Atommanó Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 ha megteheti hát tegye :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 egy így zsir Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 egy így zsir Ez miez, Mattig? Minek Neked 4x100-as? Amúgy kinek mi a zsír, van akinek egy kártyajáték, van akinek amivel a kenyeret szokta enni. Van pár szép kép rákeresve erre a szóra :lol: Ez mondjuk jó http://m.blog.hu/ki/kigondoltam/image/Leve...DrZs%C3%BAr.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 AE86 150ezerért... vagy mégsem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Ez miez, Mattig? Minek Neked 4x100-as? Amúgy kinek mi a zsír, van akinek egy kártyajáték, van akinek amivel a kenyeret szokta enni. Van pár szép kép rákeresve erre a szóra :lol: Ez mondjuk jó http://m.blog.hu/ki/kigondoltam/image/Leve...DrZs%C3%BAr.jpg Golf2/Jetta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Golf2/Jetta Golf G60 lemezfelni ez Én úgy tudom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 http://vimeo.com/34386795 1:18nál jól látom hogy az egy LET? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 http://vimeo.com/34386795 1:18nál jól látom hogy az egy LET? :lol: a replika superseveneket is XE vel szerelték.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 a replika superseveneket is XE vel szerelték.... valahol linkeltem is,ezekhez cuccot, ők is másolják az 1.8 manta kartert Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 a replika superseveneket is XE vel szerelték.... valahol linkeltem is,ezekhez cuccot, ők is másolják az 1.8 manta kartert Láttam már, meg linkeltem is videót Tiger Avonról, amiben XE van. De azért LET... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Láttam már, meg linkeltem is videót Tiger Avonról, amiben XE van. De azért LET... :lol: van hozzá 2000euroért Ap racing fék.. szóval itt egy LET elenyésző :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 van hozzá 2000euroért Ap racing fék.. szóval itt egy LET elenyésző :lol: http://www.migweb.co.uk/forums/projects-re...ld-project.html Kell egy ilyen ( ingyen és benzinkúthálózattal együtt, persze. :D ) 300LE és 600kg. Haraphat... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 http://www.migweb.co.uk/forums/projects-re...ld-project.html Kell egy ilyen ( ingyen és benzinkúthálózattal együtt, persze. :D ) 300LE és 600kg. Haraphat... :devlish: Örülnél te (meg én is :devlish: ) annak a gyári 1.6-osnak is amivel a fickó elhozta a gyártótól :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Örülnél te (meg én is :D ) annak a gyári 1.6-osnak is amivel a fickó elhozta a gyártótól :lol: Én egy motornélküli változatnak is örülnék DIY kiszerelésben. Belefaragnám az Astrából az 1.4et is. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Én egy motornélküli változatnak is örülnék DIY kiszerelésben. Belefaragnám az Astrából az 1.4et is. :devlish: igazi hűje vagy :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Én egy motornélküli változatnak is örülnék DIY kiszerelésben. Belefaragnám az Astrából az 1.4et is. :D Tényleg nem értem, hogy miért nem foglalkozik ilyemivel üzemi szinten senki itthon. Vagy amikor azt hallom, hogy egy sz@ros kartert nem tudtok szerezni, és amikor egy-egy kósza példány fölkerül ebay-re ölik érte egymást az emberek. Én nem értek a fémmegmunkáláshoz, de gondolom nem kell hozzá rakéta hajtóanyag és szuperszámítógép a röppálya kiszámításhoz. Gyanítom az eszközök megvannak, nyersanyag rendelhető, gondolom ráérő munkásember is akad :lol: Megnéztem a Caterham oldalán a használt autókat. A legolcsóbb 1.6 8v £10,495 ami kb. 4 millió Ft. És biztos vagyok benne, hogy el fog kelni. Nem hiszem el, hogy nem érné meg a magyar bérekkel és magyar műhelyárakkal beszállni ebbe a versenybe. Az oké, hogy itt nincs olyan ismert márka amihez ezt lehetne kötni, de ha odaadják feléért, harmadáért akkor meg fogják venni. Meg kell nézni a kínai rendelős oldalakt ahonnan ingyen szállítanak. Az ismertségen meg lehet dolgozni, pontos precíz munkával, megbízható szakembergárdával, jó reklámmal és erős marketinggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 redi a fő baj,m h megépíted az autót és pont... használni max p rendszámmal... kartert ha olyan 1x lenne csinálni akkor már vmelyik jürgen csinálná és nyomná ebayre.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 redi a fő baj,m h megépíted az autót és pont... használni max p rendszámmal... kartert ha olyan 1x lenne csinálni akkor már vmelyik jürgen csinálná és nyomná ebayre.... Látod, ez az a két pont amihez abszolute nem értek. De ha Nagy-Britanniában forgalomba lehet helyezni akkor gondolom az EU-ban máshol is meg lehet oldani. Pl. kivinni Németországba? Nyilván növelné a költségeket, de ezt is lehet opcióként adni. Olcsóbban kapsz egy csak pályán használható verziót, de ha te országúton akarod, hogy átmenjen rajtad a kamion akkor fizess kicsit többet :lol: De ehhez kell olyan akinek van ebben az autó kivitelben, behozásban, üzembe helyezésben tapasztalata. Arról nem is beszélek, hogy mennyi extra szolgáltatást lehetne ráépíteni, pl. házibajnokság, racing series, olcsó és megbízható szállítás a versenypályákra (akár nyílt napra is), stbstb.... Kartert meg lehet csinálni, nem? Jürgen lehet, hogy nem csinálja meg, mert NEKI nem éri meg, de randomjózsinak lehet, hogy megérné pár órát elszöszölni vele. Tanultál közgázt, nem? :D Nembaj, józan ésszel is be lehet ezt látni :devlish: Ezért hordasz te is kínai zoknit és nem olasz eredetit. És ezért kerül a Breitling egy kicsivel többe mint a 7 dallamot játszó kvarcóra :devlish: Illetve beszéljenek a számok! Mennyi idő és vesződség elkészíteni egyet és mennyiért megy el? Az excel tábla dobja az eredményt :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Te Redi, meg vagyok lepve, egész jót tett Neked Tíssá, milyen kis optimista világmegváltó hangulatban vagy - ilyet rég láttam. Remélem legalább még egy pár órát kitart :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Te Redi, meg vagyok lepve, egész jót tett Neked Tíssá, milyen kis optimista világmegváltó hangulatban vagy - ilyet rég láttam. Remélem legalább még egy pár órát kitart :devlish: A lóf@szt....nincs ebben semmi pozitívság, csak logikusan végiggondolva erre jutottam, és a fönt vázolt kérdések maradtak lógva :lol: Nincs ebben semmiféle pozitív vagy negatív dolog, csak némi agyhasználat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 A lóf@szt....nincs ebben semmi pozitívság, csak logikusan végiggondolva erre jutottam, és a fönt vázolt kérdések maradtak lógva :lol: Nincs ebben semmiféle pozitív vagy negatív dolog, csak némi agyhasználat :D biztos a 37%-os ewa miatt jött ez így ki belőled :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Ez miféle karter? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 biztos a 37%-os ewa miatt jött ez így ki belőled :devlish: :lol: :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Egyik tulajunknak volt egy ilyen replikája, tavaly adta el, zöld színü és asszem 4-5 éve csináltatta, és 4 misibe fákt neki, azt nem kérdeztem hogy magyar építés volt e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Egyik tulajunknak volt egy ilyen replikája, tavaly adta el, zöld színü és asszem 4-5 éve csináltatta, és 4 misibe fákt neki, azt nem kérdeztem hogy magyar építés volt e. Akkori áron volt 4 millió? Vagy annyiért adta el? Kíváncsi vagyok miből állt össze a 4 milliós ár :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts