Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Kész a kecó juhú, igaz a konyhabútor még nincs befejezve, de hétvégén végre hazaköltözés lesz.

küldtem cégesre mélt, megkaptad gecó?

ezt a csokismüzliutánibarnakaki színt nagyon el kellene már felejteni......konkrétan olyan az autó mint egy nagy darab sz@rkupac

:lol: ;)

ha név nélkül írtad volna ezt akkor is egyből tudnám hogy te voltál :) :)

Elküldve
Volt értelme fényezni :lol:

Pont ezért fényeztem le magamnak 50eFtból, mint egy fényező min200ból. Hogy ne kelljen sajnálni a fényezését ;)

A fényezést én sem sajnáltam, hát most képzeld el a srác hogy szarik rá :)

Elküldve
Pont ezért fényeztem le magamnak 50eFtból, mint egy fényező min200ból. Hogy ne kelljen sajnálni a fényezését :lol:

A fényezést én sem sajnáltam, hát most képzeld el a srác hogy szarik rá :)

jahogyja, az szorgalmi feladat volt....ezt nem tudtam ;)

De ahogy látom osztott költségvetés van, mert két rajtszámmal indulnak ketten :)

Elküldve
jahogyja, az szorgalmi feladat volt....ezt nem tudtam :lol:

De ahogy látom osztott költségvetés van, mert két rajtszámmal indulnak ketten ;)

Gondolom ők sem sz@rják a pénzt azért :)

Elküldve

Viktornak és Demónak ecseteltem hogy most jó a frontera erre hazafele ledobott magáról egy vízcsövet :lol:

A gőz legalább kurva jól nézett ki ;)

Elküldve
Viktornak és Demónak ecseteltem hogy most jó a frontera erre hazafele ledobott magáról egy vízcsövet ;)

A gőz legalább dolgozó lány jól nézett ki :)

:) Nem telhet el hét úgy hogy valami baj vele? :lol:

Elküldve
A gőz legalább dolgozó lány jól nézett ki ;)

Respect ahogy bírod a gyűrődést ezzel a kocsival.....kíváncsi vagyok meddig húzod és mikor sütünk egy szalonnát a romjain :lol:

Elküldve
Respect ahogy bírod a gyűrődést ezzel a kocsival.....kíváncsi vagyok meddig húzod és mikor sütünk egy szalonnát a romjain :lol:

Igen ezt én sem bírnám lol-os szmájlikkal írni

Elküldve

Szerencsére nem cső robbant szét,hanem a bilincsnél csúszott le. Lehet hogy motorcsere után nem lett rendesen visszarakva -ha le lett szedve. Amúgy meg nem tudok mit csinálni mint röhögni. Amiért aggódtam az a hűtőm mert nagyon szarul néz ki. Ki az egyenes oldala olyan szép íves....

Elküldve
Ugye hogy lehet ezzel is kalácsot fonni?! :lol:

Senki nem vitatta, csupán megfelelő pénzes háttér + bátorság + tudás kérdése az egész. Nekem is ment párszor, de elsősorban csak fehér aszfalton. ;)

Elküldve
Látom már jobban járok ha az avar aljára került megbarnult juharlevélhez hasonlítom a színét :lol: ;)

Beszélős, autós meló kell? BKV, Family Frost, hagyma/krumpli dílelés piros zsigából......a lehetőségek korlátlanok :lol:)

:) :) :P :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.