kiskecso Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 Sajnos eldugni nem tudtam semmit és a két hiénát sem tudtam kitiltatni a telephelyről. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 Meg ha csak Csabi bele nem piszkál mindent vissza tudok nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 Diny szokott eladni is. ;) :icon1: Nekem is Ő adta. :icon13: Bizos jól eldugta a többit. :icon6: Már közben találtam. :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 Meg ha csak Csabi bele nem piszkál mindent vissza tudok nézni. akkor ezt is buktad :D egyébként ma majdnem kész lettünk csak mégsem, :icon1: :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 Képek? Lánctalpak fent vannak már? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 Képek? Lánctalpak fent vannak már? :D ehhez nincs jogosultságom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 Mielött belevágnál azért elmondom hogy a gyárilag légzsákos autóknak más agyat kell venni(akkor is ha nem légzsákos kormányt raksz bele)és ez sajnos 15-17ezer között mozog.A kormányok ára 9000ft től kezdödnek. Meg azt is hogy a gyárilag légzsákos Astra kormányoszlopa nem csuklik össze ütközés esetén mint a nem légzsákos, ezért azt is illik hozzá cserélni. ez csúnyán benyaltam... tudtam h különbözik, de h ennyire.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 akkor ezt is buktad :D egyébként ma majdnem kész lettünk csak mégsem, :icon1: :omg: mert csabi nem hozott kulcsfontosságú alkatrészeket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 Lanti bmeg vernet termosztát...nem szótá :) Láttalak, csak azt hittem jössz fel, aztán meg elfelejtettem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június5, 2012 Megoszt Elküldve Június5, 2012 cseréljük :( felhívtam csergőt.. mondom mit ajánl... és kb ár alapján ajánlották.... 82-es kéne, rendelsz nekem valamit? kösziiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 egyik se dolgozni jön :D retusálva Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 viszont ha bennmaradnak nem kell riasztó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 természetesen Csabi nélkül sehol sem tartanék! 1000köszönet neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 Hangszóró a motortérben ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 nagyzene Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 egyik se dolgozni jön :D retusálva na lemaradtam a képről :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 természetesen Csabi nélkül sehol sem tartanék! 1000köszönet neki! mondtam hogy nincs mit majd viszlek egy kört vele :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 mondtam hogy nincs mit majd viszlek egy kört vele :D :D köszi, vezetni már egyedül is tudom :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június6, 2012 Megoszt Elküldve Június6, 2012 köszi, vezetni már egyedül is tudom :D :D :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 etalonnal mi van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 etalonnal mi van ? Már nem éri meg tankolni. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 Lanti! Képeket... :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 esélytelen úgy fotózni, h kb reális legyen a színe.... így nincs kép :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts