Atommanó Elküldve Május25, 2012 Megoszt Elküldve Május25, 2012 Lanti! Állat az avatarod... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május25, 2012 Megoszt Elküldve Május25, 2012 igazából a végét olvastam el csak.... Már ez is több mint amire számítottam :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május25, 2012 Megoszt Elküldve Május25, 2012 Lanti! Állat az avatarod... :D :icon13: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május25, 2012 Megoszt Elküldve Május25, 2012 Lanti! Állat az avatarod... :D sonique nak is ilyen volt nem? csak több Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2012 Megoszt Elküldve Május25, 2012 :icon13: :icon13: Az aláírásod pedig... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május25, 2012 Megoszt Elküldve Május25, 2012 dicsérj még!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 Mi volt annak a német filmnek a címe amiről itt is volt szó... két idióta barom raccsingolnak a városban... ha jól emlékszem felíratos volt, és még mondtam is, hogy király az akcentus ahogy beszél a két srác... help pls... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 mondanám, h a kadettosok beírják... de nem tudják :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 halálfutam 2? az német Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 Már meg van... de amúgy nem is jóra gondoltam... mert ez holland... a New Kids... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 tréfarépa csóri ember meg keresi a németeknél szép munka :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 Mi volt annak a német filmnek a címe amiről itt is volt szó... két idióta barom raccsingolnak a városban... ha jól emlékszem felíratos volt, és még mondtam is, hogy király az akcentus ahogy beszél a két srác... help pls... New Kids Turbo a második rész címe pedig: New Kids Nitro :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 Sohanenézdmeg....én az első 20 percet bírtam kb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 Végignéztem... kár volt... sajnos a Diktátor sem jobb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május29, 2012 Megoszt Elküldve Május29, 2012 A Men in Black 3 viszont f*sza. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május29, 2012 Megoszt Elküldve Május29, 2012 igazából a végét olvastam el csak.... Dinynek gyári fék, minden gyári, és talán nem is magas minőség.... az volt a baj, h előtte sokszor nyomta neki, beértük a sort, satufék... emiatt mehetett el, meg ez nem erre van.... :) LOL nem csalódtam :D Akkor neked csak mondatonként, több hsz-ban majd ;) Fék: háát.. ha anno utcai racing során is el-el melegedett, egy ringen gondolom esélytelen, vagy csak nagyon ésszel lehet gyári mérettel menni. Nagyobb fék érezhetőbb előnyt ad a ringen, vagy csak 1-2 kanyarral később melegszik el? :D Én meg még nem tudom, hogy Motul, vagy a Liqui Moly Mos2 legyen. :omg: Valaki valamelyikről valami rosszat? Bár a liq volt több csere intervallumban is.. a motul még nem.... Nah mindegy, majd berakom egy kalapba a két nevet, és kihúzok egyet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május29, 2012 Megoszt Elküldve Május29, 2012 Én meg még nem tudom, hogy Motul, vagy a Liqui Moly Mos2 legyen. :omg: Valaki valamelyikről valami rosszat? Bár a liq volt több csere intervallumban is.. a motul még nem.... Volt vele gondod? Nem? Akkor minek vacakolsz/lutrizol mással? Ha bevált akkor go Liqui Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május29, 2012 Megoszt Elküldve Május29, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május29, 2012 Megoszt Elküldve Május29, 2012 :goofy: :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 legalább keresztbe mennél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 valaki tud szinterezős homokfújós helyet? ismerős, rokon, családtag... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 Vki ha tud vmi tanácsot adni? Lefulladozott az autóm elment minden. Kicseréltem a vezérlést mert itt volt az ideje. A főtengely jeladóm szar volt vetem egy C20Xe jeladót az 1.8 16V 115le-s kocsimba a fulladozás meg minden megszűnt szépen jár a motor!!! Indításkor vannak nehézségek összevissza kerepel míg benem indul nagy nehezen :S mi lehet ennek az oka a szervízlámpa folyamatosan világít. Előre is köszi egy ismerösöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 ma rákerül az aláfújó szín a kocsimra :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts