fehérgsi Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Idéz Gyárilag klímás ? YESSSSSSSSSSSS. És müxik is. 8) 93.8 havi 8) Sajna napfénytetőm nincs. :oops:
mélykék76 Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Idéz ....YESSSSSSSSSSSS. És müxik is. 8) 93.8 havi 8) Sajna napfénytetőm nincs. :oops:.... Számomra akkor is kevesnek tűnik. Főleg azt az oldalt nézegetve amit Norbi benyomatott.
redline Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Idéz holnap megyek szétnézni.....érdekel vkit vmi?
redline Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Idéz Számomra akkor is kevesnek tűnik. Főleg azt az oldalt nézegetve amit Norbi benyomatott. 30-40 kiló különbség imho belefér(het)
aztec Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Idéz holnap megyek szétnézni..... behind da enemy linezzz :roll: :idea: :lol:
redline Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Idéz behind da enemy linezzz :roll: :idea: :lol: én igyekszem nem gyüjteni ellenségeket :lol: neked nem kell semmi a cuccból.....TÖKI? :lol:
Kess Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Redi engem érdekelne a 4db HR rugó, de gondolom téged is....
redline Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Idéz Redi engem érdekelne a 4db HR rugó, de gondolom téged is.... igen 8)
Viper Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Idéz katalogus.hasznaltauto.hu nekem astrára 1120-at irtak forgalmiba Red! Köszi a infót és a linket! :wink:
redline Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 fakkk :x nem a vizhőfokjeladó volt meghalva hiába irta ki a tech1, hogy a -38fokos a viz, hanem valahol valami kábellel lesz a problem...most jol ki kell belezni a verdát, mindent végignézni, kimérni pedig csak egy vezérléscserének indult..... :? Patyi: "Az ültetést meg gondold meg, jár ide olyan gsis akit alig bir beállni a garázsba, mindenhol alá kell deszkázni, hogy be tujon mászni" vajon kire gondolt?? :shock: :roll: :roll: :lol: :lol:
Goofy Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Hali 8) Vajon mennyit csal a 16 os kerékel a kilóméteróra? :roll: Mert megnéztem mi ujság végre........ :wink:
Laci4 Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Idéz igen 8) Ehh szóval te csaptál le rá :wink: :lol: MOndjuk igy megoldotál egy filozofálást.. már egy ideje filózok ültetésen.. de sokszor hozza úgy az élet, hogy azt mondom dejó hogy nincs leültetve... Igaz, néha fordítva is.. :lol: Holnap ha fel tudok ébredni,megyek én is a sráchoz.. le stipistopiztam a két dunlop gumit.. meg a 4 gsi rugeszt.. rémélem tényleg jó állapotban vannak.. ennyiért sztem nem drága.. nekem meg vmikor ugyis ki kellene cserélnem a bal első törötett. A gumikról meg ne is beszéljünk :? :oops: Meg érdekelt volna a full kipuff, de állitólag vkinek kellene a hátsódob. Nekem meg szintén pont az lenne a legérdekesebb. Pláne ha tényleg gyári és jó állapotú.. mondjuk a közép se lenne rossz, az is rohad... Meg még meglássuk miből élünk.. hátha találok vmi finomságot... :wink:
aztec Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Idéz Vajon mennyit csal a 16 os kerékel a kilóméteróra? :roll: Mert megnéztem mi ujság végre........ :wink: Pont sokat :lol: nekem anno első próbára állítólag 250et mentem :lol: te Ádám mit kerestél a 13ban? Ha lett volna ídőm megállok de csak rohanva konstatáltam h itten vagyol...
redline Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Idéz Meg érdekelt volna a full kipuff, de állitólag vkinek kellene a hátsódob. warwolfé :lol:
redline Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Idéz nekem anno első próbára állítólag 250et mentem :lol: :shock: a 240ig skálázott km órával? :lol:
Goofy Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Idéz Pont sokat :lol: nekem anno első próbára állítólag 250et mentem :lol: te Ádám mit kerestél a 13ban? Ha lett volna ídőm megállok de csak rohanva konstatáltam h itten vagyol... Há ottan dolgzok :wink:
Laci4 Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Idéz warwolfé :lol: Ehh.. grrr :wink: :lol: Akkor ha egyben van, marad a középdob... az is több mint a semmi.. pedig örültem h gyári :wink: Nemtom, nekem bejött.. igaz, hangja nem sok, de jól el van találva sztem. Nyomaték stb.. na sebaj... egyenlőre még kitart a belső lemezréteg :lol: :lol: De akkor a katit nem viszem el.. :lol: és a középért se adok 3-4nél többet :lol: pláne h nem is tom milyen állapotú... Remélem legalább a gumeszek még meglesznek.. meg a rugó.. bár a rugó se annyira fontos.. de ha a gumi a 2020as, és jó állapotú(csak ne legyen szálszakadt) akkor megéri... gondolom..
aztec Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Idéz :shock: a 240ig skálázott km órával? :lol: nézd meg jobban :wink: :idea: Goofy RS :shock: :?:
BeNZiN Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Idéz Pont sokat :lol: nekem anno első próbára állítólag 250et mentem :lol: Szóval igy kanyarodsz te 140el :lol: :lol:
aztec Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 bekap6od üzemanyag cartárs :lol: kérdezz már kicsit körbe a 140 nem sok :wink: A Te 104ed meg olyan mint a 710es qpak, mi :?: :roll: :lol:
bazs Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Idéz Pont sokat :lol: nekem anno első próbára állítólag 250et mentem :lol: te Ádám mit kerestél a 13ban? Ha lett volna ídőm megállok de csak rohanva konstatáltam h itten vagyol... pont semennyit, csak váltóméretet kell rárakni, bazz! :wink: ne oltsd már itt az embereket a hülyeségeddel :lol:
Goofy Elküldve Június4, 2005 Elküldve Június4, 2005 Idéz nézd meg jobban :wink: :idea: Goofy RS :shock: :?: Ja ja :wink:
Recommended Posts