Lanti Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 nem baj h én is látom miket írtok?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 nem baj h én is látom miket írtok?? :D :D sose volt ez gond, nem csak te ismered az adminokat :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Hát azért szerintem abban megegyezhetünk hogy nem egy Gyumma szintű átépítés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Hát azért szerintem abban megegyezhetünk hogy nem egy Gyumma szintű átépítés :) ez így van, de nem is fog állandóan ordibálva rohangálni a Lanti körbe körbe, hogy vegyétek már észre, hogy ez egy coupe f astra és FIRST!! még két év után is :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 én magamnak építek autót, nem azért h utána puffogjak, hogy mé nem nyertem, pedig megérdemeltem volna.... lesz.rom amúgy gyumma autoja nagyon szép, egyedi, megérdemli, sokat dolgozott vele.. a G astra műszerfal nekem is tetszik, majd 1x lehet leutánozom, h szívhassák a FB-n a véremet, de úgy ennyi kb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 én magamnak építek autót, nem azért h utána puffogjak, hogy mé nem nyertem, pedig megérdemeltem volna.... lesz.rom amúgy gyumma autoja nagyon szép, egyedi, megérdemli, sokat dolgozott vele.. a G astra műszerfal nekem is tetszik, majd 1x lehet leutánozom, h szívhassák a FB-n a véremet, de úgy ennyi kb.... igen hisz amit a Zima féle brigád csinál az az első és mindenki őket utánozza mint tudjuk Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 igen hisz amit a Zima féle brigád csinál az az első és mindenki őket utánozza mint tudjuk Azért Gyuri eléggé más utakon jár, mint a brigád többi része. Inkább úgy mondanám, hogy ő meg a saját feje utána, a ripszropsz meg felveszi, hogy MI csináltuk...ami mint tudjuk nem helytálló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Ez tökjó :) De ugye a szelepsapka nem marad zöld? :sick: Egy kis sötétítés és fap fap fap Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Ez tökjó :) De ugye a szelepsapka nem marad zöld? :sick: Egy kis sötétítés és fap fap fap Még a bbs is zöld. Ennyi idősen 3xfap?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Azért Gyuri eléggé más utakon jár, mint a brigád többi része. Inkább úgy mondanám, hogy ő meg a saját feje utána, a ripszropsz meg felveszi, hogy MI csináltuk...ami mint tudjuk nem helytálló. tudom Gyummával nincs is semmi baj, de a ripszropsz :D .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 De ugye a szelepsapka nem marad zöld? :sick: néddmá hogy fikáz közbe csak egy sima általános fehér astrája van :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 nekem volt az első ascona cabriom a klubban, nekem van az első fronterám a klubban és mindkettő egyedi mert csak egy volt/ van belőle a klubban... Lanti ! kurva jó lesz, csak bírd anyagilag, hogy minden Blitzre új autót építesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Na tetszik, hogy figyelsz az apró részletekre is... Gyumma reszkethet a Blitzen... :D a zár is el van tűntetve de a kilincs maradt :) tetszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Tényleg nagyon jó lesz Lanti!!! Ilyenkor mindig bezsongok kicsit...de megfogadtam, hogy V8 biturbó alatt már nem fogok neki semmi ilyennek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 a zár is el van tűntetve de a kilincs maradt :) tetszik :) a hátsó kilincs csodái :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 a hátsó kilincs csodái :D arra azért rájöttem magamtól is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június9, 2012 Megoszt Elküldve Június9, 2012 néddmá hogy fikáz közbe csak egy sima általános fehér astrája van :D :D Zománcfehér -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június9, 2012 Megoszt Elküldve Június9, 2012 És miért jutottál erre az elhatározásra Laci? :D Jóóvan.. látom, EB mellett is feltűnik a magas labda többeteknek is :D Feldobtam egy érmét :D (meg van még itthon majdnem egy egész liternyi, bár azt csak ha nem húzná ki a következő cseréig tölteném utána, mert van már vagy 1 éves (bontott...) Bár túl sok baja nem lehet.. vagy mégis? :rolleyes: :D Igazándiból nem is tudom mért ezt választottam.. lehet mégse ezt kellett volna? :omg: :hehe: bár már mindegy.. ha lesz egy kis lelkierőm lemenni, és a ház előtt lecserélni, még meló előtt, akkor ma már megy is bele.. (am: mielött mindenki totál hülyének néz -tudom, már késő :D - fentebb kicsit kisarkosítottam a dolgot. LQMolly lett oszt jóvan.. ebbe a vasba biztos jó lesz. Hogy miért ez? Megérzés.. talán kicsit jobb mint a Motul6100, ha más miatt nem is, a mos2-es adalék miatt. Volt már benne, nem volt vele bajom. Meg az utóbbi időben kicsit többet zörög valamelyik hidrotőkém. Ami lehet szimplán az öregedő olaj, de az öregedő töke akarom mondani tőke miatt is. A liq mellett nem emlékszem ilyenre...) Redi, kelj fel a rohadt számítógép elől és menj ki az utcára néha...már rég nincs barkas LOL ez jó volt.. egyébként aki még nem tudná.. a ford Focus RS színe, 3 rétegű gyöngyház.. Szerintem nagyon kafa lett! Nem semmi meló, látom fullra ki lett pakolva, kívűl belül, motortérben. Gondolom full lakatolás, alapozás, fényezés... Utóbbiak home made (haver koma, sógor), vagy van rá ember(szerelő,fényező, aki másét is vállalja)? Nekem is rendbe kellene tenni kicsit a kasznit. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június9, 2012 Megoszt Elküldve Június9, 2012 A küszöbön az ajtó alatt mi az a két pötty? Megfolyt a festék ? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június9, 2012 Megoszt Elküldve Június9, 2012 A küszöbön az ajtó alatt mi az a két pötty? Megfolyt a festék ? :blink: gyári gsi küszöb patent helye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június9, 2012 Megoszt Elküldve Június9, 2012 ismét köszönöm Csabinak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június10, 2012 Megoszt Elküldve Június10, 2012 gyári gsi küszöb patent helye? Lehet. Te értesz hozzá. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június10, 2012 Megoszt Elküldve Június10, 2012 Lehet. Te értesz hozzá. :icon1: akkor az ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június10, 2012 Megoszt Elküldve Június10, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június10, 2012 Megoszt Elküldve Június10, 2012 Fordpumalámpáskadettkabrio. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts