sárgaGSI Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 A váltóhoz van cuccod? Valahol láttam most eladót...bár aranyárban nah igen ott már elég közel voltatok a váltóhoz, azt is megcsinálhattátok volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 A váltóhoz van cuccod? Valahol láttam most eladót...bár aranyárban Úgy néz ki, hogy veszek egy komplett váltót, és ezzel meg majd valami lesz.... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 Úgy néz ki, hogy veszek egy komplett váltót, és ezzel meg majd valami lesz.... :icon1: Add oda Demónak, had szórakozzon vele. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 Add oda Demónak, had szórakozzon vele. :) Van az a pénz... :evilgrin: :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 Úgy néz ki, hogy veszek egy komplett váltót, és ezzel meg majd valami lesz.... :icon1: majd a kutya eljátszik vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 Na ma volt egy kis pitty-putty a Vekivel... Elfosta magát a hátsó vízcső... ######a... volt újra utcán szerelés :D Nem tudtam mi hiányzott... :omg: Szerencsére Vörös Petiék (Lallerral) ráértek és átugrottak 5 percre tőlük (Meg tőlünk is :D ) Persze a szívás azért nem volt kicsit... szívósor le, minden le... mókás volt... hihetetlen, hogy Lali már csukott szemmel nyomja :D. Aztán ha már szét lett szedve minden orvosolva is lett pár apróság is, többek között a szívósor alatt volt egy szakadt cső, ahol elfújt a nyomás... most valami bitang lett a Veki, Lali is megerősített ebben a hitemben... Szóval köszönöm nekik, király lett nagyon... Akkor végülis ki a király? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 Akkor végülis ki a király? :D Láááálííííííííííííííííííí :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 SAnyiiiiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 (edited) Módosítva Március27, 2012 : Zsoltee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 never ending story.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 segítesz Dinynek lomot hordani?????? Mondta h XV.-ik kerületben veszik át a műanyagot neked meg útba esik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 ez nem lom :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 ez nem lom :( bőrözve lesz, vagy fényezve???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 ez nem lom :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 bőrözve lesz, vagy fényezve???? lemosva visszarakva ha kész a kocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 Aki látta látta, Én még nem, ütős film és Hajrá Norbi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Diny, te mit tankolsz abba a rozsdaboglyába, hogy így megy? :huh: Egyébként jó idő, grat. :icon10: (nem kell semmi olcsón, nem azért puncsolok mielőtt megszólnának a héjják :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Diny, te mit tankolsz abba a rozsdaboglyába, hogy így megy? :huh: Csak nem fél elrúgni neki... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Csak nem fél elrúgni neki... :D Mondja ezt Mr. Kettesszinkron...... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Mondja ezt Mr. Kettesszinkron...... :D :D Én már rajta vagyok, hogy ez megoldójdon... :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 már én érzem magam szarul h milyen g.cik vagytok a kettes szinkronja miatt..... :huh: :blink: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 már én érzem magam szarul h milyen g.cik vagytok a kettes szinkronja miatt..... :huh: :blink: :blink: Mert az előző tulajok szartak bele... :D :D Amúgy most érzem igazán, hogy olyat megy a veki, hogy ihajj... szóval ezt a váltó problémát meg KELL oldani, hogy teljes legyen az öröm... Lali is mondta pont tegnap este, hogy most bitang lett... (Tök tujda az a vakuumcső mióta volt kiszakadva a szívósor alatt...) De most erőben már közelebb érzem a Vekit a Bubuhoz, mint bármikor, és elmúlt az a nyúlós felling is... agresszív lett... állat... Ájemlávinit... :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Kíváncsi leszek milyen színt kapott. Így elég pofás már a végkifejlet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Mert az előző tulajok szartak bele... :D :D Amúgy most érzem igazán, hogy olyat megy a veki, hogy ihajj... szóval ezt a váltó problémát meg KELL oldani, hogy teljes legyen az öröm... Lali is mondta pont tegnap este, hogy most bitang lett... (Tök tujda az a vakuumcső mióta volt kiszakadva a szívósor alatt...) De most erőben már közelebb érzem a Vekit a Bubuhoz, mint bármikor, és elmúlt az a nyúlós felling is... agresszív lett... állat... ájemlávinit... :evilgrin: akkor most fogod eladni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts