Atommanó Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 1 éven át lehet mókázni... "A közúti járművek forgalomba helyezéséről szóló rendelet módosítása pedig megengedi azt, hogy legfeljebb egy évre a versenyjármű is kaphasson forgalmi engedélyt. A versenyautóban lehet bukócső, legfeljebb 3 ülőhely alakítható ki benne, és kötelező az üléseken a legalább 4 pontos biztonsági öv." És utána??? 1 évre akkor meg már minek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 1 éven át lehet mókázni... "A közúti járművek forgalomba helyezéséről szóló rendelet módosítása pedig megengedi azt, hogy legfeljebb egy évre a versenyjármű is kaphasson forgalmi engedélyt. A versenyautóban lehet bukócső, legfeljebb 3 ülőhely alakítható ki benne, és kötelező az üléseken a legalább 4 pontos biztonsági öv." És utána??? 1 évre akkor meg már minek... Sztm évente műszakiztatni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=76442 durva,hogy egy 22éves csajé Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Várunk F astra Gsi tulajokat máj 19-én a hungaroringes opel napra. ha úgy gondolod hogy kiállíható állapotban van az autód küldj nekem képet róla ! bővebb info : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1716&view=findpost&p=889274 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Én kerülni szeretnék egyet a ringen, nem csiga tempóban, az nem megoldható? :smartass: :D Szerk.: és lehetőleg ne legyen előttem a spzoli, csak összeb*ssza ott az utat, mert Ő olyan... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 A beregisztrált F astráknak ! - indul a szépségversenyen vagy az egyesület által delegált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 A beregisztrált F astráknak ! - indul a szépségversenyen vagy az egyesület által delegált. Tehát akkor vagy indulok a szépségversenyen ( amin Én jó eséllyel kibukok :lol: ) és autózunk egyet a ringen, mer ott lehet, vagy MOTE kiállító és nem autózunk a ringen, hú ez nagy dilemma. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Nem...mindkét esetben mehetsz a ringen egy tiszteletkört :D inkább megyek aludni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Nem...mindkét esetben mehetsz a ringen egy tiszteletkört :D inkább megyek aludni :D Akkor semmi probléma. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 skodával lehet menni kiállítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 valamire csak jó lesz... másnem plusz súly :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 skodával lehet menni kiállítani? Nem... de a Vekiben van egy hely...ha gondolod... :goofy: Most hoztam el Petitől... pffffffff... állat lett nagyon... Patikán lehet kettest váltani!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Nem... de a Vekiben van egy hely...ha gondolod... :goofy: Most hoztam el Petitől... pffffffff... állat lett nagyon... Patikán lehet kettest váltani!!!! miért te a comboval jössz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 miért te a comboval jössz? :) Van az a pénz... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 valakinek nem maradt elfekvő tápkábele, hifi kábele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 valakinek nem maradt elfekvő tápkábele, hifi kábele? Én is jövő héten rakom be a zenét... bár még függ attól, hogy lesz kész a fényezés... :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Én is jövő héten rakom be a zenét... bár még függ attól, hogy lesz kész a fényezés... :goofy: Mégis lesz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Mégis lesz? :D Ha már Peti ilyen gyorsan összerakta belefér ez is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Ha már Peti ilyen gyorsan összerakta belefér ez is... :D Javítgatás vagy telifény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Javítgatás vagy telifény? Teliféééééééény??? ÜberLOL... Javítgatás csak... első hátsó lökös, meg a fényzoró alatti kis csík... bár, hogy mikor fogom összerakni azt még nem tudom...mert szombatig végig melózok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Javítgatás vagy telifény? kék-fekete Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 kék-fekete :D :D Annál ütősebb színe lesz... kitaláltam egy jót... :omg: :hiya: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 :D :D Annál ütősebb színe lesz... kitaláltam egy jót... :omg: :hiya: :P végre valaki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 végre valaki ;) Ha már a váltót is VÉGRE megcsináltatta valaki ez sem lesz nagyobb gond... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts