Lanti Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 Ma én is kiglancoltam a Vekit... azért van azon is egy két pitty putty... itt ott...meg amott... :icon11: , de majd kap egy kis botoxot és megfiatalodik... :D színét tudod, milyen legyen!!!
Atommanó Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 színét tudod, milyen legyen!!! Majd csak az első hátsó lökös lesz fújva, ott van repedés, illetve a bal hátsó sárvédőn találtam egy tűhegynyi rozsdapöttyöt ami nem tetszik... az lehet még kap egy kezelést... de ennyi... a színe marad, mert így tetszik... :evilgrin:
Atommanó Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 Jah... és ma be is hoztam magammal dolgozni... azt ígérte lent megvár amíg végzek... :D
Zsoltee Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 Jah... és ma be is hoztam magammal dolgozni... azt ígérte lent megvár amíg végzek... :D Még a végén úgy járunk hogy 24.én is azzal jössz, meg talán el is rúgod neki. :o :D
Pehi Csabi Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 Még a végén úgy járunk hogy 24.én is azzal jössz, meg talán el is rúgod neki. :o :D á kéne inkább szegénynek egy olyan gazdit találni aki megcsinálja/tatja a váltót :evilgrin:
Lanti Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 ha kell még a váltórövidítő, akkor 24-én kiviszem
Zsoltee Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 ha kell még a váltórövidítő, akkor 24-én kiviszem Rendben, akkor 24.én elboltoljuk. :)
Atommanó Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 á kéne inkább szegénynek egy olyan gazdit találni aki megcsinálja/tatja a váltót :evilgrin: Már rajta vagyok... csak az emberke aki elviselhető pénzért el is vállalja és ért is hozzá, májusban tudná csak bevállalni... :unsure:
Zsoltee Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 á kéne inkább szegénynek egy olyan gazdit találni aki megcsinálja/tatja a váltót :evilgrin: 1esből 3asba, nyomatékból megoldja. :D
Atommanó Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 1esből 3asba, nyomatékból megoldja. :D Persze... és akkor pont egált megyek a comboval... :D :D
Zsoltee Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 Persze... és akkor pont egált megyek a comboval... :D :D De a kombó nem sziszeg. :D
Atommanó Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 De a kombó nem sziszeg. :D Nem a francokat nem... sziszeg, füstől, nyekereg, amit csak akarsz... :D :D
Gelko Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 ha a vekiben meg lesz csinálva a váltó akkor az a nap piros betüs ünnep lesz :D
Atommanó Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 ha a vekiben meg lesz csinálva a váltó akkor az a nap piros betüs ünnep lesz :D :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
rtomi Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 Majd csak az első hátsó lökös lesz fújva, ott van repedés, illetve a bal hátsó sárvédőn találtam egy tűhegynyi rozsdapöttyöt ami nem tetszik... az lehet még kap egy kezelést... de ennyi... a színe marad, mert így tetszik... :evilgrin: Beleszürkül a forgalomba. :icon1: Lehetne kék-fekete. :evilgrin:
Atommanó Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 Beleszürkül a forgalomba. :icon1: Lehetne kék-fekete. :evilgrin: A kék-fekete már kiment a divatból... :D :D
rtomi Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 A kék-fekete már kiment a divatból... :D :D Akkor fekete/kék?
Gelko Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 A kék-fekete már kiment a divatból... :D :D Lanti most összeomlott :D
Lanti Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 Lanti most összeomlott :D dehogy.... én magamnak építek autót.. leszarom mások véleményét! :D :icon10:
Gelko Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 dehogy.... én magamnak építek autót.. leszarom mások véleményét! :D :icon10: most Anti omlott össze :D :evilgrin:
Albert Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 Már rajta vagyok... csak az emberke aki elviselhető pénzért el is vállalja és ért is hozzá, májusban tudná csak bevállalni... :unsure: Lassú munkához idő kell :huh:
Atommanó Elküldve Március4, 2012 Elküldve Március4, 2012 most Anti omlott össze :D :evilgrin: Azt hiszem vissza kell vennem, hogy megmentsem a kék-fekete fényezését... :D :D
Recommended Posts