Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

én magamnak építek autót, nem azért h utána puffogjak, hogy mé nem nyertem, pedig megérdemeltem volna.... lesz.rom amúgy

gyumma autoja nagyon szép, egyedi, megérdemli, sokat dolgozott vele.. a G astra műszerfal nekem is tetszik, majd 1x lehet leutánozom, h szívhassák a FB-n a véremet, de úgy ennyi kb....

Megosztás:

én magamnak építek autót, nem azért h utána puffogjak, hogy mé nem nyertem, pedig megérdemeltem volna.... lesz.rom amúgy

gyumma autoja nagyon szép, egyedi, megérdemli, sokat dolgozott vele.. a G astra műszerfal nekem is tetszik, majd 1x lehet leutánozom, h szívhassák a FB-n a véremet, de úgy ennyi kb....

igen hisz amit a Zima féle brigád csinál az az első és mindenki őket utánozza mint tudjuk

Megosztás:

igen hisz amit a Zima féle brigád csinál az az első és mindenki őket utánozza mint tudjuk

Azért Gyuri eléggé más utakon jár, mint a brigád többi része. Inkább úgy mondanám, hogy ő meg a saját feje utána, a ripszropsz meg felveszi, hogy MI csináltuk...ami mint tudjuk nem helytálló.

Megosztás:

És miért jutottál erre az elhatározásra Laci?

:D

Jóóvan.. látom, EB mellett is feltűnik a magas labda többeteknek is :D

Feldobtam egy érmét :D

(meg van még itthon majdnem egy egész liternyi, bár azt csak ha nem húzná ki a következő cseréig tölteném utána, mert van már vagy 1 éves (bontott...)

Bár túl sok baja nem lehet.. vagy mégis? :rolleyes: :D

Igazándiból nem is tudom mért ezt választottam.. lehet mégse ezt kellett volna? :omg: :hehe:

bár már mindegy.. ha lesz egy kis lelkierőm lemenni, és a ház előtt lecserélni, még meló előtt, akkor ma már megy is bele..

(am: mielött mindenki totál hülyének néz -tudom, már késő :D - fentebb kicsit kisarkosítottam a dolgot.

LQMolly lett oszt jóvan.. ebbe a vasba biztos jó lesz. Hogy miért ez? Megérzés.. talán kicsit jobb mint a Motul6100, ha más miatt nem is, a mos2-es adalék miatt. Volt már benne, nem volt vele bajom. Meg az utóbbi időben kicsit többet zörög valamelyik hidrotőkém. Ami lehet szimplán az öregedő olaj, de az öregedő töke akarom mondani tőke miatt is. A liq mellett nem emlékszem ilyenre...)

Redi, kelj fel a rohadt számítógép elől és menj ki az utcára néha...már rég nincs barkas

LOL ez jó volt..

egyébként aki még nem tudná..

a ford Focus RS színe, 3 rétegű gyöngyház..

Szerintem nagyon kafa lett!

Nem semmi meló, látom fullra ki lett pakolva, kívűl belül, motortérben.

Gondolom full lakatolás, alapozás, fényezés...

Utóbbiak home made (haver koma, sógor), vagy van rá ember(szerelő,fényező, aki másét is vállalja)? Nekem is rendbe kellene tenni kicsit a kasznit. B)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.