Albert Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 Na ma reggel a Combo azt mondta, hogy nem megyek ma sehova... :goofy: De a Veki behozott... -17.5 fok volt reggel nálunk... :unsure: Most sincs melegebb. Minek megyek ilyenkor Balcsira nem is értem. Már ha beindul a verda :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 Most sincs melegebb. Minek megyek ilyenkor Balcsira nem is értem. Már ha beindul a verda :evilgrin: Hummer kell! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectra_a/opel_vectra_a_2.0_turbo_4x4-5480414 fél milkát esett az ára :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
totti-x Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 http://www.hasznalta...rbo_4x4-5480414 fél milkát esett az ára :D Csúnya dolog ez a tőzsde... :D Na akkor még egy hét, és fél milkát már talán megér... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 azért ez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 Hummer kell! :lol: Nem is értem ez egyáltalán mér volt (főleg ekkora) hír Nagyon jó volt amúgy lemenni, másnak is ajánlom a téli Balcsit legalább egyszer megnézni :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 nekem is van havas képem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 betapad a nyári gumi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 tavalyi kép...csak a gumicsere kedvéért álltam ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 Lantinak! U.i.:Hatalmas élmény lehet szakadó hóban hóláncot felrakni, emelővel-napsütésben is majdnem kudarcba fuladt, ugye Dénes???!!!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 Itt már megint szakad a kib....tt hó, kezd már kicsit unalmassá válni. És még mindig nem működik a 4x4-em hogy kicsit azért jobb legyen elviselni a havat <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 Hát vannak még csodák... mikor beindult, be is szaladtam Dettihez, hogy na mi húzott ki a szarbóóóóóól??? Na miiiiiii??? :D :D Ha sikeresen beindult, tudsz nekem egy Volt értéket mondani amiről beszéltünk a múltkor? Elfelejtetted míííííííí? :D Lassan mindent átnéztem már és valahol ott lehet a bibi. Emlékszel még hol kellene mérni? Na mindegy, akkor még 1x. 43-as láb motorvezérlő csatin(zöld kábel) akksi testre. Mennyit mutat gyújtáson, majd ugyanezt megmérni a 4x4 vezérlőn is, ott a csati 2-es lába testre, szintén gyújtáson. De elvileg elég az első mérés is, mert ez a két pin össze van kötve(ford.számjel). Na nálam 10.5 V-ot mértem, kíváncsi vagyok mennyi nálad, megvan e a kellő 12 V. Ha neked közel megvan, akkor megvan a hiba nálam. Elvileg kábeltörés lehet valahol a ford.jel kábelen, ami azért jó pár helyen átfut. Motorvezérlő, mellette lévő zöld csati(X11), 4x4 vezérlő, kilóméteróra csati 8-as pin. Hát valahol ott lesz a bibi. Talán. :blush: Na várom a mérésed. Köcce. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 Ha sikeresen beindult, tudsz nekem egy Volt értéket mondani amiről beszéltünk a múltkor? Elfelejtetted míííííííí? :D Lassan mindent átnéztem már és valahol ott lehet a bibi. Emlékszel még hol kellene mérni? Na mindegy, akkor még 1x. 43-as láb motorvezérlő csatin(zöld kábel) akksi testre. Mennyit mutat gyújtáson, majd ugyanezt megmérni a 4x4 vezérlőn is, ott a csati 2-es lába testre, szintén gyújtáson. De elvileg elég az első mérés is, mert ez a két pin össze van kötve(ford.számjel). Na nálam 10.5 V-ot mértem, kíváncsi vagyok mennyi nálad, megvan e a kellő 12 V. Ha neked közel megvan, akkor megvan a hiba nálam. Elvileg kábeltörés lehet valahol a ford.jel kábelen, ami azért jó pár helyen átfut. Motorvezérlő, mellette lévő zöld csati(X11), 4x4 vezérlő, kilóméteróra csati 8-as pin. Hát valahol ott lesz a bibi. Talán. :blush: Na várom a mérésed. Köcce. Ó ez Antinak sima ügy lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 Ha sikeresen beindult, tudsz nekem egy Volt értéket mondani amiről beszéltünk a múltkor? Elfelejtetted míííííííí? A kábelkötegelő vezeti az áramot? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 http://www.hasznaltauto.hu/auto/hummer/h2/hummer_h2-5513863 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 http://img119.imageshack.us/img119/649/10e7wd.jpg ennek az ívek miatt számomra vw beütése van, a sárvédőn a beömlő miatt meg bmw :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 A kábelkötegelő vezeti az áramot? :D :D :D :D Kabeeeeee... Ha nem felejtem el szerdán áttolom a taligát Petihez, aztán megmérjük... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 :D :D Kabeeeeee... Ha nem felejtem el szerdán áttolom a taligát Petihez, aztán megmérjük... :blush: Lehet megúszod. Ma addig csesztettem, míg kialudt a lámpa. Hétvégén cserélek váltó- osztómű- difi és szervoolajat, valamint nyomástároló gömböt, aztán bizti vissza és teszt. Addig nem akarom kipróbálni.Remélem nem járok úgy hogy csak a lámpa aludt ki és továbbra sincs hajtás, mert akkor az még plusz egy kis hibakeresgélés lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 Csináljátok is csináljátok.. Azután e szerint mehettek csúszkálni, és még csak nem is szólhat a yard :smartass: (bár azért nem tenném rá a fejem, hogy valami más jogcímen nem lő le a helyszínen :lurker: ) Nem is tudom, Legközelebb azt kell mondani, vezetéstechnikai gyakorlás... :whistle: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 Lehet megúszod. Ma addig csesztettem, míg kialudt a lámpa. Kiégett :goofy: :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 Kiégett :goofy: :goofy: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február14, 2012 Megoszt Elküldve Február14, 2012 Csináljátok is csináljátok.. Azután e szerint mehettek csúszkálni, és még csak nem is szólhat a yard :smartass: (bár azért nem tenném rá a fejem, hogy valami más jogcímen nem lő le a helyszínen :lurker: ) Nem is tudom, Legközelebb azt kell mondani, vezetéstechnikai gyakorlás... :whistle: Húúúú, hogy képzeljük el, hogy itt mennyien meghaltak már ebben a parkolóban emiatt... :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február14, 2012 Megoszt Elküldve Február14, 2012 Lehet megúszod..... Bevált módszer ha leragasztod a sárga lámpát, és tudomást sem veszel róla... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts