Albert Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 Kész a kecó juhú, igaz a konyhabútor még nincs befejezve, de hétvégén végre hazaköltözés lesz. küldtem cégesre mélt, megkaptad gecó? ezt a csokismüzliutánibarnakaki színt nagyon el kellene már felejteni......konkrétan olyan az autó mint egy nagy darab sz@rkupac :lol: ;) ha név nélkül írtad volna ezt akkor is egyből tudnám hogy te voltál :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 ezt a csokismüzliutánibarnakaki színt nagyon el kellene már felejteni......konkrétan olyan az autó mint egy nagy darab sz@rkupac :lol: ;) :) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 Látom már jobban járok ha az avar aljára került megbarnult juharlevélhez hasonlítom a színét :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 B@sszák neki. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 B@sszák neki. :lol: ;) Keményen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 Volt értelme fényezni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 Volt értelme fényezni :lol: inkább a nagy hátsólámpának ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 Volt értelme fényezni :lol: Pont ezért fényeztem le magamnak 50eFtból, mint egy fényező min200ból. Hogy ne kelljen sajnálni a fényezését ;) A fényezést én sem sajnáltam, hát most képzeld el a srác hogy szarik rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 Pont ezért fényeztem le magamnak 50eFtból, mint egy fényező min200ból. Hogy ne kelljen sajnálni a fényezését :lol: A fényezést én sem sajnáltam, hát most képzeld el a srác hogy szarik rá :) jahogyja, az szorgalmi feladat volt....ezt nem tudtam ;) De ahogy látom osztott költségvetés van, mert két rajtszámmal indulnak ketten :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 jahogyja, az szorgalmi feladat volt....ezt nem tudtam :lol: De ahogy látom osztott költségvetés van, mert két rajtszámmal indulnak ketten ;) Gondolom ők sem sz@rják a pénzt azért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 Viktornak és Demónak ecseteltem hogy most jó a frontera erre hazafele ledobott magáról egy vízcsövet :lol: A gőz legalább kurva jól nézett ki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 Viktornak és Demónak ecseteltem hogy most jó a frontera erre hazafele ledobott magáról egy vízcsövet ;) A gőz legalább dolgozó lány jól nézett ki :) :) Nem telhet el hét úgy hogy valami baj vele? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 ;) Nem telhet el hét úgy hogy valami baj vele? :lol: Csomó ideig szervízben volt...akkor nem volt baja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 A gőz legalább dolgozó lány jól nézett ki ;) Respect ahogy bírod a gyűrődést ezzel a kocsival.....kíváncsi vagyok meddig húzod és mikor sütünk egy szalonnát a romjain :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 Respect ahogy bírod a gyűrődést ezzel a kocsival.....kíváncsi vagyok meddig húzod és mikor sütünk egy szalonnát a romjain :lol: Igen ezt én sem bírnám lol-os szmájlikkal írni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 Szerencsére nem cső robbant szét,hanem a bilincsnél csúszott le. Lehet hogy motorcsere után nem lett rendesen visszarakva -ha le lett szedve. Amúgy meg nem tudok mit csinálni mint röhögni. Amiért aggódtam az a hűtőm mert nagyon szarul néz ki. Ki az egyenes oldala olyan szép íves.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 Keményen. :lol: Ugye hogy lehet ezzel is kalácsot fonni?! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Ugye hogy lehet ezzel is kalácsot fonni?! :lol: Senki nem vitatta, csupán megfelelő pénzes háttér + bátorság + tudás kérdése az egész. Nekem is ment párszor, de elsősorban csak fehér aszfalton. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 B@sszák neki. :lol: ;) Keményen. :) http://www.duen.hu/kepek/foto/111203_kakuc..._111203_119.jpg http://www.duen.hu/kepek/foto/111203_kakuc..._111203_128.jpg Végre arra használják, amire való nem pedig bokorkergetésre :P :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 küldtem cégesre mélt, megkaptad gecó? majd hétfőn elolvasom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Látom már jobban járok ha az avar aljára került megbarnult juharlevélhez hasonlítom a színét :lol: ;) Beszélős, autós meló kell? BKV, Family Frost, hagyma/krumpli dílelés piros zsigából......a lehetőségek korlátlanok :lol:) :) :) :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 majd hétfőn elolvasom :lol: nem jársz jól akkor küldök PÜt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Azért ez már üt.... :) :) :P :lol: http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...356046466_n.jpg Van azért hasonlóan kemény.... Bár inkább fárasztó! ;) Szegény Gelko.. tényleg szeret téged az a kocsi.. szereti ha mindig vele foglalkozol... foglalkoznak.. kiharcolja magának :lol: am: megint jó kis széllökések vannak... remélem nem bontja le a házat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 bazzz Antiiiiiiiiiiiiii nincs a géptetőn ablak spricni................ :lol: ;) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts