Pehi Csabi Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 itt jegyzem meg h ELADO :D :D :D mondtam, hogy akkor veszek gyufát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 "beakadó csöcs" listára felírtam :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 "beakadó csöcs" listára felírtam :D :D utánanézek ma majd a wedsobban oké? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 ... itt jegyzem meg h ELADO :D :D :D Itt az ideje, hogy beszélgessünk a cseréről a Vekire... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 azért írtam, hogy nem felrögzített géptetővel, az a rengeteg gitt amit az előző gazdái rakattak rá a morcosítás miatt lehúzta a mocitetőt, örültünk hogy nem esett le :D egy csavar nincs benne nemhogy az a beakadó csöcs Nem is bírt átjutni rajta a rozsa... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 utánanézek ma majd a wedsobban oké? :D majd leadom a listát a "veddshoppba" :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Itt az ideje, hogy beszélgessünk a cseréről a Vekire... :D :D ezt már mi is mondtuk neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Itt az ideje, hogy beszélgessünk a cseréről a Vekire... :D :D lehet sok wheeler dealer-t nézek, de amiben nincs kihívás olyan nem kell :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 lehet sok wheeler dealer-t nézek, de amiben nincs kihívás olyan nem kell :D :D :icon1: :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 lehet sok wheeler dealer-t nézek, de amiben nincs kihívás olyan nem kell :D :D 10-es kulcs, és olyan kihívás lesz, hogy a kettest nem fogod tudni letesztelni... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 egy turbos sose megy tönkre... élettartama már már egy c20ne-vel hadakozik :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Kékfeketén szebbvót. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Kékfeketén szebbvót. :unsure: Kinek mi tetszik....szerintem ez így sokkal jobb és egyedibb :wub: ui: míg valaki le nem másolja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Kinek mi tetszik....szerintem ez így sokkal jobb és egyedibb :wub: ui: míg valaki le nem másolja :D Ráadásul ez saját készítés nem pedig az Anti kék fekete így Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Kinek mi tetszik....szerintem ez így sokkal jobb és egyedibb :wub: ui: míg valaki le nem másolja :D Nem mondtam,hogy nem szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Ha meg mégsem jön be neki rá lehet írni, hogy Posta és szállítani a leveleket a zöld Barkasok helyett :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Ráadásul ez saját készítés nem pedig az Anti kék fekete így Na majd valami bátor kókuszklubbos belefektet néhány munkaórát a lakatosmelóba, hogy összehozza ezt a formát egy ST-ből... Fogja vakarni a fejét... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Ha meg mégsem jön be neki rá lehet írni, hogy Posta és szállítani a leveleket a zöld Barkasok helyett :P :D :D Redi, kelj fel a rohadt számítógép elől és menj ki az utcára néha...már rég nincs barkas :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Tudom már milyen szín ez :D Moderátor Ződ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Redi, kelj fel a rohadt számítógép elől és menj ki az utcára néha...már rég nincs barkas :D :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Tudom már milyen szín ez :D Moderátor Ződ :D na akkor lássam a nevemen emeszínt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 egyébként aki még nem tudná.. a ford Focus RS színe, 3 rétegű gyöngyház.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 egyébként aki még nem tudná.. a ford Focus RS színe, 3 rétegű gyöngyház.. postásbarkas Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 ennek legalább van színe.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 egyébként aki még nem tudná.. a ford Focus RS színe, 3 rétegű gyöngyház.. Ezt biztos nem Te írtad be Lanti... Gyanúsan közlékeny vagy... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts