Atommanó Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 viszel majd egy kört Lanti? ha már ez a mocsok Anit 5éve baszik :D B@szik az már több éve... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 elado lesz :D :D Majd ha kész lesz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 esik az eső bébi dzsúzzz..................... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 De csak nem a kertben fújja a fényező... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 el kéne hozni...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 meg ne ázzon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 hát ezaz :S lemossa a tankzöldet Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Cukorból van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 cukorkazöld Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 cukorkazöld Hihi, de azért ne kezd el nyalogatni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Füli a fekete STI-vel miután eltört pár szelep és rendet csinált odabent, újra csináltatja az egész projektet... Korábban 592 Le volt... és az is úristenhogyment... most 660 Le-nél és 650 NM-nél tartanak... és még nincs kész... pfff... és utcán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 esik az eső bébi dzsúzzz..................... Itt nem nagyon,tök jó idő van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Füli a fekete STI-vel miután eltört pár szelep és rendet csinált odabent, újra csináltatja az egész projektet... Korábban 592 Le volt... és az is úristenhogyment... most 660 Le-nél és 650 NM-nél tartanak... és még nincs kész... pfff... és utcán... Van aki semmiből nem tanul :D amugy riszpekt neki...főhajtás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Sponsored by MOL... :D Aki tudja érti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Sponsored by MOL... :D Aki tudja érti... naja.... :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Sponsored by MOL... :D Aki tudja érti... Nem kell hozzá sok fantázia megfejteni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Lanti vagyok és meleg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Lanti vagyok és meleg semmi gond beszéld ki magadból :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 semmi gond beszéld ki magadból :D Ilyenek a jóbarátok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Na, kezdődik megint!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 semmi gond beszéld ki magadból :D na szép kicsit nem vagyok ott és már is ez történik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 látszik h nem vagy otthon, mert van időd internetezni.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 na szép kicsit nem vagyok ott és már is ez történik :D kellet neked elutazni, itt ülök melette lefoglaltam Noémi gépét és már láttam azt is amit te még nem :blush: (nem nem a kukiját ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 Ilyen szar lett a fényezés??? :D Már rég gőzerővel kéne összerakni, és nem itt szórakozni... :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts