Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

tényleg még meg se kérdeztem milyen felnit szeretnél a kék-feketére?????? :D :D :D

Az oz anniversary 35 is jól mutatna szerintem... ;) De mindenképp egy ATS Cup-ot látnék rajta viszont a legszívesebben... :D :D

Elküldve

Az oz anniversary 35 is jól mutatna szerintem... ;) De mindenképp egy ATS Cup-ot látnék rajta viszont a legszívesebben... :D :D

igen ezért is néztem meg múltkor az ats oldalát h milyen méred van CUP ból.. de a 8x18 az nem valós.. pedig milyen jó lett volna... lehet átfúrok egy garnitúrát 5x110-re... bár a fékhez nem nagyon férne el....

anniversary az nemszép...

Elküldve

igen ezért is néztem meg múltkor az ats oldalát h milyen méred van CUP ból.. de a 8x18 az nem valós.. pedig milyen jó lett volna... lehet átfúrok egy garnitúrát 5x110-re... bár a fékhez nem nagyon férne el....

anniversary az nemszép...

Amúgy én utcára nem vennék DTC-t... csomó helyen írják, hogy hamar kinyírják az utcán, nem bírja a strapát igazán... verenypályára való tüköraszfaltra...

Elküldve

Amúgy én utcára nem vennék DTC-t... csomó helyen írják, hogy hamar kinyírják az utcán, nem bírja a strapát igazán... verenypályára való tüköraszfaltra...

tudok én vigyázni rá :D :D :D

akkor marad a MAM

Elküldve

jó egyébként ez a duma, hogy annyira jó autó, hogy sajnálja napi használatra..... de a minirallyn nem sajnálta :D :D :D

Az nem napi használat, szóval ok :D

Elküldve

Észrevettétek,hogy a legtöbb ex klubos autót ugyanazokkal a fotókkal hirdetik meg mindig? :icon11:

eddig saját képekkel volt fent.. most rakta át....

Anti honnét tudtad h felrakták? csak nem felhivott?

Elküldve

Észrevettétek,hogy a legtöbb ex klubos autót ugyanazokkal a fotókkal hirdetik meg mindig? :icon11:

egyébként meg azért mert k.. jól tudunk fényképezni.. mondjuk ezeket nem anti csinálta :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.