Atommanó Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 kár h voszié 18" azt nem merem bevállalni... Mert pudingból készült papírkutya vagy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 én bevállalom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 Mert pudingból készült papírkutya vagy... :D tényleg még meg se kérdeztem milyen felnit szeretnél a kék-feketére?????? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 tényleg még meg se kérdeztem milyen felnit szeretnél a kék-feketére?????? :D :D :D Az oz anniversary 35 is jól mutatna szerintem... ;) De mindenképp egy ATS Cup-ot látnék rajta viszont a legszívesebben... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 Az oz anniversary 35 is jól mutatna szerintem... ;) De mindenképp egy ATS Cup-ot látnék rajta viszont a legszívesebben... :D :D igen ezért is néztem meg múltkor az ats oldalát h milyen méred van CUP ból.. de a 8x18 az nem valós.. pedig milyen jó lett volna... lehet átfúrok egy garnitúrát 5x110-re... bár a fékhez nem nagyon férne el.... anniversary az nemszép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 igen ezért is néztem meg múltkor az ats oldalát h milyen méred van CUP ból.. de a 8x18 az nem valós.. pedig milyen jó lett volna... lehet átfúrok egy garnitúrát 5x110-re... bár a fékhez nem nagyon férne el.... anniversary az nemszép... Amúgy én utcára nem vennék DTC-t... csomó helyen írják, hogy hamar kinyírják az utcán, nem bírja a strapát igazán... verenypályára való tüköraszfaltra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 Amúgy én utcára nem vennék DTC-t... csomó helyen írják, hogy hamar kinyírják az utcán, nem bírja a strapát igazán... verenypályára való tüköraszfaltra... tudok én vigyázni rá :D :D :D akkor marad a MAM Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 akkor marad a MAM :hug: :wub: :wub: :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 Turbo felni maradjon rajta!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 Turbo felni maradjon rajta!! Az ne... mert az kellene nekem télinek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 Turbo felni maradjon rajta!! a fék miatt nem fog elférni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 a fék miatt nem fog elférni Milyen kár... :D Dobd be azt is Viktorhoz nyugodtan... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 sonicnak is végre megjött az esze és lecserélni azokat a vacak BBS- eket :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 sírva röhögős :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 sonicnak is végre megjött az esze és lecserélni azokat a vacak BBS- eket :D :D :D :D De csak télire ahogy elnézem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 De csak télire ahogy elnézem :unsure: neeem, igazából nekem segített! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Valaki egy jó bubut??? :goofy: http://www.hasznaltauto.hu/auto/subaru/impreza/subaru_impreza_2.0_wrx_sti_330_le-5564271 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 neeem, igazából nekem segített! meg kell venni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Valaki egy jó bubut??? :goofy: http://www.hasznalta..._330_le-5564271 jó egyébként ez a duma, hogy annyira jó autó, hogy sajnálja napi használatra..... de a minirallyn nem sajnálta :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 na neki sikerült az ültetés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 jó egyébként ez a duma, hogy annyira jó autó, hogy sajnálja napi használatra..... de a minirallyn nem sajnálta :D :D :D Az nem napi használat, szóval ok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Észrevettétek,hogy a legtöbb ex klubos autót ugyanazokkal a fotókkal hirdetik meg mindig? :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Észrevettétek,hogy a legtöbb ex klubos autót ugyanazokkal a fotókkal hirdetik meg mindig? :icon11: eddig saját képekkel volt fent.. most rakta át.... Anti honnét tudtad h felrakták? csak nem felhivott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Észrevettétek,hogy a legtöbb ex klubos autót ugyanazokkal a fotókkal hirdetik meg mindig? :icon11: egyébként meg azért mert k.. jól tudunk fényképezni.. mondjuk ezeket nem anti csinálta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts