videjóóóóóóóó??? :goofy: project next round monday Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 project next round monday úhh bazz nem adtam garázs kulcsot, hogy addig tudd csinálni még nyaralok :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július2, 2012 Megoszt Elküldve Július2, 2012 úhh bazz nem adtam garázs kulcsot, hogy addig tudd csinálni még nyaralok :D :D :D Úgy is nagyon meleg van körbe-körbe tologatni a parkolóban... :D Csabi! Te meg ha ennyire ráérsz nincs kedved billentyűzetet cserélni a laptopunkban? Detti elmosta szépen... most tiszta... de pár gomb nem működik... a fóliával lehet valami bibi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július2, 2012 Megoszt Elküldve Július2, 2012 Lanti, most jó lett? :) Mi volt a gond? Amit mondtam, vagy valami más? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július2, 2012 Megoszt Elküldve Július2, 2012 nem jó még.. cserélek minap egy alapjárati motort, mert szerintem a sok állástól odalett.. remélem az megoldja a problémát jó helyre volt dugva a két kábel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július2, 2012 Megoszt Elküldve Július2, 2012 miket írok... még nem jó... sose lesz jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július2, 2012 Megoszt Elküldve Július2, 2012 miket írok... még nem jó... sose lesz jó :D De Lanti! Most a jó!!! Ezt az állapotot becsüld meg, és próbáld fenntartani... ha nem megy... tudod a számom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július2, 2012 Megoszt Elküldve Július2, 2012 Nem hiszem, hogy alapjárati motor lenne, nem szokott az tönkremenni, legalábbis nekem még egyet se kellett cserélni. Tud a diagnosztikai műszerem alapjárati motort is tesztelni, kivezérelni, mielőtt jól megszívatod magad a cserével, lehet inkább meg kéne dugni, hogy elmesélje mi a kínja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július2, 2012 Megoszt Elküldve Július2, 2012 jó, köszi. összerakom a futóművet meg a fékeket és utána valahogy "megdugjuk" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július2, 2012 Megoszt Elküldve Július2, 2012 jó, köszi. összerakom a futóművet meg a fékeket és utána valahogy "megdugjuk" :) Szóval szex... Ti megdugjátok, ő meg majd "szop@t"... :goofy: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július2, 2012 Megoszt Elküldve Július2, 2012 Lanti pedig majd b@szhatja... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július2, 2012 Megoszt Elküldve Július2, 2012 úhh bazz nem adtam garázs kulcsot, hogy addig tudd csinálni még nyaralok :D :D :D ne nagyzolj ma úgy is hazajöttök mert Noémi már nem bírja az astra nélkül :D :D (ez majdnem olyan mint Diniéknél Regi a szürke nélkül) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts