mackosajt Elküldve Március24, 2012 Megoszt Elküldve Március24, 2012 A Két műszakban melózást? Elég sok ember kibírja, szal nekem is muszáj. :D van aki a folyamatos hármat is bírja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március24, 2012 Megoszt Elküldve Március24, 2012 van aki a folyamatos hármat is bírja :) ja, a gép :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március24, 2012 Megoszt Elküldve Március24, 2012 Én is már 16. éve bírom. Kis megszakítással amikor 3 műszak volt. :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március24, 2012 Megoszt Elküldve Március24, 2012 Sima. Elrepedt az oldalán a műanyag. Úgy látszik ezek ennyit bírnak. Nekem ha jól emlékszem tavaly adta meg magát. (letört a beömlő csonk..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március24, 2012 Megoszt Elküldve Március24, 2012 Amikor Fronteráról levettem a bemenő csövet, darabokban jött vele a csonk is. Addig nem tudom mi tartotta össze... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március24, 2012 Megoszt Elküldve Március24, 2012 Amikor Fronteráról levettem a bemenő csövet, darabokban jött vele a csonk is. Addig nem tudom mi tartotta össze... A liszt és a tojás ami a hűtővízben volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 ja, a gép :icon10: Mi vagyok én? Élő szövet a fém vázon? Terminator? 12 éve, ebből az utóbbi 9 kiszámítható, de kissé fárasztó 6+2 leosztasban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Az Opel Kupáról azért olvasnék egy kis beszámolót... képekkel... stb... :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Nincs valakinek egy felesleges fejegysége ? Nem kell komoly... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Nincs valakinek egy felesleges fejegysége ? Nem kell komoly... Én is azt kajtatok... Zsoltinak van valami gagyettó... azt viheted... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Nekem tényleg az kell...ne legyen nagyon bazári kinézete és szóljon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 mi ennek a xar opelnek a kerékcsavar mérete, sose tudom megjegyezni: M12x1,5? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 mi ennek a xar opelnek a kerékcsavar mérete, sose tudom megjegyezni: M12x1,5? Yesss Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 http://www.szekelytuningbt.fw.hu/index.html Nézd meg náluk, (Vagy Csergő) olasz vagy ilyen utángagyi csavart ne vegyél... amit linkeltem, és a 10.9-es valóban jó minőség... legalább is ez írják róluk... driftesek is vesznek onnan csavart... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 mi ennek a xar opelnek a kerékcsavar mérete, sose tudom megjegyezni: M12x1,5? Akkor mégiscsak de :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Én is azt kajtatok... Zsoltinak van valami gagyettó... azt viheted... :D Már Tápiószecső lefoglalózta a fejegységet, biztos jó emlékek fűződnek hozzá neki, vagy nem tudom. Viszont nekem meg egyenlőre nem lesz másik, mert a 24eFtos akciós ami meg volt hirdetve a neten, hogy készleten és azonnal szállítható, az már nincs ( szerintem talán nem is volt, de ez mellékes ), az extra akciós 31eFt-ot amit felajánlottak helyette meg visszautasítottam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 http://www.szekelytu...w.hu/index.html Nézd meg náluk, (Vagy Csergő) olasz vagy ilyen utángagyi csavart ne vegyél... amit linkeltem, és a 10.9-es valóban jó minőség... legalább is ez írják róluk... driftesek is vesznek onnan csavart... köszi, megnézem... mozgokupos kell az nincs a csergőbe biztos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Zsolti olvastam a beszámolód a gyorsulásról, asszem elég jó választás volt a gép, gratula az eredményhez! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Zsolti olvastam a beszámolód a gyorsulásról, asszem elég jó választás volt a gép, gratula az eredményhez! Köszönöm szépen, bár az érdem szerintem ez esetben Tápiószecsőé, Ő építette az autót és tette ilyenné, Én csak használom. :) ( bár későbbiekben azért tervezem hogy kicsit fejlesztek még rajta. :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Nálam vannak a kék-fekete gyári ülései :sneaky: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Nálam vannak a kék-fekete gyári ülései :sneaky: A Hemi Corsa-ból??? LOL :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 A Hemi Corsa-ból??? LOL :D inkább Hemi Corsával :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 inkább Hemi Corsával :D Megvetted? Én is agyaltam rajta... de már minek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Blitz szlalomra pont jó lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Ja egyébként Pehi Csabi, este vártak a kategóriád selejtezőjébe Lacházán, de már nem voltál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts