Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
bazzz Antiiiiiiiiiiiiii

nincs a géptetőn ablak spricni................ :) :P :lol: :lol:

Na ná hogy nincs,ez clear edition :lol: :D :lol:

Németből hazafelé,sonique a tetőablakán locsolt ki vizet,úgy tudtuk csak lemosni az ablakot :lol: ;) :)

Elküldve
Na ná hogy nincs,ez clear edition :lol: :lol: :lol:

Németből hazafelé,sonique a tetőablakán locsolt ki vizet,úgy tudtuk csak lemosni az ablakot :lol: ;) :)

Hat ez ######a :) :P

Elküldve
Végre arra használják, amire való nem pedig bokorkergetésre :) :P ;)

Mindenki ezzel jön. Vegyél egy hátsókerekes autót és mutasd meg hogy kell ezt. Mindenki Sumaher errefelé... :lol: :)

Elküldve
Mindenki ezzel jön. Vegyél egy hátsókerekes autót és mutasd meg hogy kell ezt. Mindenki Sumaher errefelé... :lol: :)

Nagyon igazad van. Amíg nem vezet valaki hátsókerekest azt hiszi hogy húúú de könnyű meg olcsó..csak van amikor nem rakja keresztbe az ember mert mi van ha kiüti a hátulját a tereptárgy és kevés a nagy placc ahol lehet gyakorolni...na meg az autót is bassza rendesen...de én már raktam keresztbe a fronterát :) szerintem belülről jobb volt mint kívülről ;)

Elküldve
bazzz Antiiiiiiiiiiiiii

nincs a géptetőn ablak spricni................ :) :) :P :lol:

Coupe talán emlékszik rá, hogy mikor No-ból a Blitzről jöttünk haza, hogy mostunk ablakot... :lol: ;)

Nem kellett az oda rá... :lol: :lol:

Elküldve
Na ná hogy nincs,ez clear edition :lol: :lol: :lol:

Jaja...akkor meg is van... persze mindezt az autópályán... :) :P

Elküldve
Coupe talán emlékszik rá, hogy mikor No-ból a Blitzről jöttünk haza, hogy mostunk ablakot... :lol: ;)

Nem kellett az oda rá... :D :lol:

hát ez csöcs, mind1 majd a clean motortérbe jól jön :lol: :) :) :P :lol: :lol:

Elküldve
Különben is... ilyen apró kis finomságokra nem figyeltél fel... hogy hogy etalon így az etalon??? :lol: ;)

az a baj h mindig nyitva volt a géptető :) :) :P

Elküldve
Anti nem is mondtad, hogy kolegínák az asszonykák :lol:

Jaja... ;)

Felmondott Detti az MKB-nál mert szívatták, aztán inkább úgy döntöttünk, hogy Szigetszentmiklóson 10 percre otthontól kezdje meg szépen a szülés előtti nyugit... :)

Elküldve
Jaja... :)

Felmondott Detti az MKB-nál mert szívatták, aztán inkább úgy döntöttünk, hogy Szigetszentmiklóson 10 percre otthontól kezdje meg szépen a szülés előtti nyugit... :)

felcsináltad? ;) :lol:

Elküldve
most a próbálkozási fázis van nem? Nekem tuti nem lesz gyerekem míg nincs kész a kadett :lol: ;)

Nincs még... majd jövő nyár vége felé indulna a projekt...csak hát Detti eddigi vezető beosztása igen sok idegeskedéssel, rendszeres nemkajálással, stb... járt, amin jó lenne változtatni a gyerekprojekt előtt...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.