Atommanó Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Írja felőlem...csak ne a 14. BW-n... :D Vagy azon már csak vendégek legyünk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 tudom Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 :lol: :lol: túl dúrva volt............. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 nem baj én láttam az a lényeg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 mi élet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 mi élet na igen jópofa, fent van az adrenalin meg minden, de ha fognák az öt burzsuj gyereket, elküldenék őket bokrot nyírni egy fél évre az autópályára, az autóikat meg elárvereznék és mondjuk a legmagasabb beteg/orvos arányú kórházban szétosztanák 13.havi pénznek év végén azt így most nem bánnám Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 na igen jópofa, fent van az adrenalin meg minden, de ha fognák az öt burzsuj gyereket, elküldenék őket bokrot nyírni egy fél évre az autópályára, az autóikat meg elárvereznék és mondjuk a legmagasabb beteg/orvos arányú kórházban szétosztanák 13.havi pénznek év végén azt így most nem bánnám de jót nevettem volna, ha a fáy-nál egymásba csúsznak az okosok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 van olyan is ,hogy majdnem csattanak Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 Azért a GTR állat... iszonyatosan jó az a hang.... :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 Azért a GTR állat... iszonyatosan jó az a hang.... :evilgrin: De valahogy nem értem, hogy nincs pénzük egy normális "telefonra" legalább, hogy ne diafilm legyen. Fel se töltenék ilyen f.s minőséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 De valahogy nem értem, hogy nincs pénzük egy normális "telefonra" legalább, hogy ne diafilm legyen. Fel se töltenék ilyen f.s minőséget. Van aki autóra költ van aki telefonra.(szerintem) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 :D Én slagot még csak rugóra tekertem, h legyen némi csillapítás........ ide az kellett: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 coolercsabi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 Azért a GTR állat... iszonyatosan jó az a hang.... :evilgrin: jók voltak az ilyen jellegű autós összejövetelek régen... :blink: :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 jók voltak az ilyen jellegű autós összejövetelek régen... :blink: :icon1: De ők még ma is nyomják... :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 De ők még ma is nyomják... :evilgrin: ja, pont minap beszéltem Muhával és mondta, hogy minden felé... de ez a GTR, evo, M5 csapat már nagyon eszetlen... már ők se szeretnek velük menni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 az történt hogy jampizott egy kupé 3as új és kanyarból kijövet 4esbe odaléptem és felbőgött a motor mintha elszált volna a hajtás vagy mivan Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 coolercsabi minden sz@rba v6-ot raknak, szerintem is jobb ötlet a LET..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 De ők még ma is nyomják... :evilgrin: sztem nekik egy 60-120E-es csekk pl. Hungárián nem tétel de gondolom "lézerblokkoló" is van blabla.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 az történt hogy jampizott egy kupé 3as új és kanyarból kijövet 4esbe odaléptem és felbőgött a motor mintha elszált volna a hajtás vagy mivan lehet, hogy lefogaztad a váltód...bár f28-nál ez nem sűrűn fordul elő... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 féltengely Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts