sárgaGSI Elküldve Március26, 2012 Elküldve Március26, 2012 A váltóhoz van cuccod? Valahol láttam most eladót...bár aranyárban nah igen ott már elég közel voltatok a váltóhoz, azt is megcsinálhattátok volna :D
Atommanó Elküldve Március26, 2012 Elküldve Március26, 2012 A váltóhoz van cuccod? Valahol láttam most eladót...bár aranyárban Úgy néz ki, hogy veszek egy komplett váltót, és ezzel meg majd valami lesz.... :icon1:
J0hnny Elküldve Március26, 2012 Elküldve Március26, 2012 Úgy néz ki, hogy veszek egy komplett váltót, és ezzel meg majd valami lesz.... :icon1: Add oda Demónak, had szórakozzon vele. :)
Atommanó Elküldve Március26, 2012 Elküldve Március26, 2012 Add oda Demónak, had szórakozzon vele. :) Van az a pénz... :evilgrin: :evilgrin:
Gelko Elküldve Március27, 2012 Elküldve Március27, 2012 Úgy néz ki, hogy veszek egy komplett váltót, és ezzel meg majd valami lesz.... :icon1: majd a kutya eljátszik vele...
Vktr Elküldve Március27, 2012 Elküldve Március27, 2012 Na ma volt egy kis pitty-putty a Vekivel... Elfosta magát a hátsó vízcső... ######a... volt újra utcán szerelés :D Nem tudtam mi hiányzott... :omg: Szerencsére Vörös Petiék (Lallerral) ráértek és átugrottak 5 percre tőlük (Meg tőlünk is :D ) Persze a szívás azért nem volt kicsit... szívósor le, minden le... mókás volt... hihetetlen, hogy Lali már csukott szemmel nyomja :D. Aztán ha már szét lett szedve minden orvosolva is lett pár apróság is, többek között a szívósor alatt volt egy szakadt cső, ahol elfújt a nyomás... most valami bitang lett a Veki, Lali is megerősített ebben a hitemben... Szóval köszönöm nekik, király lett nagyon... Akkor végülis ki a király? :D
Atommanó Elküldve Március27, 2012 Elküldve Március27, 2012 Akkor végülis ki a király? :D Láááálííííííííííííííííííí :goofy:
Zsoltee Elküldve Március27, 2012 Elküldve Március27, 2012 (edited) Módosítva Március27, 2012 : Zsoltee
sárgaGSI Elküldve Március27, 2012 Elküldve Március27, 2012 segítesz Dinynek lomot hordani?????? Mondta h XV.-ik kerületben veszik át a műanyagot neked meg útba esik :D
sárgaGSI Elküldve Március27, 2012 Elküldve Március27, 2012 ez nem lom :( bőrözve lesz, vagy fényezve????
Lanti Elküldve Március27, 2012 Elküldve Március27, 2012 bőrözve lesz, vagy fényezve???? lemosva visszarakva ha kész a kocsi
Zsoltee Elküldve Március27, 2012 Elküldve Március27, 2012 Aki látta látta, Én még nem, ütős film és Hajrá Norbi!
redline Elküldve Március28, 2012 Elküldve Március28, 2012 Diny, te mit tankolsz abba a rozsdaboglyába, hogy így megy? :huh: Egyébként jó idő, grat. :icon10: (nem kell semmi olcsón, nem azért puncsolok mielőtt megszólnának a héjják :D)
Atommanó Elküldve Március28, 2012 Elküldve Március28, 2012 Diny, te mit tankolsz abba a rozsdaboglyába, hogy így megy? :huh: Csak nem fél elrúgni neki... :D
redline Elküldve Március28, 2012 Elküldve Március28, 2012 Csak nem fél elrúgni neki... :D Mondja ezt Mr. Kettesszinkron...... :D :D
Atommanó Elküldve Március28, 2012 Elküldve Március28, 2012 Mondja ezt Mr. Kettesszinkron...... :D :D Én már rajta vagyok, hogy ez megoldójdon... :evilgrin:
Lanti Elküldve Március28, 2012 Elküldve Március28, 2012 már én érzem magam szarul h milyen g.cik vagytok a kettes szinkronja miatt..... :huh: :blink: :blink:
Atommanó Elküldve Március28, 2012 Elküldve Március28, 2012 már én érzem magam szarul h milyen g.cik vagytok a kettes szinkronja miatt..... :huh: :blink: :blink: Mert az előző tulajok szartak bele... :D :D Amúgy most érzem igazán, hogy olyat megy a veki, hogy ihajj... szóval ezt a váltó problémát meg KELL oldani, hogy teljes legyen az öröm... Lali is mondta pont tegnap este, hogy most bitang lett... (Tök tujda az a vakuumcső mióta volt kiszakadva a szívósor alatt...) De most erőben már közelebb érzem a Vekit a Bubuhoz, mint bármikor, és elmúlt az a nyúlós felling is... agresszív lett... állat... Ájemlávinit... :evilgrin:
Zsoltee Elküldve Március28, 2012 Elküldve Március28, 2012 Kíváncsi leszek milyen színt kapott. Így elég pofás már a végkifejlet. :)
Gelko Elküldve Március28, 2012 Elküldve Március28, 2012 Mert az előző tulajok szartak bele... :D :D Amúgy most érzem igazán, hogy olyat megy a veki, hogy ihajj... szóval ezt a váltó problémát meg KELL oldani, hogy teljes legyen az öröm... Lali is mondta pont tegnap este, hogy most bitang lett... (Tök tujda az a vakuumcső mióta volt kiszakadva a szívósor alatt...) De most erőben már közelebb érzem a Vekit a Bubuhoz, mint bármikor, és elmúlt az a nyúlós felling is... agresszív lett... állat... ájemlávinit... :evilgrin: akkor most fogod eladni? :D
Recommended Posts