redline Elküldve Május25, 2012 Elküldve Május25, 2012 igazából a végét olvastam el csak.... Már ez is több mint amire számítottam :D :D :D
kiskecso Elküldve Május25, 2012 Elküldve Május25, 2012 Lanti! Állat az avatarod... :D sonique nak is ilyen volt nem? csak több
Atommanó Elküldve Május25, 2012 Elküldve Május25, 2012 :icon13: :icon13: Az aláírásod pedig... :D :D :D
Atommanó Elküldve Május28, 2012 Elküldve Május28, 2012 Mi volt annak a német filmnek a címe amiről itt is volt szó... két idióta barom raccsingolnak a városban... ha jól emlékszem felíratos volt, és még mondtam is, hogy király az akcentus ahogy beszél a két srác... help pls...
Lanti Elküldve Május28, 2012 Elküldve Május28, 2012 mondanám, h a kadettosok beírják... de nem tudják :D :D
Atommanó Elküldve Május28, 2012 Elküldve Május28, 2012 Már meg van... de amúgy nem is jóra gondoltam... mert ez holland... a New Kids...
kiskecso Elküldve Május28, 2012 Elküldve Május28, 2012 tréfarépa csóri ember meg keresi a németeknél szép munka :D
rtomi Elküldve Május28, 2012 Elküldve Május28, 2012 Mi volt annak a német filmnek a címe amiről itt is volt szó... két idióta barom raccsingolnak a városban... ha jól emlékszem felíratos volt, és még mondtam is, hogy király az akcentus ahogy beszél a két srác... help pls... New Kids Turbo a második rész címe pedig: New Kids Nitro :icon1:
Gelko Elküldve Május28, 2012 Elküldve Május28, 2012 Sohanenézdmeg....én az első 20 percet bírtam kb...
Atommanó Elküldve Május28, 2012 Elküldve Május28, 2012 Végignéztem... kár volt... sajnos a Diktátor sem jobb...
Laci4 Elküldve Május29, 2012 Elküldve Május29, 2012 igazából a végét olvastam el csak.... Dinynek gyári fék, minden gyári, és talán nem is magas minőség.... az volt a baj, h előtte sokszor nyomta neki, beértük a sort, satufék... emiatt mehetett el, meg ez nem erre van.... :) LOL nem csalódtam :D Akkor neked csak mondatonként, több hsz-ban majd ;) Fék: háát.. ha anno utcai racing során is el-el melegedett, egy ringen gondolom esélytelen, vagy csak nagyon ésszel lehet gyári mérettel menni. Nagyobb fék érezhetőbb előnyt ad a ringen, vagy csak 1-2 kanyarral később melegszik el? :D Én meg még nem tudom, hogy Motul, vagy a Liqui Moly Mos2 legyen. :omg: Valaki valamelyikről valami rosszat? Bár a liq volt több csere intervallumban is.. a motul még nem.... Nah mindegy, majd berakom egy kalapba a két nevet, és kihúzok egyet :D
redline Elküldve Május29, 2012 Elküldve Május29, 2012 Én meg még nem tudom, hogy Motul, vagy a Liqui Moly Mos2 legyen. :omg: Valaki valamelyikről valami rosszat? Bár a liq volt több csere intervallumban is.. a motul még nem.... Volt vele gondod? Nem? Akkor minek vacakolsz/lutrizol mással? Ha bevált akkor go Liqui
Lanti Elküldve Május30, 2012 Elküldve Május30, 2012 valaki tud szinterezős homokfújós helyet? ismerős, rokon, családtag...
kiskecso Elküldve Május30, 2012 Elküldve Május30, 2012 Vki ha tud vmi tanácsot adni? Lefulladozott az autóm elment minden. Kicseréltem a vezérlést mert itt volt az ideje. A főtengely jeladóm szar volt vetem egy C20Xe jeladót az 1.8 16V 115le-s kocsimba a fulladozás meg minden megszűnt szépen jár a motor!!! Indításkor vannak nehézségek összevissza kerepel míg benem indul nagy nehezen :S mi lehet ennek az oka a szervízlámpa folyamatosan világít. Előre is köszi egy ismerösöm
Recommended Posts