Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

ilyet tud valaki szerezni? http://www.tmarkt.hu/vizkomentesites

MA voltak vízórát cserélni és a csávó azt mondta ugyanaz volt a problémájuk nekik is újpesten, ezeket felrakta egy éve és azóta nincs vízkövesedés, vízkőfoltok stb.

Lehet, hogy szkeptikus vagyok, de ez nekem (még mindig) kicsit teleshop-osan hangzik :icon9:

Elküldve

:icon4: még most se kaptam semmit :P

mi a f-nak az nekeD? elküldjem az enyémet? mert én mindig "kidobom"...

szerintem felesleges a klubbnak ilyet nyomtatni... le lehetne mondani róla aki le akar, az is költség megtakarítás lenne...

Elküldve

mi a f-nak az nekeD? elküldjem az enyémet? mert én mindig "kidobom"...

szerintem felesleges a klubbnak ilyet nyomtatni... le lehetne mondani róla aki le akar, az is költség megtakarítás lenne...

hősök terén aludtál? azt mondták kapok..akkor meg méne... amúgy se veszem semmi hasznát de ami jár az jár :D
Elküldve

akkor már értem az előző képedet... kihasználod a hozzászólás lehetőségét, ha már "jár" a tagságihoz... :D :D

szanaszétposztolom a forumot
Elküldve

Na ma reggel a Combo azt mondta, hogy nem megyek ma sehova... :goofy: De a Veki behozott... -17.5 fok volt reggel nálunk... :unsure:

ezt aláírásba rakni...

mert ritka h 1 turbos technika húz ki a bajból! tisztelet a kivételnek! :goofy:

Elküldve

ezt aláírásba rakni...

mert ritka h 1 turbos technika húz ki a bajból! tisztelet a kivételnek! :goofy:

Hát vannak még csodák... mikor beindult, be is szaladtam Dettihez, hogy na mi húzott ki a szarbóóóóóól??? Na miiiiiii??? :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.