Lanti Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 vannak még gyengébb napjaim :| Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 vannak még gyengébb napjaim :| Még ennél is gyengébbek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 inkább pusztult volt el :DDDDDDDD így tudván h ez lett belőle így nem jó :D amúgy szép de legalább turbos lesz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 vannak még gyengébb napjaim :| http://www.youtube.com/watch?v=tIUHCeGTZzE :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 inkább pusztult volt el :DDDDDDDD így tudván h ez lett belőle így nem jó :D amúgy szép de legalább turbos lesz ? Legalább... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 az legalább javít az összképen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 az legalább javít az összképen :D Majd a felnivel úgy is elbassza... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 azt én szerintem nem fogom látni mert nem tesz fel képet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 azt én szerintem nem fogom látni mert nem tesz fel képet :D hasznaltautora majd tesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Remélem nem baj hogy az FRT nevezési lapra az "Egyesület" rublikába a MOTE-t írtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Remélem nem baj hogy az FRT nevezési lapra az "Egyesület" rublikába a MOTE-t írtam :) Ezt majd a teljesítmény és az elért eredmények birtokában tudjuk eldönteni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Ezt majd a teljesítmény és az elért eredmények birtokában tudjuk eldönteni :) Hajaj, akkor megkérek valakit hogy törölje. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Majd a felnivel úgy is elbassza... :D :D pont most lettek készen, le is megyek felrakom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 pont most lettek készen, le is megyek felrakom Fényképezőt, telefont hagyd fent nyugodtan... :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 tele van a memoria kártya ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 tele van a memoria kártya ;) gondoltam, hogy valahol elakadsz... :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Szép metál fűzöld! :huh: Lanti vigyázz, tehenek közelébe ne menj, mert lelegelik.. :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 még a végén tetszeni fog Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Na tetszik, hogy figyelsz az apró részletekre is... Gyumma reszkethet a Blitzen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 A felső képen egész ######a a színe, jót tesz neki az árnyékban fényképezés. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Na tetszik, hogy figyelsz az apró részletekre is... Gyumma reszkethet a Blitzen... :D áh örökproject :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 áh örökproject :D :D ökröt akartál írni nem??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 haha :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 ökröt akartál írni nem??? :D most az autóról beszélünk vagy a gazdájáról? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts