Zsoltee Elküldve Április25, 2012 Megoszt Elküldve Április25, 2012 Egyébként hol lehet mostanában megtalálni a szülinaposok listáját? Régebben a lap alján volt, de most ott nincs semmi ilyesmi. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április25, 2012 Megoszt Elküldve Április25, 2012 Egyébként hol lehet mostanában megtalálni a szülinaposok listáját? Régebben a lap alján volt, de most ott nincs semmi ilyesmi. :unsure: Fészbukon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április25, 2012 Megoszt Elküldve Április25, 2012 " kompressor. az a feeling olyat tol.... ulyan mint egy brutál V8 teljesen ugy viselkedik, a turbonak semmi feelingje ehhez képest :D " Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április25, 2012 Megoszt Elküldve Április25, 2012 Egyébként hol lehet mostanában megtalálni a szülinaposok listáját? Régebben a lap alján volt, de most ott nincs semmi ilyesmi. :unsure: Sajna előjött egy olyan built-in-feature-bug, hogy random jelezte, kinek van szülinapja, kinek nem, így az most ki van kapcsolva. Elvileg hivatalos javítás sincs még rá. Addig is használhatod simán a naptár menüt, ott írja, kinek van szülinapja. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április26, 2012 Megoszt Elküldve Április26, 2012 ma van bolondok napja???? ja nem csak Redi szülinapja! Happy szülinapot! :D :D :D köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április28, 2012 Megoszt Elküldve Április28, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Van aki saját gsi talit csinál saját magának :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 többen vannak mint némely devilszes talin Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Van aki saját gsi talit csinál saját magának :D Ilyenkor nehezen hihető a "nincs lökhárító" szöveg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Meg kell,hogy osszam veletek ezt a gyönyörűséget. Már alig várom,hogy beleülhessek. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Kié ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 és mit tud ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Ilyenkor nehezen hihető a "nincs lökhárító" szöveg :D Nem is mondtam,hogy nincs. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Kié ? és mit tud ? Lightning Petié Szegeden. Egy Sprint ami gyárilag Commodore futóművel van szerelve és dupla karbival. Ezen viszont már L-Jetronic injektor van mint az enyémen volt. (a képek belső felhasználásra készültek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Aztaqúúúúúúúúúú g.ci jól néz ki, remélem Blitzre elhozza, ha már Neki helyben lesz a tali. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 :blush: Jól ment? (mármint a versenyzés) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Jól ment? (mármint a versenyzés) Hát, kopott utcai gumival ennyit tudtam kihozni a kocsiból. Első kör: 3:14, mivel eltévesztettem egyszer a pályát, tolattam ott hagytam kb 15mp-t. Második kör: 2:54, ekkor már bátrabban mentem és ismertem is a pályát ( bár mellettem volt navigátor végig, aki mondta hogy merre menjek, biztos ami tuti ) Harmadik kör: 2:51, ez volt a legjobb, itt már szerintem egész jól ment. Ez a 3.körben készült Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/bora/volkswagen_bora_2.8_4motion_v6_highline-5748784 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május3, 2012 Megoszt Elküldve Május3, 2012 http://www.hasznalta...ighline-5748784 A belseje az valami tökély :sick: :sick: :sick: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május3, 2012 Megoszt Elküldve Május3, 2012 A belseje az valami tökély :sick: :sick: :sick: Pedig ez az autó nagyon rendben van. Jó, lehet, hogy a belső egy kicsit erős, de ilyen tuti nem fog gyakran szembejönni veled, és bárhol meg fogják bámulni. Nem is értem miért itthon árulja..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május3, 2012 Megoszt Elküldve Május3, 2012 A belseje az valami tökély :sick: :sick: :sick: Nekem tetszik. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május3, 2012 Megoszt Elküldve Május3, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május3, 2012 Megoszt Elküldve Május3, 2012 Pedig ez az autó nagyon rendben van. Jó, lehet, hogy a belső egy kicsit erős, de ilyen tuti nem fog gyakran szembejönni veled, és bárhol meg fogják bámulni. Nem is értem miért itthon árulja..... Pont ezért veszek Én is autót, hogy ne jöjjön velem szembe még egy és megbámuljanak. :omg: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május4, 2012 Megoszt Elküldve Május4, 2012 (edited) JYM-288? Ma olyan 15:30körül Pilisjászfalun? :goofy: Szerk.: Most azért nem irogat már ide senki 1hete mert fb-n megy a témázás, vagy már ennyire nem érdekel senkit ez a dolog? :wacko: Módosítva Május4, 2012 : Zsoltee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts