Zsoltee Elküldve Június10, 2012 Elküldve Június10, 2012 Hát... Patyi Laci lenyomott egy Corsával. :( :lol:
Pehi Csabi Elküldve Június10, 2012 Elküldve Június10, 2012 https://fbcdn-sphoto...074488494_n.jpg szeretnék elnézést kérni és én szégyellem magam <_< :omg: :sick:
Laci4 Elküldve Június10, 2012 Elküldve Június10, 2012 rohattronda Szerintem is.... Hát... Patyi Laci lenyomott egy Corsával. :( :lol: Majdnem megkérdeztem, hogy hol gyorsulgattok ti, amikor beugrott,hogy neveztél valami versenyre....videjóó? :D am: Nem tudja valaki, lehet kapni szerelhető motorhőfok jeladó csatlakozót? Vagy valahogy ki lehet szedni a tüskéket a csatiból, hogy új vezetéket rakjon bele az ember,majd visszarakni? Vagy lehet szívni, és arra a 2-3 mm csonkra kell rászenvednem egy vezetéket. (esetleg keresni egy bontott, hosszabb vezetékkel rendelkező darabot :D) Illetve porladnak a "gégecsövek" a motortérben. Oda vajon valami spéci hőálló kell, vagy sima villanyszerelési, az is hőálló lenne? Asszem Unix honlapon láttam gégecsöveket, lehet érdemes lenne olyat venni..mert az hőálló? :rolleyes:
Rattesid Dénes Elküldve Június10, 2012 Elküldve Június10, 2012 De Lantos Úr, jobbos küszöb borítást még nem találtatok nálam??? :D :D
J0hnny Elküldve Június10, 2012 Elküldve Június10, 2012 Szerintem is.... Majdnem megkérdeztem, hogy hol gyorsulgattok ti, amikor beugrott,hogy neveztél valami versenyre....videjóó? :D am: Nem tudja valaki, lehet kapni szerelhető motorhőfok jeladó csatlakozót? Vagy valahogy ki lehet szedni a tüskéket a csatiból, hogy új vezetéket rakjon bele az ember,majd visszarakni? Vagy lehet szívni, és arra a 2-3 mm csonkra kell rászenvednem egy vezetéket. (esetleg keresni egy bontott, hosszabb vezetékkel rendelkező darabot :D) Illetve porladnak a "gégecsövek" a motortérben. Oda vajon valami spéci hőálló kell, vagy sima villanyszerelési, az is hőálló lenne? Asszem Unix honlapon láttam gégecsöveket, lehet érdemes lenne olyat venni..mert az hőálló? :rolleyes: Ki lehet tüskézni, a csati két kivezetéséből fordítsd ki a gumidugókat, amin a vezetékek átmennek, aztán előről próbáld beszúrással kiakasztani az érintkezőket. Vékony drót, hústű, sok minden megteszi, a legjobb a fűtéskonzol rossz bowdenje erre a célra. :) Gégecső: sima villanyszerelési boltban kapsz több méretben, hasítottat vegyél, és ne a leggagyibbat, mert az kurv@ kemény és nehéz szétnyitni a befűzésnél. Ha szerencséd van, a boltban még behúzó műanyagot is kapsz, ez egy kis háromszög alakú műanyag, sokat segít a fűzésnél.
Pehi Csabi Elküldve Június10, 2012 Elküldve Június10, 2012 De Lantos Úr, jobbos küszöb borítást még nem találtatok nálam??? :D :D de oda még meg a kopjúter
Rattesid Dénes Elküldve Június10, 2012 Elküldve Június10, 2012 de oda még meg a kopjúter Bocs elfelejtettem,hogy milyen moci lesz benne. Az nem is fog kelleni. :icon1:
Atommanó Elküldve Június10, 2012 Elküldve Június10, 2012 Hát... Patyi Laci lenyomott egy Corsával. :( :lol: Pár versenykm azért már benne van a lábában... :goofy: Na mi volt... mesélj?
Atommanó Elküldve Június10, 2012 Elküldve Június10, 2012 Bocs elfelejtettem,hogy milyen moci lesz benne. Az nem is fog kelleni. :icon1: :D :D
Pehi Csabi Elküldve Június10, 2012 Elküldve Június10, 2012 Bocs elfelejtettem,hogy milyen moci lesz benne. Az nem is fog kelleni. :icon1: ez jó :D :D :D :D majd tapasztalod te is :D
Laci4 Elküldve Június10, 2012 Elküldve Június10, 2012 Ki lehet tüskézni, a csati két kivezetéséből fordítsd ki a gumidugókat, amin a vezetékek átmennek, aztán előről próbáld beszúrással kiakasztani az érintkezőket. Vékony drót, hústű, sok minden megteszi, a legjobb a fűtéskonzol rossz bowdenje erre a célra. :) Gégecső: sima villanyszerelési boltban kapsz több méretben, hasítottat vegyél, és ne a leggagyibbat, mert az kurv@ kemény és nehéz szétnyitni a befűzésnél. Ha szerencséd van, a boltban még behúzó műanyagot is kapsz, ez egy kis háromszög alakú műanyag, sokat segít a fűzésnél. Köszi! Látom, el fogok ezzel szórakozni egy darabig (csatlakozó) :D Össze kellene szednem pár drót, tüske, tű darabot, aztán bent melóban eljátszani vele :D Kíváncsi leszek, hányszor szúrom majd kézen magam :D de meg kell csinálni, ha használni akarom a kocsit :D
J0hnny Elküldve Június10, 2012 Elküldve Június10, 2012 Köszi! Látom, el fogok ezzel szórakozni egy darabig (csatlakozó) :D Össze kellene szednem pár drót, tüske, tű darabot, aztán bent melóban eljátszani vele :D Kíváncsi leszek, hányszor szúrom majd kézen magam :D de meg kell csinálni, ha használni akarom a kocsit :D Sajna nem tudom elmagyarázni itt, hogy hogyan kell, de ha ügyes kezű vagy, rájössz hamar.
Zsoltee Elküldve Június11, 2012 Elküldve Június11, 2012 Akit érdekelnek videók, Zsoltee87 user youtube-on, vagy aláírásom :) Szerk.: Egyébként nem sok mesélni valóm van, Én marhára élveztem, a fékeim kevésbé :D Jó tempós volt a pálya ( bár most állítólag az olasz autó tali miatt, lassabb volt mint szokott lenni ) és mivel vannak olyan csapatok akik igazából ebből élnek, esélyem sem volt labdába rúgni mellettük. Főleg azokkal a kemény pályaslickekkel amik nekem vannak. Megfogdostam egy Corsa gumiait, azokkat akár radírozni is lehetett volna, olyan puhák. A két hátsó nálam be sem melegedett sajnos. Lehet hogy lejjebb kellett volna ereszteni belőlük, gondoltam rá, de nem mertem meglépni, mert ilyen szinten sajnos nem értek hozzá. :)
Lanti Elküldve Június11, 2012 Elküldve Június11, 2012 Bocs elfelejtettem,hogy milyen moci lesz benne. Az nem is fog kelleni. :icon1: jaj de humorosak vagyunk megint! :D aki röhögött rajta, szégyellje magát! :D
Lanti Elküldve Június11, 2012 Elküldve Június11, 2012 szerintetek mekkora kipuf legyen gsi-re... fontos h aránylag halk legyenm, meg ugye a trubohoz kén passzolnia... janodob szerinte elég a 60as külső... aránylag normális áron... vagy 63,5 rozsdamentes, már sokkal többért.... ?
Lanti Elküldve Június11, 2012 Elküldve Június11, 2012 most találtam 65 aluminiumizált csövet is... elég lehet egy 60as rendszer vajk?
Pehi Csabi Elküldve Június11, 2012 Elküldve Június11, 2012 szerintem akkora legyen, hogy elérjen a hátuljáig :D :D :D
kiskecso Elküldve Június11, 2012 Elküldve Június11, 2012 szerintetek mekkora kipuf legyen gsi-re... fontos h aránylag halk legyenm, meg ugye a trubohoz kén passzolnia... janodob szerinte elég a 60as külső... aránylag normális áron... vagy 63,5 rozsdamentes, már sokkal többért.... ? nem gyári turbos lesz ? :D
Atommanó Elküldve Június11, 2012 Elküldve Június11, 2012 300 lóig szerintem elég a 63.5-es Fontos azért, hogy legyen jó öblítés is... habár nem mosógép...
redline Elküldve Június12, 2012 Elküldve Június12, 2012 Fontos azért, hogy legyen jó öblítés is... habár nem mosógép... Hiába....a saját bőrön szerzett tapasztalat megfizethetetlen :D :D :D
Laci4 Elküldve Június12, 2012 Elküldve Június12, 2012 Hiába....a saját bőrön szerzett tapasztalat megfizethetetlen :D :D :D :D Na... nem jött ki a tüske a csatiból, úgy, hogy megússza a műanyag is. :omg: De most már tudom, hogy lehet kiszedni esetleg :evilgrin: Szóval kinek van egy csati elfekvőben? Diny? :rolleyes:
Lanti Elküldve Június12, 2012 Elküldve Június12, 2012 még büszke, de majd hétvégén, már jó magasságba lesz :)
sárgaGSI Elküldve Június12, 2012 Elküldve Június12, 2012 egyébként aki még nem tudná.. a ford Focus RS színe, 3 rétegű gyöngyház.. Vagy Honda Logo, Nissan micra, mazda 2,;)))))))))))))) megvakít ez a szín......
Recommended Posts