Rattesid Dénes Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 Ilyen szar lett a fényezés??? :D Már rég gőzerővel kéne összerakni, és nem itt szórakozni... :goofy: Nem kell ezt elkapkodni majd a Blitz előtti héten ráérünk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 naja.... :S és kiszólt a nyomor hangja a céges Skodából :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 Nem kell ezt elkapkodni majd a Blitz előtti héten ráérünk. :D Vagy lent délelőtt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 és kiszólt a nyomor hangja a céges Skodából :D eheheh Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 Vagy lent délelőtt :D Nem először fordulna elő. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 http://www.heol.hu/heves/kozelet/mar-a-benzin-sem-uzlet-negybol-egy-kut-maradt-445375 eközben nálunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 Vagy lent délelőtt :D igen, antit nem lehet ebben űberelni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 Ilyen szar lett a fényezés??? :D Már rég gőzerővel kéne összerakni, és nem itt szórakozni... :goofy: holnap kezdjük, ma meglett hozzá a maradék cucc most, hogy Dini elutazott :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 Nem kell ezt elkapkodni majd a Blitz előtti héten ráérünk. :D héten? órákban inkább nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 holnap kezdjük, ma meglett hozzá a maradék cucc most, hogy Dini elutazott :D :D Akkor ezért nem vette fel a telefont. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 Akkor ezért nem vette fel a telefont. :D jaja szerdán érek haza Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 hála csabinak, lehetne belógatni a motort! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 jaja szerdán érek haza addigra kész a ..... :D és van két napunk lopni yessss :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 jaja szerdán érek haza addig még megyünk 1 "bevásároló" kört :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 addig még megyünk 1 "bevásároló" kört :D :D még jó hogy egymás mellet ülünk, de egyre gondolunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 Lopjatok nekem hátsó alsó stabrudat, kifizetem. :D A képen a 6os Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 az uccsot magamnak loptam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 addigra kész a ..... :D és van két napunk lopni yessss :D :D küldök emailt, hogy mi kell....egy sms-be nem fér bele a lista :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 az uccsot magamnak loptam :D Akkor majd ha 2hét múlva eladó lesz a kocsi, megveszem külön. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 küldök emailt, hogy mi kell....egy sms-be nem fér bele a lista :D Mé nincs 160karakter a "komplett autó". :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 küldök emailt, hogy mi kell....egy sms-be nem fér bele a lista :D és majd télen mennél érte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 szerdáig kiárusítás, most minden olcsóbb :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 most én is hazudjak, h soha nem adnám el, meg h életem álma meg ilyenek.... lóf.szt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 most én is hazudjak, h soha nem adnám el, meg h életem álma meg ilyenek.... lóf.szt :D na rohadj meg most akkor mehetek holnap be a melóhelyre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 Lopjatok nekem hátsó alsó stabrudat, kifizetem. :D A képen a 6os Diny szokott eladni is. ;) :icon1: Nekem is Ő adta. :icon13: Bizos jól eldugta a többit. :icon6: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts